Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:44 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Внимавайте с Антифриза и течността за чистачките 
Автор Съобщение
Мнение 
Преди два дни сли сложих MOTOX за чистачки, ама сега като чета отзивите, особено за клапанчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 ...
Май ще сменям течността. Кофтито е че казанчето не се точи, ами трябва да се демонтира...

Пет Дек 01, 2006 10:47 am
Мнение 
В общия случай казанчето се точи с маркуч използвайки закона за скачените съдове. Като внимаваш да не си пиинеш от гнусния ментак!

Пет Дек 01, 2006 10:51 am
Мнение 
pr_00f написа:
В общия случай казанчето се точи с маркуч използвайки закона за скачените съдове. Като внимаваш да не си пиинеш от гнусния ментак!

Може да се дъпне нагоре цялото електромоторче което стои отстрани, в най-ниската точка на казанчето.
Държи се само на един гумен пръстен.
При мен излезе съвсем лесно.
Иначе рискуваш, много рискуваш да оцениш вкусовите качества на синята гнъс.
Айде патока да е - понася се :mrgreen:

Пет Дек 01, 2006 11:09 am
Мнение 
Е сега вече повярвахте ли ми за всичко което писах в гругата тема за Приста Ойл отмосно този Мотох.

Пет Дек 01, 2006 11:12 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

Мнение 
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... ight=motox
Mонетата имала две страни :wink: !
Аз също си купих Мотокс , не съм го налял още , но колеги не всявайте смут :!:
Ами ако сте наляли концентрат а пръскалките им е дошло времето и да е станало немислимото :?: :?: :?: :roll:

Пет Дек 01, 2006 7:25 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
mita написа:
Преди два дни сли сложих MOTOX за чистачки, ама сега като чета отзивите, особено за клапанчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 ...
Май ще сменям течността. Кофтито е че казанчето не се точи, ами трябва да се демонтира...

Малко вероятно е да се развалят от течността за чистачките. На моето Браво също бяха развалени, а колата е вкарана от Италия и то от място където температурата не пада под 10 градуса зимата, така че собственика едва ли е ползвал подобни неща.

Съб Дек 02, 2006 1:08 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Нещо не я видях тази другата страна... Между другото, аз също патих преди време с “течността” от Метро, за която споменават - запуши дюзите, а в казанчето беше ... хайде да пропусна, че може да сте на маса. :mrgreen:

До този момент най-доволен съм от Sonax (и ако съотнесете количеството, което се получава след съответното разреждане, ще видите че не е чак толкова скъпа).

Съб Дек 02, 2006 1:14 am
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

Мнение 
pecho не знам какво да ти кажа ! не прочете ли какво са изписали за мотокс в форд форума ???
нещо? искам да кажа че не е виновна течността която сипваме , при това че има метанол е нормално ако има етанол няма да е 3 а 10лв :wink: относно боклуците те са си били още преди да сипете вътре ! :arrow: :P

Съб Дек 02, 2006 12:55 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
donnna написа:
затова колеги - слагайте си паток / слаба ракия - около 30 градуса - за тези които не знаят какво е / в казанчето за чистачките!!!

хем ще ви мирише на хубаво :mrgreen: , хем ще имате оправдание пред катаджиите, що миришете на ракия - ми то от течността за чистачките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:D :idea:

Нед Дек 03, 2006 2:22 am
Профил ICQ
Мнение 
Ето ги и самите производители на MOTOX
http://aromatic.bg/index.php

Нед Дек 03, 2006 6:06 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Има и друг вариант! Бутилка вода до вас в колата. В случай на нужда отваряш джама и сипеш по стъклото :mrgreen: :mrgreen:

Нед Дек 03, 2006 6:29 pm
Профил ICQ
Мнение 
Tornado написа:
Ето ги и самите производители на MOTOX
http://aromatic.bg/index.php
:36_2_29: :paddle: Мале, мале - 49 продукта за Автокозметика. След това което прочетох тук за тях /нищо, че са от прекрасния град Казанлък/ - ще си купя техен продукт на ... куково лято! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 :mrgreen:

Нед Дек 03, 2006 6:32 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
masterkar написа:
... Мале, мале - 49 продукта за Автокозметика...

“...Към настоящия момент произвеждаме над 120 продукта...” (общо де)

И още от страницата История:

“Произвежданите от нас продукти се продават в ТВ METRO, Mr.Bricolauge, Kaufland, CBA, Петрол, Лукойл, Еко Петролеум, Еко-Елда и други.”

“Основни наши дистрибутори са: Импас-56, ЕМ Комплект, Елмира, Анди, Диди-94, Боги, Ликос, Марти-Н, Ал и Ко, Свет,
Стенли, Жорж груп, Косер, ЛС Комерс, Пела, Спекта Ойл, Нанси, Бургас Комерс, ЕТА, Кале, Автокомплект, Терснаб/Сливен/, ИМА-5, Владая, Турист спорт, Стил-96, БГ Перси, Мотомекс, ДДТ Ойл, Аутопарс, Коско, АВИ, Мобил, Гресто Комерс, Гарван и много други неспоменати поради техническа невъзможност.”

Нед Дек 03, 2006 8:41 pm
Профил ICQ
Мнение 
Pecho написа:
masterkar написа:
... Мале, мале - 49 продукта за Автокозметика...

“...Към настоящия момент произвеждаме над 120 продукта...” (общо де)

И още от страницата История:

“Произвежданите от нас продукти се продават в ТВ METRO, Mr.Bricolauge, Kaufland, CBA, Петрол, Лукойл, Еко Петролеум, Еко-Елда и други.”

“Основни наши дистрибутори са: Импас-56, ЕМ Комплект, Елмира, Анди, Диди-94, Боги, Ликос, Марти-Н, Ал и Ко, Свет,
Стенли, Жорж груп, Косер, ЛС Комерс, Пела, Спекта Ойл, Нанси, Бургас Комерс, ЕТА, Кале, Автокомплект, Терснаб/Сливен/, ИМА-5, Владая, Турист спорт, Стил-96, БГ Перси, Мотомекс, ДДТ Ойл, Аутопарс, Коско, АВИ, Мобил, Гресто Комерс, Гарван и много други неспоменати поради техническа невъзможност.”

В една друга тема бях писал, че съм виждал продуктите MOTOX в големите вериги магазини! Това само го потвърждава! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 :cry9: А аз все си мислех, че ГОЛЕМИТЕ вериги магазини имат някаква система за контрол на качеството на продуктите! :roll: Ако написаното за MOTOX се потвърди на 100% предчувствам, че се заформя ГРАНДИОЗЕН скандал - неустойки, дела, ... и т.н. А Комисията за защита на потребителите спи ли? Да не изброявам и други институции ... Очаквам продължение по случая в най-скоро време ... :mrgreen:

Нед Дек 03, 2006 10:15 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

Мнение 
Не знам нищо за фирмата, нито за продуктите й. Но съдейки по описанията ви - АКО тази фирма произвежда и разпространява чрез големи търговски вериги толкова богата гама продукти...ми хрумва мисълта, че може би нищо йм няма на продуктите, а по-скоро някой е започнал кампания срещу въпросната фирма, за да напълни собственото си (или нечие приятелско) джобче.

По пътя на размишленията какво ще направи наше величество масовият потребител след такива "отзиви"? Ами ще спре да си купува тази марка и ще търси друга евтина течност за чистачки. Също толкова евтина и също толкова качествена. А може би дори малко по-скъпа. И също толкова качествена.

И какво се случва с ..."ароматик" ли бяха? Ми фалират и ги купувам на безценица...
Лепвам им моите етикети.
И ето ви друга марка ...консуматив.
Старото качество...

Пон Дек 04, 2006 5:56 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща