Дата и час: Сря Юни 18, 2025 5:01 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Като изключа от контакт при запалени фарове нямам габарити. 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Petrov написа:
mitkomar написа:
аз пробвах ама не мога да включа на парк. става въпрос за черничкото копче нали? натискасе и се завърта нали?

И при мен го имаше тоя проблем и се оказа, че е от ключа (може би защото е доста износен). При едното положение влиза и завърта на "ПАРК" без проблеми, но на другото имъм чуството, че ще се счупи.

И при мен номера с резервния ключ стана.Досега си мислех ,че проблема ми е в патрона.Не можех да превключа на габарити,дори имах проблеми и при завъртането на ключа при палене.Явно стария ключ е мнного износен.Резервния е чисто нов,с ясно изразени зъбци.

Съб Юни 04, 2005 8:34 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Immortal написа:
Натискаш бутона, завърташ обратно на подаването на контакт - до крайно положение и вадиш ключа. При мен и Дедрата на комшията е така. Незнам за Браво/а-тата.

Обаче имам един друг ключ, мисля че е правен допълнително, който не иска да завърти даже натам. И не ми отваря багажника (машинката не работи и се отваря само с ключа).
Веднъж реших да не нося оригинала, а да го оставя за резерв - то така и трябва, но след 15 минутни опити да си отворя багажника, пак взех оригиналния ключ... Мисълта ми беше, че ключалките са капризни относно копия на ключове, така че може там да ви е проблема...

Повярвай ми не е по-прецизен от на останалите коли, просто там където са ти правили копие на ключа явно не им е точна машината. Ако не си го правил отдавна можеш да отидеш да ти го оправят или да ти направят нов.

www.locksmith-bg.com

Сря Юни 08, 2005 8:34 pm
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Чета го тука описанието как става, написали сте го 100 пъти, обаче при мене не става.
Давам на контакт, фаровете светят, сега би трябвало да натисна черната пъпчица под ключа и да завъртя обратно ключа до нулево положение. ОБАЧЕ черната пъпка не се натиска, как ли не я мъчих! Не ще да хлътне. Лесно ли трябва да стане? Иначе като си върна ключа в нулево, бутончето си се натиска съвсем свободно, ама тогава пък вече сме изпуснали момента да оставим габаритите включени.

Къде ли е проблема с това бутонче?

Пет Окт 21, 2005 12:26 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
fcuk написа:
Чета го тука описанието как става, написали сте го 100 пъти, обаче при мене не става.
Давам на контакт, фаровете светят, сега би трябвало да натисна черната пъпчица под ключа и да завъртя обратно ключа до нулево положение. ОБАЧЕ черната пъпка не се натиска, как ли не я мъчих! Не ще да хлътне. Лесно ли трябва да стане? Иначе като си върна ключа в нулево, бутончето си се натиска съвсем свободно, ама тогава пък вече сме изпуснали момента да оставим габаритите включени.

Къде ли е проблема с това бутонче?

Няма никакво знчение дали фаровете са включени или не. Ключа е в нулево положение, натискаш бутончето и връщаш ключа още малко назад. Ако нямаш проблеми със самата ключалка габаритите ще светнат и в тази позиция може да извадиш ключа

Пет Окт 21, 2005 12:30 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Аааа значи то имало разлика между това ПАРК положение, дето все говорите за него и НУЛЕВОТО положение, което имам предвид аз. Ще пробвам след работа. Ух, нямам търпение.

Пет Окт 21, 2005 2:18 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3