Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:28 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Тази вечер избягвайте центъра 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Тази вечер избягвайте центъра
Парад на джуджетата блокира центъра на София

В 18.30 часа тази вечер в София ще грейнат светлините на най-голямото живо коледно дърво в страната. То е поставено до паметника на Св. Климент Охридски.
Елхата е висока 24 м и ще радва софиянци и гостите на столицата до първите дни на 2007 г., информират от столичната община. Тържеството ще започне пред президентството с парад на джуджетата, водени от Дядо Коледа, който ще премине по бул. "Цар Освободител" и ще завърши до специално изградената сцена в градинката до Народното събрание. Заради това от 18.00 до 18.30 часа се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител", между бул. "Княз Александър Дондуков" и бул. "В. Левски".

Пон Ное 27, 2006 2:12 pm
UNREAD_POST 
Аман от малоумности! :evil: Утре сигурно пък ще е парада на елените на Дядо Коледа! Няма лошо в предпразничните тържества, но по дяволите, защо в понеделник, а не в неделя например!? :evil:

Пон Ное 27, 2006 2:25 pm
UNREAD_POST 
А сега ми кажете, защо не го направиха в почивните дни?
Заради такива тъпаци става всичко.

Пон Ное 27, 2006 2:29 pm
UNREAD_POST 
doofiat написа:
А сега ми кажете, защо не го направиха в почивните дни?
Заради такива тъпаци става всичко.

Ако беше в неделя, пак някой щеше да каже: "Не можаха ли да го направят в събота?!?"
На много харод, сгода няма. Точно затова трябва да има един който да каже "На тая дата ще бъде!"
За инфо-то обаче - голямо тенкю! Щях да се набия точно в акитата днес. Кога ли в тая забравена от всички страна ще имаме работеща навигационна система :cry:

Пон Ное 27, 2006 3:02 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Аз пък работя в центъра точно и работното ми време обикновенно свършва по-късно от нормалното и всеки път като има мач или нещо такова им влизам изЗодзад :mrgreen: Карам си сам по улиците като пич [=

Изображение

Пон Ное 27, 2006 6:20 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]