|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!
Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!
Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
аз не съм член ама си гласувам за :mrgreen:
само следното ме интересува ,при очакването на луди санкции за застрахователите,както и неяснотиите още около
самите застраховки ,ако не ти е зор защо ти е да правиш сега гражданска и др.глупости !!
то вече ти излиза по на далавера нова кола да си я караш с некмските номера,рег.на някое студентче в Германия и т.н.
ше им пълниме гушите само на тия мишоци !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Дек 07, 2006 6:31 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Аз също мога да направя отстъпки, но за всяка компания процента ми е различен, тъй като съм към брокерска къща.
|
Чет Дек 07, 2006 6:57 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Чак пък анкета! Предлагам въпросът да бъде променен на "Искаш ли куме печено прасе или да го пусна да пасе?" 
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пет Дек 08, 2006 12:03 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Pecho написа: Чак пък анкета! Предлагам въпросът да бъде променен на "Искаш ли куме печено прасе или да го пусна да пасе?" 
Идеята на анкетата беше да се прецени дали е уместно и дали не е в нарушение с правилата на форума да не се публикуват реклами! Ок ами значи е решено пускам темата!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Дек 08, 2006 9:21 am |
|
 |
donnna
|
pugsy с тези 12% дето си ги написал че ги взимаш или ни будалкаш или работиш само за славата.....
застрахователните компании дават до 35-40 % комисионни / това в интерес на истината е комисионна на застрахователния брокер / .... шурето ми миналата година декември за кампанията работеше към ДЗИ като застрахователен агент на 25 % ....
тъй че не виждам никакъв проблем в тези 10 % отстъпка за форумците...
p.s. аз също като sev гражданската я направих през септември и няма да се възползвам от отстъпките и да гласувам в анкетата...
|
Пет Дек 08, 2006 9:47 am |
|
 |
pugsy
|
donnna написа: pugsy с тези 12% дето си ги написал че ги взимаш или ни будалкаш или работиш само за славата.....
застрахователните компании дават до 35-40 % комисионни / това в интерес на истината е комисионна на застрахователния брокер / .... шурето ми миналата година декември за кампанията работеше към ДЗИ като застрахователен агент на 25 % ....
тъй че не виждам никакъв проблем в тези 10 % отстъпка за форумците...
p.s. аз също като sev гражданската я направих през септември и няма да се възползвам от отстъпките и да гласувам в анкетата...
незнам дали с митко го правите да се заяждате или за друго,но нека аз знам колко % са ми дали,35-40% са за каско,което аз не се наех да го правя,а коя застрахователна компания ще даде 40% на агента си за ГО-айде като знаеш посочими конкретен случай ЗК да даде 35-40% от парите на агента си,а на застрахования 30лв гориво
ЧАКАМ ОТГОВОР
пп
да взимам 12% от които 10% свалям за форумци ако искат,не ти се вярва,че има още такива хора ли :?:
|
Пет Дек 08, 2006 9:54 am |
|
 |
Ferrari
|
Пич ти май ме сънуваш. Само аз съм ти в главата. Дори не познавам колегата donnna. Явно, че просто и той вижда нещата от другия ъгъл.
|
Пет Дек 08, 2006 9:56 am |
|
 |
pugsy
|
на миналата страница кой се изхвърли като ***** на мокър пясък,аз или някой друг от форума или ТИ,нещо май обичаш да си център на внимание
сподели какъв е другия ъгъл ако обичаш
|
Пет Дек 08, 2006 10:00 am |
|
 |
donnna
|
ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!
ти разлика между застрахователен брокер и застрахователен агент правиш ли???
или пропускаш важните неща като не ти отърва???
p.s. разликата между застраховатебен брокер и застрахователен агент може да я видиш в застрахователния кодекс...
p.s.2 митко също не го познавам
|
Пет Дек 08, 2006 10:02 am |
|
 |
pugsy
|
donnna написа: ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!
p.s. разликата между застраховатебен брокер и застрахователен агент може да я видиш в застрахователния кодекс...
p.s.2 митко също не го познавам
извинявам се наистина на бързо го прочетох :?
няма нищо което да не ми оттърва,абе много странни хора,човек прави отстъпки а ви е му с***те това е което аз мога да направя,ако не ви оттърва си гледайте други оферти :!: вместо да нападате
|
Пет Дек 08, 2006 10:13 am |
|
 |
doofiat
|
Добре сега, не знам за какво се дрънкате :evil:
Човека прави 12 % отстъпка.
Ти donnna може ли да дадеш по-голяма отстъпка???
Ако можеш направи и ще си сключа ГО при теб, но като не можеш и се дрънкаш само, за да се заяждаш, по-добре ненападай. На харизан кон зъбите му гледа. Тука стана като темата за отстъпката на магазина на Стамболийски - защо била само 10%. Ами като не ти харесва, предложи нещо по-добро, какво само недоволствате и саботирате.
Последна промяна doofiat на Пет Дек 08, 2006 10:34 am, променена общо 1 път
|
Пет Дек 08, 2006 10:25 am |
|
 |
doofiat
|
pugsy написа: donnna написа: ти четеш ли какво пиша??? - 35-40 % е отстъпката за затрахователен брокер!!!
p.s.2 митко също не го познавам извинявам се наистина на бързо го прочетох :? няма нищо което да не ми оттърва,абе много странни хора,човек прави отстъпки а ви е му с***те това е което аз мога да направя,ако не ви оттърва си гледайте други оферти :!: вместо да нападате
Тоя път напълно съм съгласен с pugsy. Може да сме имали остри спорове с него, но чест му прави, че все пак предлага тази оферта. На който не му оттърва, ами да не си прави.
Но друго се чудя как да уговаряш отстъпки като все има някой, който ще се изцепи и ще каже - алчен е, той взима 100 % и прави отстъпка само 12-15%.
|
Пет Дек 08, 2006 10:30 am |
|
 |
donnna
|
толкоз нерви и писане за 2 %....
боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....
както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!
никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!
|
Пет Дек 08, 2006 10:30 am |
|
 |
pugsy
|
donnna написа: толкоз нерви и писане за 2 %....
боже колко мъка има по тоя свят, божеееее....
както писах по-горе, аз моята застраховка съм си я направил през септември до 09.2007 г..... и офертата не ме касае!
никъде не съм казал, че 10 % е малка отстъпка... даже е добра отстъпка! но много ме е яд , някой като каже - на работя без печалба, единствено разходите да си покрия.... айде стига комунизъм!!! тука за малоумни ли ни вземате!!!
ааа ти си мислиш,че с тези 2% от застраховките аз преживявам и целта ми е да забогатея май,аха ясно ама не си познал има от къде да си забогатявам и да си преживявал :!:
|
Пет Дек 08, 2006 10:37 am |
|
 |
donnna
|
няма повече да коментирам, за да не го счетеш като заяждане....
просто това което взимаш ти, можеше да не го пишеш!!!!!!!
могъл си - взел си! никой тук не е седнал да ти брои кинтите от отстъпката!!!
|
Пет Дек 08, 2006 10:42 am |
|
|