|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Fiat Cinquecento_S ограничител на оборотите #2 :)
Автор |
Съобщение |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
 Fiat Cinquecento_S ограничител на оборотите #2 :)
Е ... явно има ... баща ми го понатисна и на втора на 80 км/ч се включи ограничителя ... голяма мания 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Ное 30, 2006 8:20 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Малката "Пържилка" сигурно и се стопяват лагерчетата :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Ное 30, 2006 9:52 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
spoty написа: Малката "Пържилка" сигурно и се стопяват лагерчетата :mrgreen: :mrgreen:
Ами почти  Никой друг неможе да докара такъв висок разход с напълно изправен двигател, освен баща ми 
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Ное 30, 2006 10:05 pm |
|
 |
Abarth.
|
Ми ти чак са ли откри че фичето има прекъсвач :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Дек 01, 2006 3:16 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
Abarth. написа: Ми ти чак са ли откри че фичето има прекъсвач :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Просто всички ни беше жал да го натиснем, но когато уверих баща ми, че има той просто ей така реши да го пробва  Аз до 75 някъде съм го натискал, но не по-нагоре 
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пет Дек 01, 2006 6:47 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
|
Пет Дек 01, 2006 8:08 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
spoty написа: Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчно  )
Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани 
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Дек 02, 2006 2:26 am |
|
 |
Abarth.
|
kiler_4o написа: spoty написа: Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!! а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчно  ) Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани 
 Абре кви са тия филми където се вкарваш бре :mrgreen: ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как ;)  Ма айде нема да те учиме на лоши работи ;)
|
Съб Дек 02, 2006 2:37 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
Abarth. написа: kiler_4o написа: spoty написа: Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!! а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчно  ) Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани   Абре кви са тия филми където се вкарваш бре :mrgreen: ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как ;)  Ма айде нема да те учиме на лоши работи ;)
хаха, аз бях на чист асфалт, ама беше леко грапав някъде към края на "завоя" и там се обърнах  пък и окачването ми не беше перфектно, колата не беше олекотена, даже имаше вътре тежест, но това не ми пречеше предните 4-5 пъти на същото място ...  важното е, че чинкуто има ограничител и като се включи звучи супер... но незнам дали не е вредно за двигателя, затова няма да го напъвам до прекъсвач ...
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Дек 02, 2006 7:07 pm |
|
 |
mmony
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 4:38 pm Мнения: 135 Местоположение: Стара Загора
|
Какво се получава/чува като се включи тоз прекъсвач? Каква е неговата функция и какво представлява?
_________________ Пунто 1.1 1994 г.
|
Съб Дек 02, 2006 7:09 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
mmony написа: Какво се получава/чува като се включи тоз прекъсвач? Каква е неговата функция и какво представлява?
Ами той е електронен и е в системата ЕКУ (има го при всички инжекциони). може да има и други видове ограничители, но аз съм запознат до тук
Той предотвратява преминаването на двигателя над критичните обороти за него и се включва на определени обороти ... Звука е нещо като двг-то, на високи обороти, но с непрекъснати прекъсвания (каква двусмислица  ) ... сега нямам време, но довечера като се прибера ще ти потърся клипче на някой, на когото му се включва ограничителя, да чуеш ...
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Дек 02, 2006 7:34 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
|
Ей човек умната с тая спортна кола да не сгафиш нещо 
|
Съб Дек 02, 2006 8:07 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|