Дата и час: Сря Юли 16, 2025 1:29 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България! 

Преференциални Оферти към Клуб Фиат и членовете му за ГО за 2006?!
Анкетата свършва на Пон Дек 11, 2006 4:06 pm
Да 97%  97%  [ 31 ]
Не 3%  3%  [ 1 ]
Общо гласове : 32

Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
май не разбра защо го написах :wink:

справка 1 страница

и аз спирам да пиша тук

Пет Дек 08, 2006 10:46 am
UNREAD_POST 
donnna написа:
толкоз нерви и писане за 2 %....

боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....

както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!

никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!

Аз точно на това се дразня като не те касае, какво се дрънкаш. Знае се, че човек няма да бачка без келепир. Ти откъде знаеш колко са му разходите по застраховките - може и да не е достатъчен процента. Не може така бе хора, критика, гледане в паницата на другия и мрънкане и борба за равенство.
И кой те взе за малоумен. Ти къде живееш? Всеки може да си направи сметката и да не е малоумен. Всяка реклама/рекламна, промоционална оферта има най-много 30% истина - това е маркетингов закон. Да не мислиш, че промоциите на Мтел, Глобул и Вивател нямат уловка.
Пича мисли и за след години, защото знае, че ако направи отстъпка, аз и други хора ще си направим ГО при него. По-добре да направи отстъпка и да си има доволни клиенти и догодина пак да си я сключим пак при него.

Пет Дек 08, 2006 10:48 am
UNREAD_POST 
малко мои разсъждения... pugsy да не чете, че пали лесно...

аз съм застрахователен агент... няма ограничения от името на колко компании ще правя застраховки.... пазара е свободен, конкуренция - голяма.... всички застрахователи правят оферти... и аз правя застраховки от името на 4 застрахователни компании - примерно...
ДЗИ сключва гражданската на 1 автомобил примерно за 100 лв. дава ми 25 %, т.е 25 лева... лев инс - за същия автомобил - пак 100 лв. премия ама ми дава 12 %... демек 12 лева за мен....

е хубаво сега - какво ще предпочета - да правя застраховки от които ще спечеля 12 лева или такива дето ще спечеля 25 лева...

подчертавам - не се заяждам - разсъждавам!!!

Пет Дек 08, 2006 10:52 am
UNREAD_POST 
да но ти правиш към няколко компания и имаш избор,аз правя само към левинс

това че ДЗИ ти дава 25% е хубаво само за теб,аз не съм чул някой да е взел добри пари по гражданска от ДЗИ

Пет Дек 08, 2006 10:59 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
pugsy написа:

това че ДЗИ ти дава 25% е хубаво само за теб,аз не съм чул някой да е взел добри пари по гражданска от ДЗИ

това какво ни вълнува
моята гражданска плаща на потърпевшия ако аз съм виновен
не на мен

Пет Дек 08, 2006 11:11 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
имам приятели които са си патили от дзи за това го пиша
но наистина какво ли пък ни вълнува

Пет Дек 08, 2006 11:27 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Изгодни цени за ГО-2007 г.
Колеги, видях, че дискутирате темата за цените на "Гражданска отговорност" на автомобилиста за 2007 г. и по конкретно от къде да е вземете на по-ниска цена - с отстъпка. Аз също мога да ви предложа много добри условия и атрактивни цени, тъй като се занимавам със застрахователно посредничество и продавам застраховки на няколко компании. Не съм го предложил по-рано, тъй като не искам да се правя реклама или някой да си помисли, че ползвам форума, за да правя бизнес. Видях, че темата е повдигната и реших да предложа и моите услуги. Ако някой се интересува от ноето предложение може да ми пише Л.С., а аз ще му отговря в най-кратки срокове. Може да ми пишете дори и само за консултация, с каквото кога ще ви помогна.

Вто Дек 19, 2006 1:34 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Re: Изгодни цени за ГО-2007 г.
Промени от днес:

ДЗИ

до 1500- 77.00лв.
до 2000- 87.00лв.
до 2500- 105лв.

И сега може да не плащате 11.40лв.

Преглед СБА- безплатен

Витоша

до 1500- 80лв.
до 1800- 87лв.
до 2500- 116лв.
над 2500- 134лв.

Същите условия като преди, просто сега има само една тарифа без възрасти

Вто Дек 19, 2006 1:39 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3