|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 5:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
 За ITV Partner
Може ли някой да сподели впечатления от това нещо, че бях решил да взимам, ама като им влезнах в сайта и видях за какво става въпрос се отказах. То са някви настройки на сателити, спътници и темподобни простотии дето нормален човек не ги чатка. Мисълта ми е следната: ако си сложа такова нещо ще трябва ли да се качвам на покрива като искам да сменя канала или да намеря някой нов  или не е чак толкова сложно. Трябва ли да се местят разни спътници и сателити или като настроиш един си готов.
И накрая за програмите - същите ли са като при кабелната или при тези най-евтините пакети (8.60лв.) гледаш доста по-малко и по-тъпи програми.
_________________ Bravo 1.6 16v
|
Чет Ное 23, 2006 11:08 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Абе до колкото знам, и след като гледах една брошурка на тия, май излиза по тънкана. Кофтито е че като сложиш един декодер, не можеш да си навържеш както сега си връзваме по 100 телевизора ами става само за един. Е то пак може де, ама каквото гледа 1-вия това ще гледат и другите. Има оферта за 2 декодера и излиза 60 лв пускането и настройките. До колкото знам май не е голяма философия да си настройваш каналите. И имаше списък на тоя икономичния пакет. Ми те програмите са всичките които се предлагат сега от кабеларките + отгоре поне още 200
|
Чет Ное 23, 2006 11:25 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
системата се настройва един път
трябва да уцелиш спътника
сам сигурно няма да можеш
те си имат услуга монтаж - 40-60 лева струва
иначе програмите са по-малко от тези на кабелната
но качеството е почти отлично
в пакета от 8,60 няма нищо интересно
или 13,80 или 17,80
ако искаш да гледаш на втори телевизор - още 7 лева на месец
но си вземи антена с двоен конвертор, за да гледаш програмите и от съседния спътник
но за София бих придпочел цифровата телевизия на ЕСТНЕТ
качеството е почти еднакво
Чет Ное 23, 2006 11:27 am |
|
 |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
Sev, а ЕСТНЕТ пак ли е с чиния или е по кабел.
Къде да им видя удловията и цените?
_________________ Bravo 1.6 16v
|
Чет Ное 23, 2006 11:54 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Чет Ное 23, 2006 12:44 pm |
|
 |
Kuku
|
chris написа: Sev, а ЕСТНЕТ пак ли е с чиния или е по кабел. Къде да им видя удловията и цените? Може по кабелната, само ти монтират декодер/приемник - аз имам в нас и наистина е доста рзлично качеството, особено на LCD-то :idea:
Е, не е като DVD, НО е видмо по-добре от обикновената кабелна телевизия 
|
Чет Ное 23, 2006 12:47 pm |
|
 |
masterkar
|
Мисля, че решението с ползване услугите на ITV partner :arrow: http://www.itvpartner.com/ е много добро за някое "затънтено местенце" /вила, село и т.н./ където кабелна TV ще има може би  ... другия век. :mrgreen: Но за големите градове... :roll:
П.С.Цитат от FAQ :arrow: http://www.itvpartner.com/qa.html#11: Няма ограничение за мястото на инсталация. Антената може да бъде инсталирана навсякъде в България, тъй като спътникът W2 покрива цяла Европа.
|
Чет Ное 23, 2006 1:44 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е!
Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели.
1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 сек. Обаждам се на пичовете това, защо е така и ми вдигат рамене. Айде тогаваааааааа, чаооооо!
2. Интернета - правим договор предоставяха интернета на няколко доставчика и аз си избрах Homelan(data.bg). С тях нямаш грижи като се изключи, че ЕСТНЕТ имаха чести проблеми с техниката и се случваше поне 2-3 дена в месеца да нямам интернет заради ЕСТНЕТ. Миналия месец отивам да си плащам таксите и момичето(около 15-16-годишно) ми обяснява, че трябвало да сключа нов договор за нет, защото ЕСТНЕТ вече си имат собствен интернет до края на месеца щели да ми спрат Homelan(data.bg). Звъня на Homelan и шефа ми разправя как така, ние имаме договор до края на годината. В крайна сметка в името на добрия тон се включих към интернета на ЕСТНЕТ. На договорът обаче пише ЕСКабел(това е интернета на Евроком) и викам, що така ме цакате бе и те ми то сега. И ок. Един месец съм с тоя интернет повече от 320 Kb не съм имал при такса за 512 Kb.
Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
|
Чет Ное 23, 2006 2:38 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
doofiat написа: rustson написа: с кабел аз съм на ЕСТ нет от 1 г. и съм супер доволен! Имам 130 цифрови канали и към 80 аналогови! качеството е много добро и настойките не би трябвало да са проблем за всеки който е използвал компютър да влезе в този форум! 20лв на месец ми е! Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели. 1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4 сек. Обаждам се на пичовете това, защо е така и ми вдигат рамене. Айде тогаваааааааа, чаооооо! 2. Интернета - правим договор предоставяха интернета на няколко доставчика и аз си избрах Homelan(data.bg). С тях нямаш грижи като се изключи, че ЕСТНЕТ имаха чести проблеми с техниката и се случваше поне 2-3 дена в месеца да нямам интернет заради ЕСТНЕТ. Миналия месец отивам да си плащам таксите и момичето(около 15-16-годишно) ми обяснява, че трябвало да сключа нов договор за нет, защото ЕСТНЕТ вече си имат собствен интернет до края на месеца щели да ми спрат Homelan(data.bg). Звъня на Homelan и шефа ми разправя как така, ние имаме договор до края на годината. В крайна сметка в името на добрия тон се включих към интернета на ЕСТНЕТ. На договорът обаче пише ЕСКабел(това е интернета на Евроком) и викам, що така ме цакате бе и те ми то сега. И ок. Един месец съм с тоя интернет повече от 320 Kb не съм имал при такса за 512 Kb. Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
Явно при вас е така! Ама в стерeлбище няма никакъв проблем ! Аз съм само на кабелна при тях и съм доволен! Нета ми в къщи е на една ЛАН-ка и от тях съм доволен за 20 лв си реших проблемите!
бръм -м
|
Чет Ное 23, 2006 2:56 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
doofiat написа: Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели. 1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4
Е кажете ми сега как да препоръчам на колегата ЕСТНЕТ?! Ами няма да ти го препоръчам. Пълни боклуци!
приемника който са ти дали е бил дървен
сага има нови, доста модерни приемници и всичко е като по конец
за колегата който се интересуваше:
http://www.estnet.bg/site/lib.php?n=c&pa=page&pid=100
цената за аналогов+цифров пакет е 18,40
Чет Ное 23, 2006 4:33 pm |
|
 |
doofiat
|
sev написа: doofiat написа: Аз въобще не съм доволен от ЕСТНЕТ и също съм от една година. Нито кабелната им кабелна, нито интернета. Но в Горна баня няма други кабели. 1. Цифровия пакет го имах точно 1 месец и няма да го и пусна повече. Няма такова чудо картината си приказва, а звука идва след 3-4
приемника който са ти дали е бил дървен сага има нови, доста модерни приемници и всичко е като по конец за колегата който се интересуваше: http://www.estnet.bg/site/lib.php?n=c&pa=page&pid=100цената за аналогов+цифров пакет е 18,40
Да 18,40 лв, ако си преплатил месеца.
Но иначе е 19,90 лв.
|
Чет Ное 23, 2006 4:39 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
doofiat написа: Да 18,40 лв, ако си преплатил месеца. Но иначе е 19,90 лв.
да
нищо не ми пречи да платя на 30-ти или 31 
Чет Ное 23, 2006 5:14 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Аз си предплащам винаги за по 3 месеца! даже ми правят и някаква друга отстъпка ...май!
бръм -м
|
Чет Ное 23, 2006 5:20 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|