Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
С.А."Д.А.Ценов"Свищов 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
pr_00f написа:
Айде кой е ходил с Нейков по планините?
Бързичко да си признава

А ти бил ли си на "Свободен достъп" в академията. 98 година си беше гъзария да идеш на интернет в 7 и 30 сутринта, щото после връзката се скапваше :twisted:

Пон Ное 27, 2006 10:37 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ето и една снимка мисля че от 2000 или 2001 година :D В кабинета по арабски както винаги кипи високоакадемична атмосфера. Ех години, ех спомени :) Аз съм тоя дето на снимката е изрусен

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Ное 27, 2006 10:40 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

Мнение 
soulkeeper написа:
BatVas написа:
Aз съм завършил финанси 2002 година .
Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени :cry: :roll:

"Студенски години- сладък живот
таз вечер теренче- утре белот
студентски години - Защо сте само пет?
Ах защо не бяхте петдесет и пет! "

или
"Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИ
да натрупам тате много пари.
ВФСИ много жени все хуави
само да имаш малко пари"

ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"

Колега ти да не си бил торист,в академията ?

Еми като се успивах за спорт - трябваше да ходя на някакви екскурзии по планините за да ми зачетат 3 присъствия. Иначе бях при Костов на тенис на корт - ако това имаш впредвид за турист.

Иначе съм почнал 97 година, ама една година прекъсвах(като ходих в Англия ,99 година) :wink:
Ама песните си ги знам от различните му купони с китара - Момчетата които свириха са : Борката, Иво от Видин,Лъчо и Тихомир от Свищов - последните трима активни планинари :wink: Знам много песнички - общо взето за програма 4 часа без повторения - а иначе тия въпросните като се съберат могат да изкарат много повече-особенно Лъчо и Тишо

А относно свободния достъп - много добре си спомням 1997 година - тогава в интернет прохождаше в Бг и в канал Свищов на mirc да речем имаше толкова хора колкото в канал София-общо взето провинцията беше представена от Свищов(то затова и много хора вместо икономисти станаха програмисти и Уеб дизайнери)просто защото имаха достъп до интернет доста по рано и май бяхме единствените с толкова компютри за свободен достъп в БГ :roll: И сега срещам хора които помня от 97г че се интересуваха от компютри и работят в ИТ сферата (някой даже за известни фирми в Англия , германия. щатите- аз понеже съм и геймърчр - имам познат които работи и за Юби Софт(прави игри) :D

Вто Ное 28, 2006 11:19 am
Профил
Мнение 
Васееее ама ти и Тишо и Лъчката ли познаваш бе. Лелеее какви свинщини сме заформяли с тях. А по планини съм ходил защото ми е кеф, не заради присъствия. Имаше си доста сериозна компания. Бтв и сега все същите хора се събират поне 2 пъти в годината за културно масови мероприятия. За съжаление покрай дребния изверг ми се натрупаха доста неизвинени отсъствия от тези сбирки. Сега я чакаме да стане на 2 години и я юрваме по планините.

Относно свободния достъп - не съм ходил ама като знам какви таралясници им бяха машините да не съм луд и да ходя де.
Също си мисля че лекинко грешиш за #Svishtov не е бил чак толкова голям по него време. А и това че съм си чатил по IRС - повярвай ми няма нищо общо с избора ми на професия. Радвам се че не станах финансист и избягах на време. Не е за мен това :)

Вто Ное 28, 2006 11:51 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3