|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ЦСКА атакува титлата с 5 милиона евро
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
С 5 милиона евро председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов и старши-треньорът Пламен Марков трябва да направят от тима шампион този сезон.
Тази сума ще бъде отпусната от новия собственик на клуба Прамод Митал. Тя трябва да послужи за транферите през зимната пауза, но също и за да покрие разходите по подготвителните лагери на отбора в България и в чужбина - Турция или Кипър.
Ако армейците постигнат целта - шампонската титла, инвестициите на Митал ще бъдат още повече следващия сезон. Това обясни Томов още на първата си пресконференция миналия четвъртък.
“В момента имаме много малък трансферен прозорец и буквално сме в цайтнот. Сега ще направим тези попълнения, които са неизбежни, за да можем да подготвим отбора за атаката на шампионската титла. След това, в хода на пролетния полусезон, ще търсим и по-смели решения”, заяви шефът на Надзорния съвет в сутрешния блок на БТВ.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Дек 11, 2006 5:12 pm |
|
 |
Ferrari
|
Аз не веднъж съм казвал. Купата е синя.
|
Пон Дек 11, 2006 5:14 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Я за играчи, я за съдии... :?
|
Пон Дек 11, 2006 5:25 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 5 млн. euro= 5-ма ГАУЧО от факултето :mrgreen:
Сега като му откраднат на цигането парите ,после и той ше емигрира в Израел
сега ,чакам с нетърпение да почне изнудването на държавата за имоти,стадиони ,сезони ,лято и зима :mrgreen:
Те Лима и Соса с колко НУЛи дойдоха с цеска ???
p.s. абе doofiat нещо много пуши тая антика в подписа бе ,ама нищо не си питал в консултации 
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Дек 11, 2006 6:27 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Както казаха в неделя в Сблъсък, очакват се много нови загуби на цска с големи резултати защото в Индия говедото е свещенно животно 
|
Пон Дек 11, 2006 6:45 pm |
|
 |
icomirGT
Кара Фиатче 126
|
само CSKA
_________________ FIAT
|
Пон Дек 11, 2006 8:56 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Не разбирам защо им е на "свещенните животни" да злобеят :?:
И защо не сложите забрана да се коментира български футбол, за да не се изпростява и да не се нападате едни-други :?:
Вто Дек 12, 2006 3:07 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
ЕЕЕЕЕ добре. Аз го казах на бъзик, ма явно тука някой го поемат по навътре.
|
Вто Дек 12, 2006 10:18 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
The_Wicker_Man написа: ЕЕЕЕЕ добре. Аз го казах на бъзик, ма явно тука някой го поемат по навътре.
естествено ,че е бъзик ,винаги всички коментари по темата ФУТБОЛ са били на бъзик
така и не се събрахме за едно мачле на малки вратички :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Дек 12, 2006 10:48 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Интересно "циганина" дължи една камара пари на НЕК, а в същото време дава толкова пари за отбор. Има нещо гнило в цялата работа защо не
се намесват данъчни и др.дтржавни слъжби за да проверят какво става???? :?:
|
Сря Дек 13, 2006 11:14 am |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
ЦСКА вече има и над 1 200 000 000 фена. Ако предположим, че индийците обичат футбола :mrgreen:
Само ЦСКА!
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Сря Дек 13, 2006 1:08 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
georgiarg написа: Интересно "циганина" дължи една камара пари на НЕК, а в същото време дава толкова пари за отбор. Има нещо гнило в цялата работа защо не се намесват данъчни и др.дтржавни слъжби за да проверят какво става???? :?:
Нещо си назад с информацията http://news.ibox.bg/news/id_386176448. Нищо гнило няма, токава си е бил падежът за изплащането...
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Дек 13, 2006 6:33 pm |
|
 |
moni74
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 2:12 pm Мнения: 29 Местоположение: Созопол
|
Хм, казаха че с по-голямата част от тая сума ще покрият старите дължими суми в размер на 6,5млн лева. Е, като извадиш тази сума от 10млн лв = 3,5млн лева. С тях ми е чудно как ще купуват нови футболисти /примерно словака за 2,5млн $/, как ще плащат заплати и други разходи? Вярно, че тримата от Вихрен струват общо 200-300х.лв.
Левскар съм, но мисля че за ЦСКА правилния път е ДЮШ и изкуствени терени. Те нямат нито един, а Левски вече ще прави втори.
Писна ми от милионни трансфери на неудачници. Искам да гледам български футболисти, юноши на клуба по възможност. Трябва да се въведе таван за заплати. Също така, да няма повече от 2 футболисти извън ЕС в един клуб. И един футболист да се национализира след 5г. престой в страната. Да живее България!!!
_________________ Citroen C8 2.2 HDI-FAP 16V 94kW 130HP;
Toyota Carina II 2.0D 54kW 75HP
|
Сря Дек 13, 2006 8:40 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
То това е правилния път. Погледни, че Левски тия 2 години направи отбор с изцяло свои футболисти. "Чужденците" не са никакви чужденци. Вагнер го купиха Левски още по време на ерата на Чорни, обаче го представиха за някаква супер звезда, и след като не оправда очакванията, го пратиха да се обиграва в Черно Море. Еромоигбе, сигурно малко знаят историята как се озова в Левски. На тренировките на Левски на помощните игрища на Герена гонел топките, и участвал в двустранните игри като пълнеж. Мисля, че Г.Тодоров го привлече. Единствения "Чужденец" е Седрик Бардон (но той излезна без пари, като свободен агент). А той пък се подвизаваше до последно във втородивизионния Льо Авър.
Изкуствени игрища, и ДЮШ му е мамата. Ама не като предни години ЦСКА купува новоизлюпени таланти. Прави ги играчи и ги продава. Трябва да се обиграят 1,2 сезона и тогава стават отбор. Ето Левски играе с този отбор (с малки промени) от поне 2 години. Предния път когато Левски беше наистина безпощаден отбор ( и малко не му стигна да влезне в ШЛ) беше отбора който стана шампион 93,94,95 г. Тогава ставаха шампиони със солиден точков аванс, но тогава отбора пак играеше дълго време заедно. Говоря за Левски защото имам наблюдения само над тях.
Щом и Славия направиха изкуствени игрища, значи наистина трябва да се залага на ДЮШ. И да се разчита на българчета, които виждаме че по нищо не отстъпват на 95% от прехвалените чужденци, акостиращи по нашите терени.
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Сря Дек 13, 2006 11:10 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Те се бъзикат, защото тоя сезон отборите в ШЛ се избъзикаха доста злобно с Левски :mrgreen:
_________________ FIAT Marea
|
Съб Дек 16, 2006 3:28 pm |
|
|