Дата и час: Сря Юли 09, 2025 5:46 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Какво ми се случи миналата нощ 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Какво ми се случи миналата нощ
Пичове днеска в 3 сутринта се прибирам аз и се спускам от надлез надежда към орландовци и малко след гробищата нацелих няква дупка (не беше голяма) и като ми дръпна в дясно и почна да свири гумата,слизам и гледам цялата гума откачена... скъсан шарнир(още от преди явно е бил тръгнал,кофти носачи можеби) и оттам каре...,шарнира беше като отрязан с флекс,а гумата се е набила в калника и го е разкривила яко...Викам ги тия от пътната помощ,чаках сумати време,накрая ми се тътри някъв и ми вика кво напрай бе,аз го гледам :roll: обясних му...както и да е,почупи ми праговете (които ги търсих толкова време),подкалника ми потроши,а накрая даже и ми се кара :evil: Викам му по внимателно,а той ми се репчи и вика "Нестига,че съм станал да ти дърпам колата в 3 сутринта,а ти ми казваш кво да правя..." :evil: Нестига,че пари му даваш за 3км-50лв... Та ако на някой му се намира здрав носач и здраво каре за типо да казва цена.

Нед Дек 03, 2006 2:58 pm
UNREAD_POST 
Е** и мамата на хубавата двувалка :evil:

Пон Дек 04, 2006 10:52 am
UNREAD_POST 
С, колко си карал, ако не е тайна? И, каква марка е бил носача?

Пон Дек 04, 2006 11:08 am
UNREAD_POST 
Имам един нов BIRTH, но не помня ляв или десен беше.

Пон Дек 04, 2006 11:10 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И аз нацелих така една дупка, но бях с ниска скорост и само джанта малко...
Вчера гледах един колега с Типо, на бул. България с гръмнала зимна гума. Толкова силно бомбирала гума не бях виждал! И докато дотътри колата, беше я докъсал, и изкривил джантата.
В тоя ред на мисли е хубаво да си член на СБА или да си имаш каско при булинс или гражданска в дзи щото там е по-ниска тарифата за теглене. В последното имаш 25 безплатни километра, но се съмнявам в 3 през ноща да решат да дойдат.

Пон Дек 04, 2006 11:26 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
В СБА колко беше годишната вноска?И какви са преференциите?Щото имаше доста застрахователи дето предлагат пътна помощ от СБА при скл. ГО и КАСКО, ама после се оказваше че това е само при ПТП-например една позната и се скапа заден десен лагер на главината на голф-а и колелото направо се откачи, като дойдоха от Пътна помощ и уж от застраховката, ама казаха-НЕ, то ос застр. компания плащат само при ПТП, а тука не е така...

Пон Дек 04, 2006 11:36 am
Профил
UNREAD_POST 
fiat_love написа:
Е** и мамата на хубавата двувалка :evil:

Аз не съм виновен,че пътищата са ни такива ;) На всеки може да се случи.

Пон Дек 04, 2006 12:04 pm
UNREAD_POST 
Vladim написа:
С, колко си карал, ако не е тайна? И, каква марка е бил носача?

Носачите ги слагах в един сервиз с 2ма пичове алфисти и ми казаха,че са ми сложили хубави носачи,но знам ли,иначе карах с около 70-80,дупката не се виждаше беше леко пропаднала яма,не беше голяма и в по големи съм удрял,изглежда шарнира беше тръгнал отпреди... Интересното в случая е,че на гумата и джантата нищо им няма :)

Пон Дек 04, 2006 12:07 pm
UNREAD_POST 
GTipo написа:
И аз нацелих така една дупка, но бях с ниска скорост и само джанта малко...
Вчера гледах един колега с Типо, на бул. България с гръмнала зимна гума. Толкова силно бомбирала гума не бях виждал! И докато дотътри колата, беше я докъсал, и изкривил джантата.
В тоя ред на мисли е хубаво да си член на СБА или да си имаш каско при булинс или гражданска в дзи щото там е по-ниска тарифата за теглене. В последното имаш 25 безплатни километра, но се съмнявам в 3 през ноща да решат да дойдат.

Ми тоя от пътната помощ ме пита дали гражданската ми е в ДЗИ,защото вместо 48лв щял да ми вземе 39...Не е толкова по ниска цената...

Пон Дек 04, 2006 12:10 pm
UNREAD_POST 
Ако застраховката ти е в Allianz имаш безплатен Автоасистанс денонощно :wink:

Аз лично се убедих, че са много коректни :idea:

Пон Дек 04, 2006 12:26 pm
UNREAD_POST 
Слав написа:
Ако застраховката ти е в Allianz имаш безплатен Автоасистанс денонощно :wink:

Аз лично се убедих, че са много коректни :idea:

Автоасистанс?Какво е това?

Пон Дек 04, 2006 12:27 pm
UNREAD_POST 
Когато сключиш застраховка в Allianz получаваш автоасистанс денонощно.
В договора ти е написан телефон, на който можеш да звъниш денонощно.

Автоасистанс се казва услугата.Състои се в това, че като им се обадиш (ако си застрахован при тях) ти пращат веднага човек, който те откарва до най-близкия сервиз или до вкъщи :)

Яко, а? :wink:

Пон Дек 04, 2006 2:30 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
А колко пари ти взима за откарването?:)

Пон Дек 04, 2006 4:39 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Chaos_ написа:
А колко пари ти взима за откарването?:)

Слав написа:
безплатен Автоасистанс

:)

Пон Дек 04, 2006 5:33 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
В СБА членството е 35лв на година и аз напоследък се чудя дали няма да е по-добре да се презастраховам за такива работи, че с наще пътища, части, коли и пътна помощ може да ти излезе през носа. Ето и сайта www.uab.org

Пон Дек 04, 2006 5:57 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща