|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 6:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!
Автор |
Съобщение |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Колеги понеже получихме въпрос от колеги предлагащи ГО към различни дружества, за да не се третира като реклама, желаете ли да пуснем една важна тема в Общи приказки:
Преференциални Оферти към Клуб Фиат и членовете му за ГО за 2006?!
и там да предлагат преференциалните си оферти към ЧЛЕНОВЕТЕ на клуба!
ПС: понеже ми е трудно да комуникирам с всички мод-ове и админ-и по ЛС затова пускам тази анкета !
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Чет Дек 07, 2006 4:06 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Re: Оферти за ГО към ЧЛЕНОВЕТЕ на Клуб Фиат България!
rustson написа: Колеги понеже получихме въпрос от колеги предлагащи ГО към различни дружества, за да не се третира като реклама, желаете ли да пуснем една важна тема в Общи приказки:
Преференциални Оферти към Клуб Фиат и членовете му за ГО за 2006?!
и там да предлагат преференциалните си оферти към ЧЛЕНОВЕТЕ на клуба!
даже и да е реклама - голяма работа
в половината теми има скрита реклама
магазини, майстори и подобни
да казват къде е далаверата и да са полезни за колегите
аз сключих през септември, но гласувах с ДА
Чет Дек 07, 2006 4:10 pm |
|
 |
Ferrari
|
Ката цяло мразя форумите да се превръщат в полета за безплатна реклама, но в случая е ОК. Вярвам отстъпката ще е прилична.
|
Чет Дек 07, 2006 4:11 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
fiat_love написа: Ката цяло мрая форумите да се превръщат в полета за безплатна реклама, но в случая е ОК. Вярвам отстъпката ще е прилична.
И аз съм съгласен с теб но мисля че в случая някои членове може да имат изгода от това и би било полезно!
бръм -м
|
Чет Дек 07, 2006 4:12 pm |
|
 |
zgabrovski
|
И аз съм ЗА - Стига да има прилични отстъпки за форума!
|
Чет Дек 07, 2006 4:52 pm |
|
 |
doofiat
|
Браво бе, изпревариме с идеята
Твърдо съм ЗА, но нека наистина да има отстъпки за нас, защото в противен случай ще отида при най-близкия за мен агент и ще загубите много хора. Между другото в България се подхожда много недомислено към рекламата "от човек на човек". Както знаем един доволен клиент ще ти доведе поне още 5 нови клиента, а недоволния ще откаже 10 пъти повече хора.
Сега му е времето за застраховки така, че чакам оферти за ГО
Вече си имам каско, но имам колеги, които също се интересуват за ГО.
|
Чет Дек 07, 2006 4:55 pm |
|
 |
pugsy
|
миналата година бях споменал на Митко,че мога да дам отстъпки за ГО от 8 до 10 % към левинс,мога да издействам още някоя и друга оферта от познати но немога да пиша тук за какво става въпрос
ако някой се интересува може да ми пише на ЛС
|
Чет Дек 07, 2006 5:11 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
pugsy написа: миналата година бях споменал на Митко,че мога да дам отстъпки за ГО от 8 до 10 % към левинс,мога да издействам още някоя и друга оферта от познати но немога да пиша тук за какво става въпрос
ако някой се интересува може да ми пише на ЛС
Нали за това е тази анкета ! Да направим тема да пишеш колкото искаш!
бръм -м
|
Чет Дек 07, 2006 5:12 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
ОК колегата pugsy има нещо друго предвид така че на лично за втората част от поста му! коригирам се!
бръм -м
|
Чет Дек 07, 2006 5:21 pm |
|
 |
Ferrari
|
rustson написа: ОК колегата pugsy има нещо друго предвид така че на лично за втората част от поста му! коригирам се!
Сега ще си заслужа жълтия картон вече. Ще ме прощава колегата pugsy, ама докато пикаеше по форума беше едно, ама ако може да искара лев от потребителите му е друго. Ебати двойните стандарти.
Ако модератора прецени, че е заяждане нека ми сложи картон. 
|
Чет Дек 07, 2006 5:25 pm |
|
 |
pugsy
|
..
Последна промяна pugsy на Чет Дек 07, 2006 5:30 pm, променена общо 3 пъти
|
Чет Дек 07, 2006 5:29 pm |
|
 |
pugsy
|
Митко НЕ СЕ опитвам аз да изкарам някой лев,да ти кажа ли на какъв процент съм към левинс - на 12,давам 10,все пак си имам разходи,ПО ФОРУМА НЕ СЪМ ПЛЮЛ ОСВЕН ПО ТЕБ :!:
против никой и нищо не съм казал и не се крия като ВАС :!:
и престани с детските си ...
пари си изкарвам от застраховките но не и с форума,имам къде да си ги правя и да си взимам 12% :!:
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОФФ ТОПИКА
Последна промяна pugsy на Чет Дек 07, 2006 5:32 pm, променена общо 1 път
|
Чет Дек 07, 2006 5:30 pm |
|
 |
ilkor
|
Жена ми е застрахователен брокер. Няколко човека от клуба се възползваха от услугите и май останаха доволни ...
Не се рекламирам понеже от това не печеля нищо, а само и създавам допълнителна работа. А в момента тя работи буквално от 8 до 20ч ...
Според мен отстъпката от ГО е толкова малка сума (10-20 лева) че усилията не си заслужават. Виж при каското нещата стоят по друг начин ...
Ако някой реши да прави каско да се обади - ако не му харесат условията, най малкото ще получи компетентна информация ...
|
Чет Дек 07, 2006 5:32 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
ilkor написа: Жена ми е застрахователен брокер. Няколко човека от клуба се възползваха от услугите и май останаха доволни ... Не се рекламирам понеже от това не печеля нищо, а само и създавам допълнителна работа. А в момента тя работи буквално от 8 до 20ч ...
Според мен отстъпката от ГО е толкова малка сума (10-20 лева) че усилията не си заслужават. Виж при каското нещата стоят по друг начин ...
Ако някой реши да прави каско да се обади - ако не му харесат условията, най малкото ще получи компетентна информация ...
Получихме предложения, просто и за това ! Колегата който го предложи беше достатъчно коректен да пише първо на лични затова го подлагам на гласуване! То е ясно че много голяма отстъпка не може да очакваме но и жеста е важен! А в крайна сметка това си е реклама и за клуба! Аз така го виждам!
бръм -м
|
Чет Дек 07, 2006 5:35 pm |
|
 |
doofiat
|
Добре де, ето 15 души от 15 гласували сме съгласни. Какво да му мислим, правете темата и това е. Сега няма какво повече да се агонизира. Да се дават офертите и това е. Все пак има хора, на които им изтича застраховката в края на тази седмица и няма да могат да се възползват от идеята.
|
Чет Дек 07, 2006 6:15 pm |
|
|