|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 8:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колеги бесен съм преди малко ми откраднаха CD-то
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Колеги бесен съм преди малко ми откраднаха CD-то
Към 6 часа следобяд спирам при моста Чавдар на аварийки за 2мин да отида до един магазин,излизам гледам я колата отключена  Замислих се и бъркам веднага при ЦД-то...кабели  Веднага отварям багажника да видя колоните дали са на място и тубата след като почвам да се оглеждам и виждам някъв търчи и минава зад един ъгъл оттам по него едни улички... и го изгубих по едно време,некви хора седяха при некво магазинче на пазара и викат тръгна към пътя и оттам ептен го изгубих...бях бесен :evil: :evil: :evil: Оттам преджобих 5-6 мангала...заклевам се,че ако го бях хванал щях да му отрежа и ръцете и краката,след това в реката :evil: :evil: :evil: После (бяхме с един френд) гледаме една река...по нея по нея и се стига точно до една заложна (а други заложни в райнона,които се занимават с аудио НЯМА) влизаме вътре и им казвам,търся си нещо касетофонче,цд и те ми викат само изложените,аз им викам жалко търсех си някво ЦД и те викат абе я чакай малко какво точно търсиш и им викам ми нещо сони,панасоник (мойто цд беше панасоник) и ме огледаха ослушаха се нещо (явно са се сетили ако тоя човек го е бил заложил вече,че е гепено от мене) и вадят един черен плик и ми вадят някво сони 4х50 и с изпокъсани кабели и почнаха да ми се обясняват нещо разпитах ги и се изпуснаха,че било от редовен клиент ;) демек гепено,та вариантите са или не са ми го заложили още или още ги е страх да го изкарат...Вие как мислите? А телефона ми беше точно до ЦД-то незнам как не го е взел и него :| Мислех усилвателче да си купувам :cry: Тъкмо бях събрал парите... Едната ключалка от мойта врата си беше разбита още откакто взех колата,а тоя ми е прецакал и другата ключалка та сега колата ми седи отключена,немога да я заключа :cry: А на излизане от заложната срещаме един човек и го питаме дали има още заложни в района,но той ми вика,че е само тази и разправя как преди няколко дни му откраднали неговото сони  Но бях много нервиран и не направих връзката,че може да е това от заложната... А сме тръгнали да влизаме в Европа  Бесен съм...
|
Сря Дек 13, 2006 11:14 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ми колега, що не пратиш някой познат да провери вместо теб. Ако някой от тия от заложната къща ти го е бил откраднал, и са те познали, може затова да не са ти го предложили. Проверявай следващите няколко дни. Ма прати некой "пишленгар" се едно е тръгнал да обурудва некой голф със музика за сватба.
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Сря Дек 13, 2006 11:23 pm |
|
 |
Abarth.
|
The_Wicker_Man написа: Ми колега, що не пратиш някой познат да провери вместо теб. Ако някой от тия от заложната къща ти го е бил откраднал, и са те познали, може затова да не са ти го предложили. Проверявай следващите няколко дни. Ма прати некой "пишленгар" се едно е тръгнал да обурудва некой голф със музика за сватба.
Не колега имах впредвид,че мангала/наркомана/или какъвто там е който ми е откраднал цд-то веднага е минал долу през реката и се е отървал от него в заложната,но ми идва на акъла,че тия няма да го извадят веднага ;) В понеделника ше викна некой голфаджия да ги почовърка и ще го извадят и ще им затворят заложната :evil:
|
Сря Дек 13, 2006 11:29 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Няма начин да не се появи в някоя заложна къща! Намериш ли го охооо какво ли ще им се случи на "собствениците"??? :roll:
|
Сря Дек 13, 2006 11:35 pm |
|
 |
Korun
|
Колега, в заложните къщи обикновено имат период на ичакване, в зависимост от това за колко време е заложен дадения уред. След като изтече този перод, CD-то ще цъфне на витринката за продан. Тия копчета няма да пропуснат да изкарат някой лев на чужд гръб.
|
Сря Дек 13, 2006 11:39 pm |
|
 |
pugsy
|
ако няма документи за него нищи неможе да направи,единствено да повтори ситуацията с друга кола и да дебне
|
Сря Дек 13, 2006 11:41 pm |
|
 |
Abarth.
|
Korun написа: Колега, в заложните къщи обикновено имат период на ичакване, в зависимост от това за колко време е заложен дадения уред. След като изтече този перод, CD-то ще цъфне на витринката за продан. Тия копчета няма да пропуснат да изкарат някой лев на чужд гръб.
Само ме притеснява да не я заложи в някой друг район..но не ми се вярва,тия казаха,че си имат "редовен клиент" именно моя човек...първо ще ми го покажат кой е да му счупа поне 2 крайника,после ще викна полиция и ще затворят заложната.Колеги внимавайте в района на моста Чавдар,сваляйте панели и всичко каквото имате.Имате ли си напредстава колко е периода на изчакване?
|
Сря Дек 13, 2006 11:42 pm |
|
 |
Abarth.
|
pugsy написа: ако няма документи за него нищи неможе да направи,единствено да повтори ситуацията с друга кола и да дебне
Имам документи 
|
Сря Дек 13, 2006 11:43 pm |
|
 |
Korun
|
Ами някъде около месец, но всичко зависи от сумата и договорката между собственика на заложната къща и тоя дето е заложил касетофома ( или каквото и да е там).
А ти не се нахъсвай да ги биеш, щото тея говеда инфо няма да ти дадат толкова лесно. Ако ти дадат такава, си губят клиентите (наркоманите) и фалират.
По-принцип са задължени да правят копие на личната карта на тоя дето залага "стоката", ама и там има хиляда схеми за измама.
|
Сря Дек 13, 2006 11:47 pm |
|
 |
icomirGT
Кара Фиатче 126
|
ц ц ц циганите на сапун :!:
на мен два пъти ми разбиват колата за 1 година, но разбиват стъклата
първия път нищо, а втория колоните :!:
_________________ FIAT
|
Сря Дек 13, 2006 11:50 pm |
|
 |
Abarth.
|
Korun написа: Ами някъде около месец, но всичко зависи от сумата и договорката между собственика на заложната къща и тоя дето е заложил касетофома ( или каквото и да е там). А ти не се нахъсвай да ги биеш, щото тея говеда инфо няма да ти дадат толкова лесно. Ако ти дадат такава, си губят клиентите (наркоманите) и фалират. По-принцип са задължени да правят копие на личната карта на тоя дето залага "стоката", ама и там има хиляда схеми за измама.
Има заложни дето не искат лични карти даже :evil: А и тия от заложната,против тях нямам нищо,ама ако го добарам тва келеме (а аз ще го добарам по някакъв начин) много ще съжалява за това цд,ама много :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Сря Дек 13, 2006 11:53 pm |
|
 |
doofiat
|
Ба ти идиота. Тия заложни трябва да ги затворят. През тях се перат супер много пари.
|
Сря Дек 13, 2006 11:57 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 СД
Добре дошъл при препатилите
И пред мен днес сутринта на комшията му открали СД и счупили дръшка та да отворят
на 5 Те Кьошета ВНИМАВАЙТЕ
аз сложих едно старо радио засега свири
да измислим нещо освен застроховка
давайте предложения
-аларми
-фалшиви панели и други
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Чет Дек 14, 2006 1:29 am |
|
 |
Abarth.
|
 Re: СД
kluchar написа: Добре дошъл при препатилите И пред мен днес сутринта на комшията му открали СД и счупили дръшка та да отворят на 5 Те Кьошета ВНИМАВАЙТЕ аз сложих едно старо радио засега свири да измислим нещо освен застроховка давайте предложения -аларми -фалшиви панели и други
Кви аларми кви фалшиви панели бе бате...ток към алармата му е майката...Да го разтресе едно хубаво и да припадне в колата аз да го дабарам... 
|
Чет Дек 14, 2006 1:31 am |
|
 |
Abarth.
|
Все пак ЦД-то е ето такова,ако някой го види в някоя заложна да свирка,ще му бъда благодарен

|
Чет Дек 14, 2006 1:41 am |
|
|