Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:55 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Лампа за максимално налятане на Турбото ТД100 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Каква е разликата, сигурно има такава?! И при нашите коли кой клапан е актуален ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Дек 06, 2006 1:22 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
viewtopic.php?t=5615
Ето тука се надявам да съм помогнал вече с отговора. :wink:

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Сря Дек 06, 2006 9:41 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Да, колега BO, днес се рових в Интернет. Признавам, грешката е моя. Намерих обяснение и разбрах разликата м/у двата клапана. Съгласен съм с твойта теза.

Трябва да четеш преди да спориш!

Сря Дек 06, 2006 11:57 pm
UNREAD_POST 
егати тъпото, вчера си сглобих таблото, всичко си работеше, и днес ми изгоря крушката на затоплителните свещи :evil:
ама няма да го разглабям, като изгори още нещо, тогава, омръзна :roll: ми

пп а как се сваля пластмасата около волана - долната е на винтове, ама горната така и не съумях да я сваля :?

Чет Дек 07, 2006 5:07 pm
UNREAD_POST 
Много тъпо е колега BEX--- и при мен се случи същата случка, свалях го отново. А още по-тъпо е, че горната кора около волана се сваля след свалянето на самия него. Воланът се сваля лесно, но не знам дали при теб си заслужава тази операция.

Чет Дек 07, 2006 8:21 pm
UNREAD_POST 
леле, еми да ти кажа мързи ме да си свалям волана, нали и AIR имам, та да не направя някой сакатлък - нищо здраве да е. :)
някой ден, ако съм в настроение може и да я сменя :wink:
поздрави, колеги 8)

Пет Дек 08, 2006 12:28 am
UNREAD_POST 
Gugev написа:
Много тъпо е колега BEX--- и при мен се случи същата случка, свалях го отново. А още по-тъпо е, че горната кора около волана се сваля след свалянето на самия него. Воланът се сваля лесно, но не знам дали при теб си заслужава тази операция.

Еее... как бе, колега? Аз съм свалял долната и горната кора едновременно! Захващат се една за друга с едини и същи 3 винта! :wink: Да отбележа и моята кола има airbag.

Пет Дек 08, 2006 12:56 am
UNREAD_POST 
Пак ли сбърках бе Колеги? На мен ми се наложи да свалям волана преди време и от тогава съм останал с такова впечатление. Колега пробвай пак, дано греша.

Пет Дек 08, 2006 9:43 pm
UNREAD_POST 
бе то аз ги развих тези 3 винта отдолу и доната кора я свалих, ама горната само се посукваше, не искаше да се свали и това си е...
изглеждаше сякаш е закачена някъде отпред...
не знам, ще пробвам... :roll:

Съб Дек 09, 2006 3:15 pm
UNREAD_POST 
Пробвай, но внимавай, все си мисля че от към шофьора под волана кората е захваната с вда винта, а от другата страна е фиксирана с жлебове към долната кора.

Съб Дек 09, 2006 10:37 pm
UNREAD_POST 
възможно е да е така, защото не се наведох да видя отдолу дали има някви винтове, а като се замисля много е вероягто да е така :?

Съб Дек 09, 2006 11:31 pm
UNREAD_POST 
И да се навеждаш няма да успееш да ги видиш, там е пълно с пакетни ключове, релета, куплунзи и скоби. Казвам пак, не съм 100% сигурен за това което твърдя, но аз също правих опити по-преди да я сваля тая кора и не успях. Едва когато свалих волана ми направи впечатление, че там има нещо "тъпо"!

Нед Дек 10, 2006 12:37 am
UNREAD_POST 
а когато си смених поленовия филтър, си мислех, че всичко ще бъде така лесно и приятно за работа. :D

пп защото на предишната ми трябваше да сваля чистачката и цялата кора.....

Нед Дек 10, 2006 1:56 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2