|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Аз съм от Русе и искам да се прекръстя на Мадона!
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
Млада русенка, опитваща се неистово да стане поп певица, хвърли в потрес съда в дунавския град с желанието си да се прекръсти на Мадона, съобщиха местни магистрати.
20-годишната Лора депозирала молба в Районния съд с мотива, че нейните близки, приятели и фенове я наричат и познават със сценичното й име Мадона, обясни председателят на съда Венцислав Василев, цитиран от АФП.
Двама свидетели на Лора са потвърдили нейните думи пред съда.
Русенското „материално момиче“ опитало да си смени името с това на американската си колежка още преди две години, но съдът отхвърлил молбата й.
Очаква се съдът да вземе решение по сегашната молба за смяна на името до месец.
Това не е пръв случай българин да иска от съдебните институции да носи звездно име.
Най-упорити си остават хората от поречието на Дунав. През 2002 г. заклетият фен на Манчестър Юнайтед, Марин Здравков от Свищов, успя да смени собственото си име на Манчестър.
Съдът обаче не даде на строителния работник да си смени фамилията на Юнайтед.
|
Сря Ное 29, 2006 6:03 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Хехе, Манчестър Здравков...Ами аз напоследък също попадам на хора, кръстили децата си например Памела, а даже веднъж бях чел за някакъв дето кръстил сина си Силвестър...
_________________ N.Y. State of Mind
|
Чет Ное 30, 2006 11:17 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Манчестъра го знам, тоя си е просто луд фен. Винаги е в екип :twisted:
Чет Ное 30, 2006 1:54 pm |
|
 |
doofiat
|
Много ми е интересно, дали има някоя жена да се казва "Свирка" :mrgreen:
|
Чет Ное 30, 2006 2:11 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Да бе .. или мъж - КАВАЛ  Тия имена са нереални. Ето нещо по темата
http://mediapool.bg/site/joro/1.jpg
|
Чет Ное 30, 2006 5:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|