|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Къде да си направя аларма на Бравото
Автор |
Съобщение |
Medic
Кара балканче
Регистриран на: Вто Ное 07, 2006 1:02 pm Мнения: 40 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Къде да си направя аларма на Бравото
Имам Браво и трябва да сложа аларма преди да я застраховам... и се надявах да ми препоръчате местенце където продават и слагат (аларми) ако имат и сайт ще е направо супер
Благодаря предварително
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V - Бензин
|
Съб Ное 25, 2006 2:41 am |
|
 |
simps
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 2:23 pm Мнения: 145 Местоположение: София 07 Слатина
|
колега и аз искам отговор на този въпрос :-) поткрепям твоето питане- добър майстор, да не разбазика имобилайзера и централното, просто да сложи най-елементарната свирка, че застрахователите да се успокоят и да ни застраховат!
_________________ Bravo SX TD100, 1997
|
Пон Ное 27, 2006 3:26 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Колеги сменете застрахователите! Това с тия безумни аларми е пълен шит!
|
Пон Ное 27, 2006 3:42 pm |
|
 |
simps
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 2:23 pm Мнения: 145 Местоположение: София 07 Слатина
|
колкото и да ги сменяме, навсякъде вече е еднакво!!! до скоро си бях уредил в Булстрад само с имобилайзер, и като вече събрах парите и отидох, хем при мой човек, ми вика, че шефовете вече променили и при тях само с аларма- т.е. както казах свирка да има.
_________________ Bravo SX TD100, 1997
|
Пон Ное 27, 2006 5:09 pm |
|
 |
Ferrari
|
Препоръчвам Impass или Ravena.
|
Пон Ное 27, 2006 5:56 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Витоша не искат аларма, а дори и маркировката е препоръчителна!
|
Пон Ное 27, 2006 8:54 pm |
|
 |
Esper
|
simps написа: колега и аз искам отговор на този въпрос :-) поткрепям твоето питане- добър майстор, да не разбазика имобилайзера и централното, просто да сложи най-елементарната свирка, че застрахователите да се успокоят и да ни застраховат!
Струва ми се че изискванията ти си противоречат - за да се сложи аларма каквато описваш не е необходимо да пипа супер специалист. За него дори ще бъде загуба на време. Аз съвсем не подкрепям идеята за "супер аларми", обаче не мисля че китайски боклук за 20-30лв има място в една кола.
Моята не е нещо върховно, Supersec някакъв, made in BG.
Oбаче в последствие и закачих един микровълнов датчик с две зони и да не чуе дявол, откакто е монтиран не са ми точили гориво. С китайските не става.
Освен това си цъкам централното с дистанционното на алармата. Ключ за вратата съм ползвал общо 1 или 2 пъти и зимата нямам проблем с ключалката. Това също не става с китайчетата.
Изобщо моето мнение е че алармата трябва да е 100-150лв. Иначе все едно си ги хвърляш зад гърба :evil:
|
Пон Ное 27, 2006 11:17 pm |
|
 |
masterkar
|
 Re: Къде да си направя аларма на Бравото
Medic написа: Имам Браво и трябва да сложа аларма преди да я застраховам... и се надявах да ми препоръчате местенце където продават и слагат (аларми) ако имат и сайт ще е направо супер Благодаря предварително
Защо не пробваш тук :arrow: viewtopic.php?t=7002
|
Вто Ное 28, 2006 12:22 am |
|
 |
Vladim
|
Esper написа: Струва ми се че изискванията ти си противоречат - за да се сложи аларма каквато описваш не е необходимо да пипа супер специалист. За него дори ще бъде загуба на време. Аз съвсем не подкрепям идеята за "супер аларми", обаче не мисля че китайски боклук за 20-30лв има място в една кола. Моята не е нещо върховно, Supersec някакъв, made in BG. Oбаче в последствие и закачих един микровълнов датчик с две зони и да не чуе дявол, откакто е монтиран не са ми точили гориво. С китайските не става. Освен това си цъкам централното с дистанционното на алармата. Ключ за вратата съм ползвал общо 1 или 2 пъти и зимата нямам проблем с ключалката. Това също не става с китайчетата. Изобщо моето мнение е че алармата трябва да е 100-150лв. Иначе все едно си ги хвърляш зад гърба :evil:
Подкрепям!  С евтини китайски боклуци може само да си скъсаш нервите, или тези на съседите си, ако се активира незнайно по, каква причина и свири цяла нощ без да я чуеш, или я паркираш някъде отивайки на работа и тя свирне! Да не говорим, че може да си намериш я яйце, я тухла четворка на капака след полет от 13-тия етаж! Скапаните им дистанционни след време започват да губят обхват и ловят от половин метър. Някога се занимавах с монтаж на аларми и дистанционни, смея да твърдя, че повечето български аларми са с пъти по-добри от китайските и цената им си заслужава!
|
Вто Ное 28, 2006 1:01 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|