Автор |
Съобщение |
xxx7
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Дек 02, 2006 9:14 pm Мнения: 5 Местоположение: София 01 Средец
|
|
Съб Дек 02, 2006 9:26 pm |
|
 |
Vladim
|
Какво е направил? :!: :?: :!: :?: :!: :?:
|
Съб Дек 02, 2006 9:32 pm |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
Колега,обоснови се като пишеш такива работи.
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Съб Дек 02, 2006 9:51 pm |
|
 |
xxx7
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Дек 02, 2006 9:14 pm Мнения: 5 Местоположение: София 01 Средец
|
ПРОДАВА ДЕФЕКТНИ И СЧУПЕНИ ЧАСТИ! ПРИ РЕКЛАМАЦИЯ КАЗВА, ЧЕ ГИ Е БЕЛЯЗАЛ И НЕ ГИ ПРИЕМА ЗА НЕГОВИ! ПАЗАРУВАТЕ НА ВАША ОТГОВОРНОСТ!
УСПЕХ 
Последна промяна xxx7 на Пон Дек 04, 2006 1:13 am, променена общо 1 път
|
Съб Дек 02, 2006 10:35 pm |
|
 |
Tornado
|
Ами то е нормално регистрирал се е във форума само заради тази ударена кола да я разпродаде на части.После ще купи друга ударена ще ползва чичко Гугал и ще я разпродаде във друг форум има в предвид за друга марка.
|
Съб Дек 02, 2006 11:49 pm |
|
 |
kompi2000
Регистриран на: Пет Окт 27, 2006 8:42 pm Мнения: 3 Местоположение: Разград
|
 Дефектирали части
Ако някой го интересува от какво се оплаква колежката с дефектиралите части ще обесня,инъче изобщо няма да обърна внимание.Тия хора ме побъркаха.
_________________ Стана тя.
|
Нед Дек 03, 2006 9:34 am |
|
 |
xxx7
Кара детска количка
|
 Re: Дефектирали части
kompi2000 написа: Ако някой го интересува от какво се оплаква колежката с дефектиралите части ще обесня,инъче изобщо няма да обърна внимание.Тия хора ме побъркаха.
.... АМА ИМ ВЗЕ 1000 ЛЕВА, НАЛИ? ЗА ТЕЗИ ПАРИ ДОСТА ХОРА БИХА СИ ИЗМИСЛИЛИ ПОСТАНОВКИ!
КОЛЕГИ - ВНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ ЧОВЕК!!!
|
Пон Дек 04, 2006 12:04 am |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
и тука ли някви измекярчета се навъдиха дето искат да лъжат хората? я да чуем какъв е проблема и да го банват от всички форума, виждам, че по всички марки пише.
|
Пон Дек 04, 2006 8:56 am |
|
 |
madgogo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 2:08 pm Мнения: 78 Местоположение: Разград
|
Аз лично съм доволен от човека.
Що се отнася до бан във форума, мисля че ще е тъпо. В крайна сметка това са си отношения м/у двама души и е редно те да си оправят проблема.
Нали все пак тука не е е съд.
|
Пон Дек 04, 2006 10:14 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Колеги четете бе:
Правила на раздел продава!
Цитат:
Цитат: 5. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация...... .............. Счита се че всички, които публикуват обяви във форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.....
Всеки си има глава на раменете и ако се е набутал никой не му е виновен, най-малко форума! Тук само можем да му помогнем със съвет в Раздел консултации дебело подчертавам !
Няма да се баннват хора за това че са продали некачествени части! Защото по тази логика може да почнем да баннваме и хора за това че са ги купили тези части! Модовете и Админите нямат начин да знаят коя страна в спора е права така че не може да раздават правосъдие на тази база! Ние се грижим само за нормалното функциониране на форума и за благоприличния език (до колкото е възможно) в постовете!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Дек 04, 2006 10:30 am |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
така е съгласен съм с ruston обаче по този случай трябва да се знае какво точно е станало. ами ако сделката е с куриер и някой е платил 500 кинта с наложен платеж, а е получил тухла в кутия например? не е ли редно да бъде баннат? затова трябва да е ясно какъв е случая, сега ако се окаже, че някой си е купил части за темпра 1,6 пък неговата е 1,8 и не стават чаркалаците ясно е, че няма проблем с продавача. може да се взаимства идея от дата.бг с + и - сещате се
|
Пон Дек 04, 2006 11:47 am |
|
 |
Vladim
|
pakumba написа: и тука ли някви измекярчета се навъдиха дето искат да лъжат хората? ....
От бая време насам има подобни индивиди... :evil:
|
Пон Дек 04, 2006 11:56 am |
|
 |
kompi2000
|
 Последно
Значи обеснявам веднъж и завинаги.
Пращам скоростна кутия за Волво която момчето щеше да доиде чак до Разград да му я монтираме на място за да е сигурен,че работи.До тук добре.
Дамата ми казва да я пратя на нея,тя щяла да му я даде.????????????Питам аз?
След което момчето ми звани и ми казва,че кутията нямала пета.Колата е нов внос.(скъсала е ремък)Дизел
Питам човека от който я купих а тои ми вика ти луд ли си?От Белгия до тук на четвърта ли да дойда?А и нямало да я купи с 4 скорости от там.Колата е 96г.
И това добре.Съгласявам се да върна парите и викам прати ми я обратно.
Праща ми я тя и какво да видя?????????Друга кутия и то ограбена.Моята си я белязах.
Кои и къде е измамата преценявайте сами.На мен ми писна от тях.
Мога да подкрепя всичко казано с снимков матерял.
|
Пон Дек 04, 2006 6:39 pm |
|
 |
kompi2000
|
 пак аз
Благодаря на всички които ме защитиха,включително и на модератора.Не съм лъгал никого до този момент и не смятам да го правя.Имаше и едно изнудване в цялата история,но не искам да задълбавам.Аз също съм купувал много части по тоя начин и съм доволен.Има хора които могат да го потвърдят.
|
Пон Дек 04, 2006 6:46 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Не съм защитавал никой понеже изобщо не знам за какво става дума ! Само цитирах правилата на форума!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Дек 04, 2006 7:19 pm |
|
|