|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Жан Тод посъветва Райконен да си сръбва тайничко
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
Отдръпналия се в сянка шеф на Ферари Жан Тод призова Кими Райконен да е по-дискретен в пищните си алкохолни купони.
Новият изпълнителен директор на фирмата Ферари и временен началник на отбора във Формула 1 няма нищо против новият ас на скудерията да разпуска с питие или две, стига да не го прави на показ пред медиите.
"Ако от време на време той иска да пийва по някое питие с приятели ще го помолим любезно да го направи малко по-скрито", заяви Тод пред френския вестник Фигаро.
Същевременно Тод побърза да изтъкне и добрите качества на финландеца, правейки очевидни сравнения с другата голяма звезда във Формула 1 в момента - Фернандо Алонсо.
"Момчето е талантливо и понася загубите с достойнство - не приказва наляво и надясно и не се оплаква".
Не се разбира обаче дали Жан Тод има предвид, че през следващия сезон Кими ще трябва да демонстрира често достойснтвото си при загубите.
|
Сря Дек 13, 2006 2:07 pm |
|
 |
donnna
|
голям фен съм му на Кими!!! много ме кефеше как взимаше душите на двигателите на "Мерцедес"....
също като мен - тва пунто акъла му вземам!!! кога ли ще сдаде багажа... :mrgreen:
|
Сря Дек 13, 2006 2:22 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Кими изобщо няма да се впечатли от тази препоръка 
Сря Дек 13, 2006 2:26 pm |
|
 |
doofiat
|
donnna написа: голям фен съм му на Кими!!! много ме кефеше как взимаше душите на двигателите на "Мерцедес"....
също като мен - тва пунто акъла му вземам!!! кога ли ще сдаде багажа... :mrgreen:
Много точно сравнение си на правил - Фиат Пунто = Макларън Мерцедес
Да се надяваме, че така ще къса дупето и на Ферари-туууууу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Дек 13, 2006 3:21 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|