|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 2:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво ми се случи миналата нощ
Автор |
Съобщение |
Esper
|
Abarth. написа: Слав написа: Ако застраховката ти е в Allianz имаш безплатен Автоасистанс денонощно Аз лично се убедих, че са много коректни :idea: Автоасистанс?Какво е това?
Как какво е, как каво е! Автоасистант бе колега, колата ти е под протекцията на автоасистънт!
Я виж само колко вносно звучи... Хората сървис промоутват, нема лабаво!
:evil:
Как ме дразнят само такива идиотски чуждици за термини които имат абсолютен български еквивалент!
Автоасистънт на майка им в... както и да е.
Отвсякъде е така, нищо против Алианц, компютърджиите пък съвсем са изплеснали в тая насока!
:mrgreen:
|
Пон Дек 04, 2006 6:05 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Чак за такава екстра аз не разбрах защото днеска си направих застраховката в Алианца. :( Тъй като и миналата година срещу 64лв бях при тях то и тази година отидох та за 82лв отново застраховах Пунтото.По принцип като чуя че нещо е безплатно бягам от него като дявол от тамян.Лъжа и измама е за безплатна пътна помощ.Само дано не ви се налага а то помощ само от приятели може да очаквате.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пон Дек 04, 2006 11:42 pm |
|
 |
Chaos_
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Май 20, 2006 8:13 pm Мнения: 52 Местоположение: София 15 Младост
|
kiler_4o написа: Chaos_ написа: А колко пари ти взима за откарването?:) Слав написа: безплатен Автоасистанс 
Че аз за безплатния асистанс питах колко пари е, kiler_4o 
_________________ дедра 1800 MPI LE, 105hp , '92 ZLA83500000229453 835A2.046...ако не се лъжа:) типо 1.9 TD, 90hp, 94' ZFA16000004938635
|
Вто Дек 05, 2006 10:33 am |
|
 |
kufeiko
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 1:18 am Мнения: 13 Местоположение: София 08 Изгрев
|
Бре може човек да се надява и на нещо такова, като безплатна пътна помощ. Аз бях застрахован към Булинс и ми се полагаше безплатна пътна помощ. Наложи ми се да я използвам, обадих се на хората, почаках, те ме дърпаха до паркинга на застрахователите в Бояна, а после и до сервиза на другия край на София (от който после избягах).
Оставих на момчето, което караше пътната помощ 10 лв по моя воля, но като цяло - спазиха уговорката за безплатна пътна помощ.
|
Вто Дек 05, 2006 11:37 am |
|
 |
Abarth.
|
Днес сменихме носача,придвижихме я леко до сервиза,взех си едно каре и 2 маншона (че и от лявата страна се беше закъсал маншона) и изправихме фиатката на крака,притегнахме хубаво биалетки и всичко,сега нито лопа нито тропа,тази кола никога не е била така,немога да я позная,чак ми е кеф да минавам през дупки :mrgreen:
|
Вто Дек 05, 2006 9:30 pm |
|
|