Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Цирка Big Brother 3 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
важното е да "натрътим таралежа" :sex: :sex: :sex: :sex5:

Вто Дек 12, 2006 9:38 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ама дека са ви пръстените ?!?!?
Ей баси кретенията. Тия говорят като робокопи. И си знаят само ние сме честни, искренни, не сме лицемрни ...
:)Бах Маам му :)

Вто Дек 12, 2006 10:17 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
:shock:

Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 5:04 pm, променена общо 1 път

Вто Дек 12, 2006 11:37 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
morg написа:
Да ви кажа - гледал съм само един епизод от тая простотия (не по мое желание) и се втрещих. Тия 3-те че са тъпи, тъпи та чак вдлъббнати - така е. Ама онова чудовище дето приличаше кръстоска между Джаба от "Междузвездни войни" и каруцар! И на всичкото отгоре се опитваха да я изкарат великата жена, страхотна добра и едва ли не красива?!?!

Тия им трябва по един коктейл в къщата (за Молотов говоря) е това вече ще е шоу!

:punk: :punk: :punk:

Вто Дек 12, 2006 12:17 pm
Профил
UNREAD_POST 
Никога не съм го следил това чудо - нито 1,2 и 3 - та версия. Това което съм заглеждал случайно ме е убеждавало че е добре режисиран спектакъл целящ да извади на светло междуличностни отношения на доста ниско ниво.
Има хора на които това харесва - всеки има избор дали да го гледа или не.

Вто Дек 12, 2006 12:40 pm
UNREAD_POST 
За тия тричките в пълна сила важи "Роди ме мамо тъпа, аз сама ше се изруся"
Лелеее.... нямам думи просто :shock:

Вто Дек 12, 2006 12:40 pm
UNREAD_POST 
tonov написа:
За тия тричките в пълна сила важи "Роди ме мамо тъпа, аз сама ше се изруся"
Лелеее.... нямам думи просто :shock:

:36_2_46: :36_2_46: :36_2_46:

Вто Дек 12, 2006 3:09 pm
UNREAD_POST 
Простотията на българския народ край няма. Първо закриха радио Гонг, за да стане чалга сега таа простотия. Какъв пример дават на малките деца? Искам някой да ги попита тия трите тъпи руси кози какъв пример могат да дадът на подрастващото поколение

Вто Дек 12, 2006 5:17 pm
UNREAD_POST 
Отговора е много лесен - ЛОШ пример.
Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема.
За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.

бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия.
Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planet

Вто Дек 12, 2006 5:23 pm
UNREAD_POST 
pr_00f написа:
Отговора е много лесен - ЛОШ пример.
Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема.
За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.

бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия.
Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planet

Хи-хи и това гледам само от няколко години.

Вто Дек 12, 2006 5:33 pm
UNREAD_POST Re: Цирка Big Brother 3
Stilo написа:
Както всичко в България е изродено - къде остана истинското, след като една изключително посредствена благоевградчанка ще спечели игра в която погребаха окончателно българския интелект и издигнаха в култ простотията и невежеството, облечено с откровенно самочувстие без покритие.

Точно това е смисъла на шоуто и така е в цял свят, нарочно се избират определен тип хора ( тъпи, злобни, невъзпитани и т.н. ) иначе нямаше да е шоу. Който спечели това шоу, означава, че просто е спечелил първото място в целия сеир, а не че е пример за типичния български човек или е някъв интелект.
Относно алтернативата на бтв, много се изложи тоя Слави, ама Ники Кънчев му го каза най-добре:
Цитат:
....тв водещите са като диктаторите – много бързо се самозабравят – откъде са тръгнали, накъде отиват, кои са им зрителите, какво искат да кажат. Стават като пауните – слушат само себе си и опашките си...
Big Brother e страхотно шоу и явно затова е най-гледаното в цял свят.

Вто Дек 12, 2006 5:38 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2