|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
СОФИАНСКИ...........ТИ СИ "ПИЧ"
Автор |
Съобщение |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 СОФИАНСКИ...........ТИ СИ "ПИЧ"
Тъкмо сложих летите джанти /10 дни/, в събота взех нови гуми и ето че сега ще ходя да ми заваряват джантата, после изправяне, боядисване..., поне гумите се оказаха качествени-няма балон.
Вчера след срещата на ЕКУ-то тръгнах за младост, беше тъмно вече, карам си аз по цариградско и преди плиска в средната лента пред мен-дупка ама яка, нязнам как ама успях да я избегна и тъкмо си викам..... "малееее, спасих джантата, ебаси късмета" и ...... ТРЕЕЕЕС, скочих в друга, слизам и гледам пърчо за балон.....няма, обаче кога гледам ръба на джантата.......  разцепен и яко сгънат навътре :evil:
СОФИАНСКИ..........."ТИ СИ "ПИЧ" 
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Чет Апр 07, 2005 9:19 pm |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
Нццц, егати ужаса. Сигурно страшно много те е яд......и искаш да споменеш цялата рода на Софиянски. Еми така е като сме тъп народ- все пак ние сме го избрали /та дори и 3ти мандат /  . Добре че не е станало нещо по-лошо.......
_________________ FIAT MAREA - 1998г 1.6 16V elx
|
Чет Апр 07, 2005 10:09 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: СОФИАНСКИ...........ТИ СИ "ПИЧ"
Alexius написа: Тъкмо сложих летите джанти /10 дни/, в събота взех нови гуми и ето че сега ще ходя да ми заваряват джантата, после изправяне, боядисване..., поне гумите се оказаха качествени-няма балон. Вчера след срещата на ЕКУ-то тръгнах за младост, беше тъмно вече, карам си аз по цариградско и преди плиска в средната лента пред мен-дупка ама яка, нязнам как ама успях да я избегна и тъкмо си викам..... "малееее, спасих джантата, ебаси късмета" и ...... ТРЕЕЕЕС, скочих в друга, слизам и гледам пърчо за балон.....няма, обаче кога гледам ръба на джантата.......  разцепен и яко сгънат навътре :evil: СОФИАНСКИ..........."ТИ СИ "ПИЧ" 
Аз съм в другата крайност. С меки джанти съм и не се пукат. Подлежат на изправяне ама първо е доста паарички и воторо гумата ми винаги прави балон 
|
Пет Апр 08, 2005 3:57 am |
|
 |
BRAVO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 6:48 pm Мнения: 133 Местоположение: София 05 Сердика
|
В такава ситуация викаш КАТ, правят протокол и съдиш общината. Всички, които са го направили, са спечелили. Иначе и да го псуваш оня педера@, той си лапа, а ти си плащаш нови джанти. 
|
Пет Апр 08, 2005 11:08 am |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Ех, тъкмо всички им се възхищавахме :evil: :evil: :evil:
_________________ Alles in Ordnung
|
Пет Апр 08, 2005 11:58 am |
|
 |
me_to_u
|
Мда, не е само софийския кмет гадно копеле! Само елате да видите какво е във Варна, дупките са страшно гадни и дълбоки, в момента целия град е разкопан заради смотаната газификация, ченгетата не ги е.е, че си чупиш колата и блъскат актове, навсякъде е едно и също!! :evil: :evil: Докога, ИДИОТИ МРЪСНИ!!!!! Какви цифри за данъци плащаме всяка година, за да си трошим колите!!! Какво да се случи, за да има промяна :?: :!: :evil:
|
Пет Апр 08, 2005 12:14 pm |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
Е за какво говориме просто. Четвърти месец откакто имам моята, а преди това 12 години е карана в Италия и в нашите дупки така се разби че сега чака да и отделя 130лв. за да и сменя предните амортисьори защото изпуснаха тотално.
Да му е....... м....... 
_________________ Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
|
Съб Апр 09, 2005 1:43 am |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
И аз веднъж да мина през една локва ама видиш ли под водата дупкаааа :evil: :evil: .И в най големия порой ,аз си сменявам гумата.
Дами и господа ,който отговаряте за пътищата ,познайите какво говорих за вас ............. ................. ...... ........... ........ ...... .....,........... :twisted:
Аз мисля ,че това ще се оправи ,като направим един голям протеест национален ,както стана със сметището в суходол.
По една телевизия даваха един работник ,от пътно стройтелство ,с прикрито лице.Той каза ,че те преработват стария асвалт и го слагат отново.А им се дават пари са чисто нов,и така след зимата олеле майико.
Докато си траеме ,и само псуваме ще си чупиме колите години на ред. :x :x :x
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Нед Апр 10, 2005 2:57 am |
|
 |
Ferrari
|
TORINO_MOTOR написа: И аз веднъж да мина през една локва ама видиш ли под водата дупкаааа :evil: :evil: .И в най големия порой ,аз си сменявам гумата. Дами и господа ,който отговаряте за пътищата ,познайите какво говорих за вас ............. ................. ...... ........... ........ ...... .....,........... :twisted: Аз мисля ,че това ще се оправи ,като направим един голям протеест национален ,както стана със сметището в суходол. По една телевизия даваха един работник ,от пътно стройтелство ,с прикрито лице.Той каза ,че те преработват стария асвалт и го слагат отново.А им се дават пари са чисто нов,и така след зимата олеле майико. Докато си траеме ,и само псуваме ще си чупиме колите години на ред. :x :x :x
Я да обесим някой пред Главно Управление пътища :twisted: :twisted: :twisted:
|
Нед Апр 10, 2005 3:52 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|