|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Кой не ме позна на Интерпред?
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Кой не ме позна на Интерпред?
На обяд на светофара пред мен имаше сребриста Brava ELX. Светках, свирках, но шофьора не ме позна. Предполагам, че пред мен беше или Здравко или Явор. Да си признават бързо. Колата изпуши малко на старта та мисля, че беше JTD-то на Явор.
|
Чет Ное 30, 2006 3:33 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Re: Кой не ме позна на Интерпред?
fiat_love написа: На обяд на светофара пред мен имаше сребриста Brava ELX. Светках, свирках, но шофьора не ме позна. Предполагам, че пред мен беше или Здравко или Явор. Да си признават бързо. Колата изпуши малко на старта та мисля, че беше JTD-то на Явор.
В този район Здравко е основният заподозрян
Но пък щом пуши...
Чет Ное 30, 2006 3:52 pm |
|
 |
doofiat
|
sev написа: fiat_love написа: На обяд на светофара пред мен имаше сребриста Brava ELX. Светках, свирках, но шофьора не ме позна. Предполагам, че пред мен беше или Здравко или Явор. Да си признават бързо. Колата изпуши малко на старта та мисля, че беше JTD-то на Явор. В този район Здравко е основният заподозрян Но пък щом пуши...
Е понатиснал я е по-яко и е пропушила 
|
Чет Ное 30, 2006 3:56 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Не е Здравко, мойта е HSX а днеска съм и с бравото... Така че който е да си признава бързо!
|
Чет Ное 30, 2006 3:58 pm |
|
 |
Ferrari
|
Имаше стикер
|
Чет Ное 30, 2006 4:00 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
то напоследък се напълни с бравота и брави, както бяха едно време вектрите и голфовете! незнам тоя факт да ни радва ли, или натъжава...
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Чет Ное 30, 2006 4:46 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
toko написа: то напоследък се напълни с бравота и брави, както бяха едно време вектрите и голфовете! незнам тоя факт да ни радва ли, или натъжава... ами може да ни радва - вчера регистрираха прекрасно бяло браво в КАТ Пловдив, както и едно синьо JTD ... Ама на бялото му направиха проблем и замалко да не го пуснат - халогените му светеха заедно с габаритите, които пък бяха зелени  пък човека си каза : fiat_love написа: Имаше стикер
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Ное 30, 2006 5:00 pm |
|
 |
Sven
|
fiat_love написа: На обяд на светофара пред мен имаше сребриста Brava ELX. Светках, свирках, но шофьора не ме позна. Предполагам, че пред мен беше или Здравко или Явор. Да си признават бързо. Колата изпуши малко на старта та мисля, че беше JTD-то на Явор.
Може би не всеки знае, че си минал на Bravo и затова не те е познал..
|
Пет Дек 01, 2006 1:11 pm |
|
 |
Esper
|
А ти, в петък вечер, малко след 18:00 часа ми се видя като да атакуваше подстъпите към бизнес-парка?
Само че в грешна посока, хората се изнасяха а ти май беше напънал да влизаш?
Не знам де, може и да съм се препознал :mrgreen:
|
Съб Дек 02, 2006 9:59 pm |
|
 |
Ferrari
|
Esper написа: fiat_love написа: На обяд на светофара пред мен имаше сребриста Brava ELX. Светках, свирках, но шофьора не ме позна. Предполагам, че пред мен беше или Здравко или Явор. Да си признават бързо. Колата изпуши малко на старта та мисля, че беше JTD-то на Явор. А ти, в петък вечер, малко след 18:00 часа ми се видя като да атакуваше подстъпите към бизнес-парка? Само че в грешна посока, хората се изнасяха а ти май беше напънал да влизаш?  Не знам де, може и да съм се препознал :mrgreen:
Припознал си се. Бравото по това време беше на Янко Сакъзов, а аз започвах общуване с една хубава ракийка.
|
Съб Дек 02, 2006 11:55 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|