Дата и час: Пет Май 02, 2025 6:58 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
.......... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST ..........
........

Последна промяна doofiat на Пон Мар 26, 2007 2:54 pm, променена общо 1 път

Съб Ное 25, 2006 12:58 am
UNREAD_POST 
:offtopic: Я сега да се включа на славо време! :) Къде има сериозен сервиз където да ми почистят дюзите?

Съб Ное 25, 2006 11:08 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
Vladim написа:
:offtopic: Я сега да се включа на славо време! :) Къде има сериозен сервиз където да ми почистят дюзите?

Лошото е колега, че няма сигурен сервиз, в който няма да ти прецакат колата :wink:
Аз не смея да ходя по диагностики, защото незнам дали няма да ми разбъзикат колата само и само да почна със смяна на консумативи :evil:

Съб Ное 25, 2006 11:13 am
Профил
UNREAD_POST 
Значи затова ми е по-голям разхода. Тая седмица заредих за 20 кинта(11,78 л) Спринт Дизел и карах колата през цялото време до 2200 оборота максимум. Разходър ми е 9 литра. Ами дайте да я карам някъде. Дали в Супер Дизел ще ми свършат работа?

Съб Ное 25, 2006 12:20 pm
UNREAD_POST Re: Забелязах едно прекъсване на 1200-1300 оборота
Nino написа:
doofiat написа:
Сутрин като запаля или като е изтинала, забелязах едно прекъсване докато колата е с по-високи обороти. Прекъсва ако натисна газта и кача оборотите примерно на 2000 и след това като падат прекъсват точно на 1200-1300 оборота(аха да изгасне, но не гасне) и падат на 1000. След като загрее т.е. оборотите падна, ако натисна газта и като падат след това, няма прекъсване. Какво ли е това?

Лакови образувания по иглата на някой от разпръсквачите!Оправя се или с добавки... до един момент... или в бъркане в касичката "мече", "котенце" или подобно...ваденето на около 200лв за купуването на нови разпръсквачи, калибрирането им, проверка изправността на подгревателните свещи /тъкмо дюзите са свалени/... ако е необходимо пак бъркане в касичката... семеен скандал... псуване на всички дизели, тъщи и подобна сволоч и пак мир в семейството.
Общо взето това е технологията на оправяне на проблема ти!...Нещо неясно, да повторя ? :mrgreen:

Не ясното е къде да отида?

Съб Ное 25, 2006 9:15 pm
UNREAD_POST 
На мен ми прекъсваше когато беше студена-мислех,че е разпръсквач-закарах я на майстор-аванс на помпата не достигал каза и че била дръпната до край-нямало накъде вече а искала още-сваля я оправя и зъбното колело нещо и и намали от някакво кранче потока на нафта-преди ми гореше 10/100 градско,сега е около8,5/100 и няма никакво прекъсване форсира се като бензинова-което чесно казано ме изуми!но каза,че единия елемент на помпата ми бил за смяна(проблема със сутрешното палене)и ако го сменя и него колата ще стане неузнаваема!значи незнам какви ми ги е дрънкал хаха но колата ми е съвсем различна-аз преди едва я натиска а сега я карам като бензинка!Всичко беше хубаво само да не бяха прецакали хидравликата-ама то неможе всичко да е хубаво-поне сега ще си го оправят за тяхна сметка :wink:

Пет Дек 01, 2006 12:26 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]