Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:59 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Добавки за Дизел - поизчистена от OFF 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Тва не го схванах то нали е за нафтата да не парафиняса какво значение има дали пъвият път ще е двойна доза или втория като в двата случая се говори за различна нафта ? :?

Пон Ное 20, 2006 7:30 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
добавката е REDEX . изпитана - работи перфектно. за нафта - зелена, за бензин - червена. 250 милилитра - 13,00 - 16,00 лв. по 10 милилитра на литър бензин.

Пон Ное 20, 2006 11:16 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST ami az
za punto jtd kakva dobavka da sloja kato zarejdam samo na petrol poneje drugite benzinostancii sa izmisleni taka e v kozloduy

За Punto JTD, каква добавка да сложа, като зареждам само на Петрол понеже другите бензиностанции са измислени-така е в Козлодуй?

Редактирано от Vladim. Колега в този форум използваме само кирилица!!!

Вто Ное 21, 2006 12:13 am
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST Re: ami az
boobby написа:
za punto jtd kakva dobavka da sloja kato zarejdam samo na petrol poneje drugite benzinostancii sa izmisleni taka e v kozloduy

За Punto JTD, каква добавка да сложа, като зареждам само на Петрол понеже другите бензиностанции са измислени-така е в Козлодуй?

извинявам се :(

Чет Ное 23, 2006 11:54 am
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST 
Nino написа:
everton написа:
добавката е REDEX . изпитана - работи перфектно. за нафта - зелена, за бензин - червена. 250 милилитра - 13,00 - 16,00 лв. по 10 милилитра на литър бензин.

И аз я взех от ЕКО... ще я видим.Но, досега съм бил най-доволен от STP-тата, светлосинята и тъмносинята.Поне при тях ефекта е бил почти моментален.. след 200-300км.Нямам наблюдения дали помага против замръзване на нафтата, но за почистване на разпръсквачите определено е много добра.
Колегите с COMMON RAIL - JTD ги съветвам да внимават и да търсят специалните добавки за почистване на CR инжекторите.Чувал съм.. но само чувал, че във Вантотрейд имали такава.В темата по-горе "COMMON RAIL " на руски пишат за такава специално почистваща дюзите.
нино а мога ли ползвам добавка от която няма да ми замръзва нафтата аз съм с jtd за първа година

Чет Ное 23, 2006 11:56 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
До сега съм ползвал 3 пъти 3 различни вида добавки за тест. Не им помня имената, но едната беше REDEX. Предозирах ги двойно, но лично не съм усетил никаква разлика.

Чет Ное 23, 2006 12:22 pm
UNREAD_POST 
днес си харесах една добавка - Ликуи Молли, но още не съм си я купил - 8лв и нещо беше - на 2000км пише да се използва - 250мл беше шишето. пише, че се изсипва в резервоара, независимо колко нафта има там :D ще я пробвам и ще напиша отзиви после :wink:

Чет Ное 23, 2006 6:33 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Аз слагах STP за дюзи- колата взе да набира повече като че ли, но може и да си внушавам. Около 12 лв е.

Чет Ное 23, 2006 7:43 pm
Профил
UNREAD_POST 
BEX---GT---TDi написа:
днес си харесах една добавка - Ликуи Молли, но още не съм си я купил - 8лв и нещо беше - на 2000км пише да се използва - 250мл беше шишето. пише, че се изсипва в резервоара, независимо колко нафта има там :D ще я пробвам и ще напиша отзиви после :wink:

Пич, купи си STP тъмносиня! Виж и Nino ти я препоръчва.

Чет Ное 23, 2006 7:43 pm
UNREAD_POST 
Blue написа:
Аз слагах STP за дюзи- колата взе да набира повече като че ли, но може и да си внушавам. Около 12 лв е.

Ето и Блу го потвърди.

При мен между другото след бързо ускорение ми се качваха оборотите на 1300 и като я освободя от скорост и така докато спре колата. Сложих STP тъмносиня и оборотите се оправиха. Сега не мога да твърдя на 100% дали от добавката се оправи и просто се оправи само, но оттогава нямам проблем. Сега си мисля пак да сложа такава.

Чет Ное 23, 2006 7:51 pm
UNREAD_POST 
Аз това с оборотите не мога да го изкореня,остана да ползвам само СТП и КАСТРОЛ вече.

Чет Ное 23, 2006 7:53 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща