|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 6:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
 BravoJTD---Alfa146JTD
Въпроса ми е знае ли някои дали ока4ването им е еднакво-предно, задно
Дали спортно ока4ване от Браво ще стане на Алфата :roll: :roll: :?:
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Вто Дек 05, 2006 7:31 pm |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
Еднакви са.
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Вто Дек 05, 2006 10:52 pm |
|
 |
BatVas
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Авг 26, 2005 1:55 pm Мнения: 36 Местоположение: София
|
Eднакви би трябвало да са - защото за моята Алфа (бензинова) е еднакво като на Браво HGT. Аз даже като си купувам части за които съм сигурен , че са еднакви(предимно по окачването) казвам , че са за Фиат Браво защото като кажа Алфа и ми правят някаква по странно ценообразуване - абе излиза ми по скъпо ако кажа ,че е за Алфа. 
_________________ Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark
|
Сря Дек 06, 2006 11:20 am |
|
 |
Vladim
|
 Re: BravoJTD---Alfa146JTD
ABARTH написа: Въпроса ми е знае ли някои дали ока4ването им е еднакво-предно, задно Дали спортно ока4ване от Браво ще стане на Алфата :roll: :roll: :?:
1.12. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират. Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани.
УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен.
Цитат от правилата на форума! Незнам на, кого правиш на пук, като дори и с червено си подчертал четворките...
Предлагам ти да се запознаеш изцяло с правилата на форума преди да продължиш да пишеш:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1
|
Сря Дек 06, 2006 3:17 pm |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
Влад,4-ките Киро ги прави червени!
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Сря Дек 06, 2006 6:28 pm |
|
 |
Vladim
|
sasco написа: Влад,4-ките Киро ги прави червени!
Е... да вземе да му изтрие мнението, както му е писнало да му прави забележки.
|
Сря Дек 06, 2006 7:06 pm |
|
 |
gdd55
|
Vladim написа: sasco написа: Влад,4-ките Киро ги прави червени! Е... да вземе да му изтрие мнението, както му е писнало да му прави забележки. Tи си се побаркал голям лигльо си това ми стана ясно.Айде със здраве честит никулден
|
Сря Дек 06, 2006 7:26 pm |
|
 |
Vladim
|
gdd55 написа: Tи си се побаркал голям лигльо си това ми стана ясно.Айде със здраве честит никулден
Опитвам се да си върша задълженията, като модератор, което в крайна сметка би-трябвало да е за доброто на всики! Неграмотни и арогантни типове, като теб обаче ми пречат!
Искам да те помоля и ти да се запознаеш с правилата на форума, ако искаш да останеш тук! Цитирам ти няколко реда...
4.1. Потребителите биват предупреждавани ако са в разрез с правилата. Ако се наложат по серизони санкции ще последва и бан. 4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо. 4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен.
И накрая... "побаркал" се пише побъркал!
|
Сря Дек 06, 2006 7:28 pm |
|
 |
gdd55
|
моето "а" беше същото като 4-ките.Всеки греши, ти ссега за господ ли са мислиш.За едни 4-ки на момчето което хич не ме интересува направи басси и проблема.И не ми казвай как се пише побъркал много по интелигентен съм от тебе.
Хора какво става в тоя форум почнахме да се плашим един друг!Власта побърква хората
|
Сря Дек 06, 2006 7:50 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: BravoJTD---Alfa146JTD
ABARTH написа: Въпроса ми е знае ли някои дали ока4ването им е еднакво-предно, задно Дали спортно ока4ване от Браво ще стане на Алфата :roll: :roll: :?:
Ще стане само от Браво HGT , носачите на останалите са различни!
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Дек 06, 2006 10:54 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
К'во ме напрайхте бе пичове с тея четворки не съм искал да се прая на интересен просто не знаех каде е шибаното ч но днес научих :mrgreen: ччччччччччччччччч
И моля не ми трийте мненията щото тоя вапрос за окачването мноо ме интересува 
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Чет Дек 07, 2006 3:13 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|