Дата и час: Чет Юли 17, 2025 2:56 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
На каква тарифа говорите и кой ви е оператора? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST На каква тарифа говорите и кой ви е оператора?
Сега е края на годината и от фирмата ми ще предложат пак някаква оферта, но още не знам каква е. Питам ви вас на каква тарифа говорите и според вас коя е най-тънка.
Преди година реших да се включа в групата на фирмата ми и сключих договор за 1 година на Бизнес тарифата на Мтел, ама не що не ми харесва. Мтел-релакс ми харесва повече,

Пон Ное 27, 2006 4:23 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Бас ловя че ще ви предложат 30 мин безплатни в мрежата на М-тел за 10лв на месец + 1лв отгоре и 250мин безплатни разговори в мрежата а +2лв 500мин безплатни! Тея ги раздават с торбите тая година всеки приятел във фирма са му предложили това!

Пон Ное 27, 2006 4:27 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
сега съм на Globul
доста време бях на МТел, но накрая просто се оляха и ми писнаха.
Сега съм нещо май към фирма т.е. имам 300 безплатни минути на месец към хората в групата - най-вече жената е в групата и заради това. Тези 300 минути нямат изговаряне. Отделно 20 безпалтни минути към всички други (глобул, мтел, вивател, бтк и т.н.). След изговаряне на тези 300 минути, разговорите в групата са по 1 стотинка на минута :) Не помня точната тарифа след изтичане на тези 20 минути - беше различна за различните мрежи.
На месец се плаща 12 лв (без ддс). Реално на мене не ми стигат тези 20 минути и плащам към 18-19 лв на месец. А щях да забравя - таксуват се първите 30 секунди от разговора първоначално за всеки започнат разговор. Някои го правят вече 1 минута и повече. За мене това също е от огромно значение.
Готиното на групите по принцип е ако може да уредиш да сте близки хора - близки приятели или най-вече семейството, просто хора с които всеки ден се чуваш и тогава си най на далавера. А мисля че най-изгодни по принцип са фирмените групи т.е. взимаш 4-5 карти за хората около тебе и така

Пон Ное 27, 2006 4:32 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
това 500 безплатни + 2 лева е само в затворената група !
Аз сега ползвам м-тел с полицейските карти ама вече ми писна ,имам си и вивател с 500 безплатни и сега се услушвам за поредната добра оферта ,3 телефона 3 оператора :mrgreen:

Пон Ное 27, 2006 4:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ползвам услугите само на "МТел":
Една карта в група с тарифен план "Универсален+" - 13.90лв. (без ДДС) - 400 безплатни минути в групата, след което цена от 0.01лв./мин. в групата, 0.20лв./мин. цена на разговори извън групата, 0.37лв./мин. цена на разговори с други мобилни/фиксирани мрежи в страната 8)
Една карта "LOOP" - 15.00лв. (с ДДС) - 500мин, на цена от 0.01лв./мин. в мрежата на "LOOP" + два произволни номера от мрежата на "МТел", след което цената за разговори в "LOOP" мрежатастава 0.12лв./мин., а цената на разговори към всички останали мрежи в страната 0.39лв./мин. 8)
Като цяло плащам 32.00лв. месечно за тези две карти с които разполагам, а те обхващат 90% от разговорите ми в месеца и затова смятам, че са ми изключително изгодни и абсолютно достатъчни 8)

Пон Ное 27, 2006 4:38 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
М-Тел Клас
абонамента е 10-12 лева ако не се лъжа
30 мин към М-Тел и БТК
20 ст към М-Тел, към други фирми с 30 % по-малко
в групата 500 мин, след това по 1 ст
към другите мрежи 40 ст
това е без ДДС
в цифрите не съм много ситурен, защото не го плащам аз

Пон Ное 27, 2006 5:32 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
бях няколко години в мрежата на М-тел и нищо добро не ме споходи - 60 -70 лв. сметки. взех си една карта на Глобул и сметките ми паднаха наполовина. 9.60 - такса, 20 - безплатни минути към Глобул, 0.25 лв. към Глобул и 0.40- 0.45 лв. - М-тел,Вивател и Бтк. всичко с ДДС. говоря само с глобул и сметките са ми от 25 до 40 лв. нямам намерение да сменям тарифния план, а за оператора да не говорим. М-тел са най - пробитата фирма в България.

Пон Ное 27, 2006 5:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
всичко е според човека...

аз мразя да плащам такси... стига ми на домашния телефон... той е за да се говори с маминка, щото жената е от далече...

имам си и служебен телефон без лимит / това не значи че прекалявам :mrgreen: /

и тъй - от 4 г. съм с една прима - към М-тел на 44 ст., всички останали - 55 ст. на минута - таксува се на минута разговор....

най съм на далавера като пуснаха миналата година семейство и приятели - с 5 номера говориш по 23 ст. на минута / кво му плащаш / - жената, майка ми, кума, колегата и ..... сестра ми още е на глобул и не става :mrgreen:

месечна сметка - от 4 лева до 15 лева

Пон Ное 27, 2006 5:49 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз бях на Глобул - корпоративна сметка се водеше. Говорихме безплатно в групата и отделно 20 безплатни минути кам всички оператори - такса 20лв с ддс. Сега съм на Глобул Смарт с 500безплатни минути към 10 номера - 15лв с ддс. Първата е супер изгодна стига да имаш с кого да говориш.

Пон Ное 27, 2006 5:54 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
GLOBUL /промоция от преди 1 година - двугодишен договор/
месечен абонамент - 6 лева
20 безплатни минути към GLOBUL /мин. отчитане 30 секунди/, след 20-те безплатни - 19 ст/мин към GLOBUL
39 ст към М-Тel, БТК, VivaTel
това е без ДДС
На жената и дъщерята съм взел по една карта b-Connect и ако трябва да говоря с тях те ми "чукват" и аз се обаждам/ :wink: Плащам обикновено 10-15 лв/месец, без да говоря много /максимум 30-35-40 мин/месец/, и това лично мен ме устройва за момента :D .

Пон Ное 27, 2006 6:46 pm
UNREAD_POST 
Края на 99-та си взех карти на мобилтел но никога няма да им простя сим картите по 280 лева и висенето на опашка от 5 часа за студенска с намаление 140 лв ( за жена ми). Отделно допълнителното плащане на клипове клирове и прочие, както и високите им сметки от по 70-80 лева... От 2002 съм на Глобул но не виждам смисъл да им минавам на новите тарифи - безплатни минути...дрън дрън като те копнат с това отчитане на 30 секунди или една минута наскоро си правих сметката че средния ми разговор е 10-15 секунди... Значи да си вдигна сметката двойно па макар и да се плаща малко по - молако на минута. Иначе ми е около 5 ст. в групата и 20 ст към Глобул, а 39 ст. към всички останали.

Пон Ное 27, 2006 8:25 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз бях на mtel с корпоративните им условия ама ми писна да ме правят на луд и да плащам по 80-90лв. и си взех globul 500 smart или нещо такова беше и сега с 10 човека се спуквам да говоря а с другите за 32ст на минута...а mtel-ския номер си ги прехвърлих на mtel relax 100 за 4лв месечна такса и 100 мин + 50смс към един номер.....та така за 19лв говоря 600мин + 50смса...а тия 11 номера са хората, с които ежедневно говоря и мисля че за зега това ми е играта

Пон Ное 27, 2006 8:39 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Mtel Relax 300 от доста време.Имам 300мин. безплатни с жена ми и 9 ст. навсякъде,по всяко време всичко за 20лв.

Пон Ное 27, 2006 8:42 pm
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
bConnect Extreme за 9,99 лв + заредена за още 15 лв. = 12месеца х 15 минути (с глобул), с натрупване на неизговорените, и с 5 лв първоначално в картата, за разговори с другите мрежи. Е не излизат 320 минутите, ама на мен и 180 са ми много. Накъде към 13 - 14 стотинки излиза минутата като ги разделиш 25 лева. Инъче с М-тел си говоря от Примата (23ст. с 5 номера), а по коледа ще си взема и на Вивател пак предплатена.

Вие хуубаво казвате - сичките тея минути ви излизали 15,20,30 лева, ама забравяте една подробност: "на месец"

Първия ми договор беше три-годишен и от начало тарифата ми беше от 1,68 до 2,28 лева на минута, зависи с кого и в кое време от денонощието. Стига с тези договори! Мммм-тел прекалиха. Таксуват те какво ли не без да те предупредят. Ама то гласовата поща била пренасочване а то пишело, че се таксува, ами в чужбина разговорите с оператор се явявали разговори с България щото оператора бил там, не знам си още какво ... айде няма нужда. Аре, чао, довиждане, лека нощ, приатни сънища, мерси!

Пон Ное 27, 2006 9:17 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Абе педераските оператори печелят най-много от тактуването :evil: Обадиш се на някого за 5 секунди "къде си, тук съм, е сега идвам" и те рязнат за 30 секудни/или направо за минута. А в белите държави тактуването след първите 15 секунди е на всяка секунда. Поне човек знае какво говори и какво плаща. А ние тук плащаме 60 минути примерно, но едва ли сме изговорили от тях 30 :evil:

Пон Ное 27, 2006 9:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща