Дата и час: Пет Юли 11, 2025 2:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие
И понеже колеги ме навиват да си закупим пистолети ви питам вас заслужава ли си такава инвестиция.Ако някой е запознат и даде линкове.

Чет Дек 07, 2006 6:55 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: Заслужава ли си да притежаваш бойно оръжие
Tornado написа:
И понеже колеги ме навиват да си закупим пистолети ви питам вас заслужава ли си такава инвестиция.Ако някой е запознат и даде линкове.

Естествено че си заслужава скоро и аз мисля да си купя един "Аркус" :wink:

Чет Дек 07, 2006 7:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
Така, или иначе редовно се пуца по улиците... според мен си заслужава, като в Америка да се направи-без разрешително си държиш оръжието вкъщи и го ползваш за самоотбрана, а с разрешително, което се изважда много трудно го носиш, където решиш. Ако те спипат куку с овъжие без разрешително в колата отиваш в затвора за много години!

Чет Дек 07, 2006 7:10 pm
UNREAD_POST 
Заслужава си.

Чет Дек 07, 2006 7:48 pm
UNREAD_POST 
8 години търкалях "макаров". В много по размирни времена от тези.
Повярвай - минусите са по малко от плюсовете ...
1 месец след като и се нарадваш придобивката ти става бреме.

Разбира се ако има основателна причина например професионална нужда - да, но ей така за кеф - не прави тази грешка.

Цитат:
Така, или иначе редовно се пуца по улиците... според мен си заслужава

Това не може да бъде аргумент - ако се стреля и ти имаш оръжие какво ще ти помогне това - отвръщаш ? :)

Последна промяна ilkor на Чет Дек 07, 2006 8:23 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 07, 2006 8:17 pm
UNREAD_POST 
:arrow:

Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 5:28 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 07, 2006 8:21 pm
UNREAD_POST 
Определено не, по-добре да ти изкъртат зъбите отколкото да утрепаш някой или теб да те утрепат. При пистолета варянта е жив или мъртав, друг варят няма. А за просто е така няма смисал, няква купчина желязо. А и все пак тука не е Америка :wink:

Чет Дек 07, 2006 8:43 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Не си заслужава. Вземи си газово, ако искаш да си начешеш крастата.
Иначе има доста такси и разрешителни, полза нулева. Включително ако си пазач, примерно, защото застреляш ли някой - лошо.

Чет Дек 07, 2006 9:00 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Тва е въпрос на лична преценка аз лично не адмирирам носенето на оръжие! Не се знае в каква ситуация ще попаднеш и каква глупост можеш да направиш по невнимание! Но все пак всеки си има глава на раменете... :idea:

Чет Дек 07, 2006 9:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
То не си заслужава за вас ама колко от вас са управлявали огъня на на 25 въоръжени или да не говорим за 60 такива.Вал хайде какво ще напишеш по темата ти бе Човек който управлява такива на излизанията и среща доста араби.

Чет Дек 07, 2006 9:10 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
всяко детенце от малко иска да си играе с пищови !
пищова не те прави по -голям мъж ,същото лайно ще си си и без него и с него (не визирам никой) .
Най-много накъде да те застрелят само защото носиш пистолет :mrgreen: ,но истинският въпрос е ако се наложи да го ползваш дали ще го използваш и каква е ситуацията в която ще го ползваш !
Освен ако не е по работа няма смисъл ,иначе мечтата на всеки старшинка е да е голяма работа и извън загражденията на казармата :mrgreen:

p.s.аз лично си имам 3 газови ,за да стрелям по хората със сигнални ракети :mrgreen:

Чет Дек 07, 2006 9:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
Според мен няма келепир. Мой близък има пистолет и му се чудя за какво му е?!
Според мен е голямо неудобство да го имаш. Защо:
- сейф, който да е недостъпен
- разрешителни(ти май ги имаш)
- отчетност на патроните - не може да стреляш на поразия, защото ти се води отчетност и даваш обяснения къде си ги изразходил - подлежиш и на наказателна отговорност
- загубиш ли го ще си считан за потенциален престъпник
- стреляш само по военни учения/стрелби с него

От цялата работа къде е келепира? Ти виждаш ли?
Аз лично не. Това са грешни пари, само и само да се фукаш предколеги и приятели.
Ако си охраните ок, но ти не си.

Чет Дек 07, 2006 10:35 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Не си заслужава човек да има оръжие.Както виждам почти всички тук се изказват против имането на пистолет.А ако завишеше от мен то и самите охранители не трябва да го носят със себе си когато не са на работа.Просто едната смяна охранители като и свърши работното време да ги дава на другата смяна която застъпва на работа.А че безраборно се стреля за щяло и нещяло съм се убедил предостатъчно.И постояно се съобщава за инциденти с оръжие. Така че не си заслужава да притежава човек оръжие.Каквото и да стане все той ще е виновен.

Чет Дек 07, 2006 10:56 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Щатите са друг свят. Гледах вчера по Фокс Крайм за един въоражен грабеж. 2 чернилки нападат един с пистолети, оня обаче се оказа инструктор по карате. Е попиля ги. Единия толкоз го беше бил, че беше изпаднал в безсъзнание. Идва полицията и тоя потърпевшия почна да се разкайва. Полицая му отвърна: Спокойно, всичко е станало при самоотбрана. Дори да почине ти няма да бъдеш подведен под съдебна отговорност. Тука ако утепеш некой, дори и в жилището да го убиеш, пак ще те осъдят.

Чет Дек 07, 2006 11:07 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Не си заслужава :idea: по добре с тези пари купи нещо на семейството си и спи спокойно :!:

Чет Дек 07, 2006 11:12 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща