|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 4:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Въпрос за прехвърляне на каско.
Автор |
Съобщение |
Sven
|
 Въпрос за прехвърляне на каско.
Тоя път става въпрос за каско не за ГО, та предишния собтвеник направил каско, НО на иплащане на всеки три месеца.Аз нечем да го плащам, не ми требе  Може ли да се анулира каското без да му давам пари :?: Каското е от март и вече застрахователите са изплатили предн джам.
|
Съб Май 13, 2006 11:01 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Хъм щом е на изплащане това си е един вид договор с давност една година.Ти дори да я прехвърлиш на твое име ще трябва да си я плащаш мисля.Незнам дали може да я прекратиш след като собственика е друг вече.Отделно не ти препоръчвам да се е***** със застрахователите защото се сещаш колко бързо може да ти вдигнат колата някоя вечер след като вече нямаш каско....(случи се на един комшия)
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Съб Май 13, 2006 11:21 pm |
|
 |
Sven
|
zfa159 написа: Хъм щом е на изплащане това си е един вид договор с давност една година.Ти дори да я прехвърлиш на твое име ще трябва да си я плащаш мисля.Незнам дали може да я прекратиш след като собственика е друг вече.Отделно не ти препоръчвам да се е***** със застрахователите защото се сещаш колко бързо може да ти вдигнат колата някоя вечер след като вече нямаш каско....(случи се на един комшия)
Ами мисля да накарам собственика да я прекрати преди да направим сделката, ако неможе ще плащам.
|
Съб Май 13, 2006 11:31 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Дори да може внимавай после защото колите с изтекло каско са много апетитни......На комшията му откраднаха Уно от 89-та буквално 3 дни след като свърши каското.И то от паркинга на Billa в Младост.
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Съб Май 13, 2006 11:42 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Спираш да плащаш - нямаш каско. Как изчезва кола? Ако искаш иди и им кажи, че вече ти си купил колата, че няма да плащаш и че живееш еди-си-къде. Тогава може и да изчезне. Е, за най-сигурно прочети договора за каското...
|
Нед Май 14, 2006 10:58 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|