Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:36 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
"Фиат препоръчва Castrol"???? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST "Фиат препоръчва Castrol"????
Днес си чета вестник "Труд" и гледам една реклама на Гранде Пунто и в карето пише: "Фиат препоръчва Castrol" :shock:
От кога е така. Нали уж Селения препоръчваха??? Аз или съм проспал да я препоръка по-рано или от скоро са сменили маслата.

Пон Сеп 18, 2006 4:25 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Не е ясно до колко може да е достоверна информацията в рекламата.

Пон Сеп 18, 2006 4:37 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ето откъде идва всичко :idea: :)
:arrow: http://avto-union.com/bg/companies_info.php?page=3&id=7 и :arrow: http://avto-union.com/bg/companies_info.php?page=3&id=3

Пон Сеп 18, 2006 6:26 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Пак имало българи замесени в тая лъжа ей, тц тц тц

Пон Сеп 18, 2006 9:00 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Като кажат така: "ФИАТ препоръчва еди какво си" направо ми става смешно :)
Колкото по-скъпо масло, толкова по-хубаво...
ФИАТ препоръчва Селения защото и едното и другото е италианско... поради тази причина едва ли рекламата е достоверна.

Пон Сеп 18, 2006 10:31 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Както бях попитал в един друг пост.Ако в БГ се произвеждаха коли какво масло ще се препоръчва за тях Приста или Лукойл навярно.Също е интересен факта на една японска кола какво ли е препоръчителното масло,ами китайските автомобили ами индииските татра. Който гледа формула 1 е виждал какви масла рекламират там точно 3 марки Аджип Валволайн и Елф. Ама тези марки нестават за фиат щото той е спец. автомобил и за него само Селения

Пон Сеп 18, 2006 11:00 pm
Профил
UNREAD_POST 
Todor_Gagovski написа:
Както бях попитал в един друг пост.Ако в БГ се произвеждаха коли какво масло ще се препоръчва за тях Приста или Лукойл навярно.Също е интересен факта на една японска кола какво ли е препоръчителното масло,ами китайските автомобили ами индииските татра. Който гледа формула 1 е виждал какви масла рекламират там точно 3 марки Аджип Валволайн и Елф. Ама тези марки нестават за фиат щото той е спец. автомобил и за него само Селения

Купувайки Селения подпомагаш любимата марка :mrgreen: Заводите са собственост на FIAT

Пон Сеп 18, 2006 11:02 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Да бе да ще и купя селения другия път,и аз си говоря с колата викам и Какалашка,щото се лашка по дупките :D Та викам и искаш ли Каколашке селения тва дето ти го препоръчват от завода и отговора беше -неможе само десерт да се яде, ей много умна тази мойта Какалашка бе :roll: :roll:

Пон Сеп 18, 2006 11:13 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Todor_Gagovski написа:
Да бе да ще и купя селения другия път,и аз си говоря с колата викам и Какалашка,щото се лашка по дупките :D Та викам и искаш ли Каколашке селения тва дето ти го препоръчват от завода и отговора беше -неможе само десерт да се яде, ей много умна тази мойта Какалашка бе :roll: :roll:

Аз пък на мойта й викам:
- Сийке, искаш ли Castrol да ти взема?
а тя ми вика:
- А теб като те питат: "Шунка искаш ли?" - дане би да отказваш?

Пон Сеп 18, 2006 11:23 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ок де ама Ивеко препоръчва Агип и даже в заводите в Торино като ходих преди доста време си имаше огромни трансперанти и табели с реклами на Агип.
Нека някой да ми обяси защо след като и Фиат и Ивеко се правят на едно място препоръчват 2 вида масло....или Агип не става за нормален двигател (Типо-то друго освен Агип не вижда и за 10 000 не го барва).Селения че се препоръчва е така защото и по сервизните книги го пише дори но пък нито едно надписче на Селения нямаше на завода......

Пон Сеп 18, 2006 11:44 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Не искам да предизвиквам спор ама колко от вас са чували за това масло Селения преди да си купят фиат.И аз карам с Аджип ф1

Пон Сеп 18, 2006 11:51 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Todor_Gagovski написа:
Не искам да предизвиквам спор ама колко от вас са чували за това масло Селения преди да си купят фиат.И аз карам с Аджип ф1

Ти мани, ама чувал ли си за масло AR?
Което се препоръчва от Алфа Ромео и струва "майка си и баща си". И ако не слагаш такова не ти важи гаранцията... :)

Пон Сеп 18, 2006 11:56 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Хм откъде да чуя то това е черешката на сладоледа,като си купиш алфа и сори ама само с тва масло. ми то затова и продажбите ще са им мижави Брерата едвам я продадоха във Варна на изложението в последния ден май.

Вто Сеп 19, 2006 12:12 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
е защо да ти е чудно че ги карат то ако си вземеш кола на лизинг през мегатрон те те карат при еди коя си застрохователна компания да си в еди кои си сервиз еди какво си еди що си просто си пробутват така и алфа :!: :wink:

Вто Сеп 19, 2006 12:35 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Все пак идеята на маслото доколкото знам и на вискозитета (т.е. тези означения 15В40 и т.н.) е да е стандартизирано някак.Следователно ако е наистина качествено маслото дали ще е Агип,дали ще е AR,дали ще е Елф или Селения и друго някакво мисля че няма много голямо значение.Разбира се то е ясно че всеки си слага някоя си своя прибавка в рецептата но в крайна сметка ако физичните му свойства отговарят за определената категория (маслата доклкото знам имат и категория освен вискозитета) то си е качествено.
Това за гаранциите е ясно защото представи си че аз реша да си сипя на Алфа-та M10Д - резултатът при този доста мощен и изюркан двигател ще е просто сладък....а си има гаранция така че хората са си прави а това че при нас се злоупотребява с много други неща от сорта на застрахователи,консумативи на определена фирма (както беше случая с Кастрол) и сервизи е съвсем друга тема.

Вто Сеп 19, 2006 7:31 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща