|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 12:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
направих кофти изпълнение !
Автор |
Съобщение |
pugsy
|
spoty написа: pugsy написа: е кво колегата да чака ония да го срита ли :?: ОК бийте се трепете се аз съм против!!! Ако администраторите желаят да ми изтрият мненията щото явно нервирам някои по-избухливи хора
и аз съм против насилието,но обстоятелствата може да са се стекли така,и аз имам случка,в която трябваше да наданм 1-2 шамара на един шофьор от градския(не се гордея),кво да го чакам да ми блъска по стъклото докато го счупи ли,да ме псува и да се прави на велик и само защото при тръгването ми изгасна колата и го забавах да се придвижи 2 метра напред в задръстване
|
Пет Дек 08, 2006 1:05 pm |
|
 |
Abarth.
|
Някой шофьори много мутреят,в студентски град преди месец някъде един голф спрял на средата на двете плътна и си седи и аз го гледам гледам накрая тръгна и нещо ми викат през прозореца "кво гледаш бе нещо гледаш ли?" и аз спрях и ги питам кво искат и единия пор слиза идва ми до прозореца и вика "кво бе кво бе",викам му айде бегай си у голфо не ми се занимава с такива като тебе са,че бех тръгнал на запивка,ама на такъв "тарикат мутра" как да не му залепиш някоя щанга за главата :?: :mrgreen:
|
Пет Дек 08, 2006 1:15 pm |
|
 |
punto94
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 7:24 pm Мнения: 32 Местоположение: Асеновград
|
аз не съм агресивен не се и мутрея , но ако ме спрат някъде и почнат да ме налагат , примерно ? Какво да бягам ли да се моля ли да плача ли ...не , слизам вкарвам един два колкото да се отдръпне и това е ! 3год. бокс съм тренирал , няма да се оставя на който и да е където и да е :?
ps дайте да не пишем повече по темата , просто бях нервен и споделих да не се караме , нека всеки се замисли само какво БИ направил , а не какво му идва на ум!
|
Пет Дек 08, 2006 1:21 pm |
|
 |
Sven
|
Много добре си направил, даже му е малко. И аз съм против насилието, но по улиците е пълно с кретени който само бой ги оправя! Едно е някой да те засече без да иска, друго е кретен който се прави на реисър и застрашавва живота на другите.
|
Пет Дек 08, 2006 1:34 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Ми човека с форда май е слезнал да се бие...тва вече си е улично мерене на п*ш*и, а не проблеми по пътищата :mrgreen:
Пет Дек 08, 2006 1:42 pm |
|
 |
Red Storm
|
punto94, имаш голямо "БРАВО".Такива селски манекени само боя ги оправя.И на мен ми е писнало от капути.
|
Пет Дек 08, 2006 2:43 pm |
|
 |
icomirGT
Кара Фиатче 126
|
spoty написа: Колега мисля че това не е постъпка достойна за гордеене! Мисля че си постъпил доста кофти тва насилие по пътищата трябва да спре и ако не го спрем ние отделните шофьори няма кой... :idea:
подкрепям те напълно НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА
_________________ FIAT
|
Пет Дек 08, 2006 7:15 pm |
|
 |
trace
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 1:39 am Мнения: 231 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Не на агресията, ама има много тъпи парчета. Бях дал колата на една девойка да ме вози и тя естествено кара малко по-бавно, както си е по правилник някъде с около 50км/ч. И бре, отзад един бакшиш напиня да изпревари ту отляво ту отдясно, като се разсвиркал, къси-дълги, девойката се шашна. Изравняваме се, оня свалил прозореца, псува, прави се на мъж нещо, аз не му оставам длъжен естествено и му казвам да спре да се разберем (70 кила съм и съм хилка  )) ама ме боли ....) Оня отпраши някъде напред, след малко обаче го виждам спрял на една стоянка с още 5-6 таксита и ми вика "ела, ела" Аааа, смех.
Пет Дек 08, 2006 7:52 pm |
|
 |
Red Storm
|
И сотаджиите не са стока.Един път някакви се напъваха,ама извадиха късмет-бях с двувратото Типо.И познайте какво стана-едни голееееми ластици от светофар до светофар.Накрая ми омръзна и спрях на първото възможно място.Ония
спират до мен.И се започва:"К^во е това Типо,бе?" Моят културен отговор: "Не знам,сега го купих.1,4 на метан" Голям смях.
|
Пет Дек 08, 2006 9:20 pm |
|
 |
Vladim
|
Red Storm написа: И сотаджиите не са стока.Един път някакви се напъваха,ама извадиха късмет-бях с двувратото Типо.И познайте какво стана-едни голееееми ластици от светофар до светофар.Накрая ми омръзна и спрях на първото възможно място.Ония спират до мен.И се започва:"К^во е това Типо,бе?" Моят културен отговор: "Не знам,сега го купих.1,4 на метан" Голям смях.
Определено малоумщината им е присъща! И аз съм имал подобни изпълнения - наказаха ме, като натискаха спирачката на един светофар, който светеше зелено и в последния момент преди червеното се изстреляха. Трябваше да чакам 40 секунди-голяма работа  От БОДУ СОТ бяха малоумниците.
|
Съб Дек 09, 2006 12:11 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
И аз така веднъж сетках, свирках  онзи даде мигач да спрем... аз спрях и като слезе от колата запалих и си заминах
Само дето го накарах да стане  ама пък и не беше някакъв внушителен... може би да бяхме един калибър
Но си го прецаках и с това се гордея! 
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Съб Дек 09, 2006 1:55 pm |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
И аз подкрепям "пунто94" то като са му се направили на маже верно да седи ли д***ба и отворковците.
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Вто Дек 12, 2006 5:41 pm |
|
|