|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 6:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Въобразил ли си е Киро, че е Master Of Puppets
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Пускам тази анкета провокиран не само от едно изказване на колега, но и ей така за сверка на
часовника и за да се види дали така мисли мнозинството или разни колеги на които им е било припомнено по един
или друг начин, че тук има правила и те трябва да се спазват, гледат оплюят когото и колкото могат.
Моля всички колеги за активност.
При негативен резултат - сам ще си отменя администраторските и модераторските права.
Отговорите са само два за да е кристално ясен полученият вот.
Анкетата ще е активна 14 дни.
|
Вто Дек 05, 2006 4:22 pm |
|
 |
Ferrari
|
Администратор който винаги е съблюдавал правилата и никого не е ощетил. Моя вот е в подкрепа на kiro_of_the_day.
|
Вто Дек 05, 2006 4:25 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Абсолютно не ! То и ако в парламента можеше така да ги сваляме когато си поискаме мандатите им нямаше да са по 4години а по 1-максимум 2 седмици!
Междудругото като гласувах погрешка цъкнах на Да  ! така че един глас може да се прехвърли на Не-то!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Дек 05, 2006 4:34 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
rustson написа: Междудругото като гласувах погрешка цъкнах на Да  ! така че един глас може да се прехвърли на Не-то!
Що ми разваляш имиджа бре колега!!!??? :mrgreen: 
|
Вто Дек 05, 2006 5:26 pm |
|
 |
Nino
|
Що пък мнението ми в темата да е било "OFF"!? :roll: Море много "ON" си е!!! :mrgreen:
Nino написа: Ако на всяка провокация вземем за правим анкети и те да стоят по 14 дни къде ще му излезе края.Предлагам анкетата да е активна 24 часа и не-повече.Форума си има правила, а те са за да се спазват, а не да правим анкети и вотове на тези които ги прилагат! Който не му отърва тук друм широк!
Последна промяна Nino на Вто Дек 05, 2006 6:15 pm, променена общо 3 пъти
|
Вто Дек 05, 2006 6:10 pm |
|
 |
doofiat
|
Абе вие що се гузнеееете бе. Мани ги онези дето света им е крив.
|
Вто Дек 05, 2006 6:11 pm |
|
 |
vars
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Сеп 26, 2006 5:08 pm Мнения: 7 Местоположение: София Област
|
Пи положение, че съм един от 5-мата (за момента), които са гласували негативно, искам да ти задам един въпрос Киро, с което да се изясни нещо написано от теб и за което гласувам:
kiro_of_the_day написа: При негативен резултат - сам ще си отменя администраторските и модераторските права.
Искам да ми обясниш чисто технически, как при евентуално негативен вот ще си отмениш администраторските права САМ (все пак си администратор, трябва да знаеш!?!)?
|
Вто Дек 05, 2006 10:04 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
vars написа: Пи положение, че съм един от 5-мата (за момента), които са гласували негативно, искам да ти задам един въпрос Киро, с което да се изясни нещо написано от теб и за което гласувам: kiro_of_the_day написа: При негативен резултат - сам ще си отменя администраторските и модераторските права. Искам да ми обясниш чисто технически, как при евентуално негативен вот ще си отмениш администраторските права САМ (все пак си администратор, трябва да знаеш!?!)?
Това едва ли е съществено, но според правилата (добри или лоши):
...
1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
...
4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен.
...
Според мен си има начин за всичко :roll:
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Вто Дек 05, 2006 10:19 pm |
|
 |
vars
Кара детска количка
|
Stoyan_68 написа: Това едва ли е съществено, но според правилата (добри или лоши): ...
Ооо съществено е, повярвай ми  ... обещава нещо, което е неизпълнимо ... отделен е въпроса пък след като е администратор защо не го знае ... пък ако не е сигурен какво пише, да не го обещава! ... иначе анкетата е обречена ...
Последна промяна vars на Вто Дек 05, 2006 10:36 pm, променена общо 1 път
|
Вто Дек 05, 2006 10:29 pm |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
Мноого интересна анкета!?!
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Вто Дек 05, 2006 10:35 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Вота ми е в подкрепа на kiro_of_the_day.
Относно отмяната на админстраторски права-/към vars /,техническата страна на въпроса е най-малкия проблем,ВЕРВАЙ ми...
Оценявам жеста на kiro_of_the_day,но имам предчуствие,че темата ще тръгне към OFF, дано не съм прав... 
Вто Дек 05, 2006 10:54 pm |
|
 |
vars
Кара детска количка
|
vesko.t написа: Относно отмяната на админстраторски права-/към vars /,техническата страна на въпроса е най-малкия проблем,ВЕРВАЙ ми...
Тук въпроса е, че т.нар. АДМИНИСТРАТОР не е наясно какво говори ...
П.С. А за да не е OFF темата трябва да напишем суперлативи за Киро ли? ... нали все пак има и отговор "НЕ"!
|
Вто Дек 05, 2006 11:07 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
vars написа: П.С. А за да не е OFF темата трябва да напишем суперлативи за Киро ли? ... нали все пак има и отговор "НЕ"!
Пусната е Анкета, никой не е длъжен да обосновава вота си-позитивен или негативен...Всеки го прави по своя преценка.
Вто Дек 05, 2006 11:28 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
vesko.t написа: vars написа: П.С. А за да не е OFF темата трябва да напишем суперлативи за Киро ли? ... нали все пак има и отговор "НЕ"! Пусната е Анкета, никой не е длъжен да обосновава вота си-позитивен или негативен...Всеки го прави по своя преценка.
Точно така, затова припомних и правилата...
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Вто Дек 05, 2006 11:41 pm |
|
 |
masterkar
|
Nino написа: Що пък мнението ми в темата да е било "OFF"!? :roll: Море много "ON" си е!!! :mrgreen: Nino написа: Ако на всяка провокация вземем за правим анкети и те да стоят по 14 дни къде ще му излезе края.Предлагам анкетата да е активна 24 часа и не-повече.Форума си има правила, а те са за да се спазват, а не да правим анкети и вотове на тези които ги прилагат! Който не му отърва тук друм широк! doofiat написа: Абе вие що се гузнеееете бе. Мани ги онези дето света им е крив.
Подкрепям Ви напълно колеги!!!  А ако на някой не му е ясно защо :arrow: search.php?search_author=vars Аман от заядливци :cry: , колкото и "компетентни" да са технически :roll:! Да си направят собствен /оня другия/ форум и да не ни занимават с глупостите си! :evil:
П.С. Чувствам се малко обиден от заглавието на темата - по никакъв начин не смятам, че някой от потребителите на форума е марионетка! Но може би е цитиран някой пост на "компетентните"? :roll:
|
Вто Дек 05, 2006 11:54 pm |
|
|