|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 2:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Писна ми кофти бензин и нафта....
Автор |
Съобщение |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Писна ми кофти бензин и нафта....
Разглобих си ТД заради тъпотията на Бензиностанцията до 3-то РПУ да слагат боклуци в нафтата :x
Поне си и подмених турбото с такова от браво ТД100 и сега дизеловатра бегачка е номер едно...
П.С>сипвайте си от ОМВ и тва е,аз се лъжех тамзарати хубавата машина за помпане на гуми :cry:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пон Ное 27, 2006 10:05 pm |
|
 |
Darkrage
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Ное 18, 2006 10:49 am Мнения: 33 Местоположение: София 12 Илинден
|
до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки...

|
Пон Ное 27, 2006 10:13 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
|
Darkrage написа: до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки...
Па на големата,веднъж ме излъгаха и с бензина,сипаха ми за 10лв а ми зеха 20 
0885261834
|
Пон Ное 27, 2006 11:04 pm |
|
 |
Abarth.
|
Selqatin написа: Darkrage написа: до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки... Па на големата,веднъж ме излъгаха и с бензина,сипаха ми за 10лв а ми зеха 20 
E ти сляп ли си бре 
|
Пон Ное 27, 2006 11:23 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз сипвам от ЛукОйл и за сега нямам забележки никакви.
|
Пон Ное 27, 2006 11:48 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
|
The_Wicker_Man написа: Аз сипвам от ЛукОйл и за сега нямам забележки никакви.
зависи какво,и аз от там си купувма пепси,ма с OMV-то бензин бега мнооо повече 
0885261834
|
Вто Ное 28, 2006 8:49 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95  Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък.
|
Вто Ное 28, 2006 12:21 pm |
|
 |
Korun
|
The_Wicker_Man написа: ..... Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. ........
Ми сега му казват Лукойл Нефтохим 
|
Вто Ное 28, 2006 2:10 pm |
|
 |
Ferrari
|
Доволен съм от качеството на Лукойл, но една заспа снощи вместо 95 ми сложи 92. После трябваше да доливам със супер.
|
Вто Ное 28, 2006 2:46 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
The_Wicker_Man написа: Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95  Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък.
червеното не е вярно - всяка от големите вериги има внос от разл. места - австрия, румъния, гърция и т.нт. това се прави най-малкото с цел алтернатива на основния канал от Лукойл.
синьото пък не го разбирам - зашо на Лукойл бензина е най-хубав - нали сам твърдиш, че се зарежда от същото място както и в останалите бензиностанции ?!?
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Ное 28, 2006 3:00 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
charlie написа: червеното не е вярно - всяка от големите вериги има внос от разл. места - австрия, румъния, гърция и т.нт. това се прави най-малкото с цел алтернатива на основния канал от Лукойл. синьото пък не го разбирам - зашо на Лукойл бензина е най-хубав - нали сам твърдиш, че се зарежда от същото място както и в останалите бензиностанции ?!?
от Австрия ОМВ внасят само ОМВ 100
друго не вярвам
иначе и аз съм чувал да се внасят горива от Гърция и Румъния - най-често пропан-бутан
Вто Ное 28, 2006 3:07 pm |
|
 |
doofiat
|
Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?
Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.
|
Вто Ное 28, 2006 3:16 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
doofiat написа: Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят? Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.
може би тук
нали някой беше писал във форума - слага се само добавка
Вто Ное 28, 2006 3:21 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
sev, идеята ми е че колегата не е прав като казва, че нищо не се внася - точно обратното внасят се, и то не само от ОМВ. например имаше период, през който петрол и лукойл бяха в нетърпими отношения и петрол внасяше горива от каде ли не, така че не може да се твърди категпрично, че 100% от горивата продавани в бг са от лукойл.
п.п. освен 100 октановия бензим, омв си внася и сизел спринт 
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Ное 28, 2006 3:25 pm |
|
 |
Nino
|
doofiat написа: Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?
В "Каспичан ойл" АД!!! :mrgreen:
Където и да го правят по-важен е пътя от "ойла" до бензиностанцията.... там обикновено стават магариите, ако не са ги хванали яко за гушите цистерно-шофьорската паплач! :mrgreen:
|
Вто Ное 28, 2006 3:26 pm |
|
|