|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой къде ще е по празниците? Резервирахте ли?
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 Кой къде ще е по празниците? Резервирахте ли?
Аз и жена ми решихме да бъдем вкъщи, че още не сме карали празниците в апартамента ни - имаме го от година и половина. Ще поканим приятели и роднини за двата празника и така. Омръзна ми от хаус, разменени стаи резервирани преди 2 месеца, лудници, топла ракия/бира, салата с косми и студена или недопечена пържола. Ще ходя с фирмата из Троянско към средата на месеца и толкова. Всяка година се заричам, че няма да се блъскам, бутам по кръчмички, таверди, дискотеки и тая година ще съм пас от такъв вид мероприятия. А вие?
|
Вто Ное 28, 2006 5:23 pm |
|
 |
Blue
Кара Фиатче 126
|
За теб добре, ами жена ти докато подготви всичко? Вие мъжете си нямате идея колко е трудно, изморително, и как запълва цялото време. :36_2_11: Разбира се, има и мъже, които помагат, доно и фиат-феновете да са съпричастни към нежните си половинки. 
|
Вто Ное 28, 2006 5:40 pm |
|
 |
Kuku
|
Аз ще съм в Стара Загора за нова година, в къщата на мои приятели, двама братя - родителите им заминават за 4-5 дена в чужбина и ще се настаним там с компания - джакузита-макузита и фенки пияни... 
|
Вто Ное 28, 2006 5:41 pm |
|
 |
zgabrovski
|
И ние ще сме в къщи. Не ми се мърда никъде по коледно-новогодишните истерии.
След празниците януари на спокойствие ще се разходим някъде из европа (живот и здраве) да пробваме безплатните "зелени карти".
|
Вто Ное 28, 2006 5:50 pm |
|
 |
doofiat
|
Blue написа: За теб добре, ами жена ти докато подготви всичко? Вие мъжете си нямате идея колко е трудно, изморително, и как запълва цялото време. :36_2_11: Разбира се, има и мъже, които помагат, доно и фиат-феновете да са съпричастни към нежните си половинки.  Аз ще помагам  Няма да си оставя жената Цитат: Аз ще съм в Стара Загора за нова година, в къщата на мои приятели, двама братя - родителите им заминават за 4-5 дена в чужбина и ще се настаним там с компания - джакузита-макузита и фенки пияни...
Жакузитуууу с шампанско ли ше го пълните :mrgreen:
|
Вто Ное 28, 2006 5:52 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
На мен ми е хоби да готвя, така че няма проблеми! Стига да има какво да се готви и за кого - всичко е точно!
|
Вто Ное 28, 2006 6:01 pm |
|
 |
Kuku
|
doofiat написа: Жакузитуууу с шампанско ли ше го пълните :mrgreen: Не може - "жакузиту ми е 18000 квадрата" :mrgreen:
"Митьо Пищова" 
|
Вто Ное 28, 2006 6:14 pm |
|
 |
pinko168
|
Една компания отиваме на остров Тасос.
Аз и още няколко ще бъдем с колите, някои с автобус
Ето това е офертата, 255 лева с автобуса, 210 със собствен транспорт
http://www.luckyholiday-bg.com/?thread= ... fer&id=163
Ето малко снимки от острова, тая година три пъти ходих, общо повече от месец изкарах там
http://smg.photobucket.com/albums/v145/ ... os%202006/
http://smg.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Thassos/
|
Вто Ное 28, 2006 8:08 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Аз на 8-ми декември съм с приятели на вила в Троян! А за коледа и нова година съм на работа! Съдба :roll:
|
Вто Ное 28, 2006 9:19 pm |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
На бунгала "Дивото Зове" малко след Ихтиман яка компания и много домашна ракиика от шефа на базата която вече е тествана и е Върха 
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Сря Ное 29, 2006 12:33 pm |
|
 |
Vladim
|
Почитател съм на сбирките с приятели във вилички с камина и много червено винце!  Щура компания, много смях и веселба-надявам се тази година пак да се получи! 
|
Сря Ное 29, 2006 12:39 pm |
|
 |
slav
|
За Коледа със семейството, за Нова година с приятелите, където и да е, важното е да се съберем 
|
Сря Ное 29, 2006 1:48 pm |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
Понеже все още ми е близък студентският празник:) За него се отправям към Мелник, като се почне подготовката още от Никулден:) Иначе, коледа на Долна Баня, Нова година на Банкя  :):)
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Чет Ное 30, 2006 4:46 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
За коледа ако е хубаво времето най-вероятно ще сме в Благоевград ... Ако не - в Бургас или Стара Загора ...
За нова година - най-вероятно в Бургас, но има вероятност и в Стара Загора ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Ное 30, 2006 4:58 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 И
ние мислиме да сме си в къщи, но още не сме решили с коя компания  в къщи си е гот, лягаш когато искаш, правиш каквото искаш и т.н. 
|
Чет Ное 30, 2006 5:05 pm |
|
|