Автор |
Съобщение |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
 До Колегите От Пловдив
Та утре ще се разходя до Пловдив малко по работа и после мислим да го поразгледаме този град за последо отдавна бях там та да препоръчате кафе и някое добро местенце за разходка ? или др предложения без мача на цска 
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Пет Мар 09, 2007 9:57 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
|
е май ще е стария град значи  отдавна не се инересувам от бг футбол макар че се водя от цска...ама как съм със синьо автомобилче да не страдам 
|
Съб Мар 10, 2007 12:43 am |
|
 |
Slavi_Lancia
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 10:27 pm Мнения: 241 Местоположение: Пловдив
|
Стария град е добър избор, има кво да се гледа особено ако харесваш такъв стил архитектура. Като направиш и един "алай" на главната и няма вече кво да видиш в тоя град  На гребната база е готино ама да е хубаво времето. За кафенце в стария град има много уютни и спокоини кафенца. Имаше едно още в началото ама как се казваше!? маи Арена над античния театър то е с панорамен изглед на ЮГ имаше още едно което пък гледаше на север ама незнам ква му е съдбата вече  Аиде приятна разходка пиши къде си бил после:)
_________________ Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазваи правило № 1
DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г
|
Съб Мар 10, 2007 10:13 am |
|
 |
fhh
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 2:43 pm Мнения: 31 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
А така Славчо само Стария град и главната ли бе бате - то и други местенца има за посещение. Според мен един град наи-добре се разглежда без упътване. Хващаш една посока и разглеждаш, за кафета има доста прилични.
_________________ Fiat Cinquecento 0.7
|
Съб Мар 10, 2007 1:45 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
|
Та да кажа ко стана..като тръгнахме към 12 и 30 от сф-то та 2 и 10 бяхме при пловдив а пъррвопричината беше 1 поделение да видим къде е че 1 приятел влиза в казармата на 27-ми.И му казали поделението е в с.Труд намерихме го ама поделение няма...и до граф игнатиево ходихме не.... накрая хапнахме и добре че на 1 др поделение този дето беше на КПП-то е служил в онова поделение парашутното се води по номер го забравих..
Влезнахме в пловдив с единствения ориентир че поделението е с/ъ филипс та питахме 1 патрулка тя ни обясни до била-та как да стигнем и от там да питаме там се залутахме в друга посока та при 1 пожарникари питахме и ни обясниха та го намерихме най-накрая туй поделение разгледахме разпитахме и хайда да разглеждаме пловдив ама то тъкмо мача май почваше към 5 беше та доста полиция и коли и видяхме Ескалибур та покарахме малко карт като цяло доста добра пистичка после до вътре ама сичко пълно и детски РД та пак се повозихме и хайде към София-та като цяло малеееее при вас е 1во чисто ! тва във софия такава чистота в центъра и в кварталите няма,2ро нямате дупки толкоз смело в чужд град не съм карал честно и движението е малко рай за шофиора та др път като ходим за клетва свиждане вече ще поразгледаме по обстойно градчето 
|
Нед Мар 11, 2007 12:47 am |
|
 |
Slavi_Lancia
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 10:27 pm Мнения: 241 Местоположение: Пловдив
|
Абе ти що не каза че търсиш поделение ами се луташ из околностите 
_________________ Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазваи правило № 1
DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г
|
Нед Мар 11, 2007 9:09 am |
|
 |
nasty
Кара кола
|
емм те си ни казаха село Труд е поделението ко да му търся си викам или в началото или в края  то в края имаше де ама не това което ни трябва тоя от военния отдел гавра си направи на 27 като го изпращаме може да поостанеме повече знам ли как се случат нещата.Мерси все пак че се отзовахте 
|
Нед Мар 11, 2007 12:00 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
|
Е за тия неща и аз му ги казах бил съм казарма във разград учебен център то май имахме такава тема кой къде е служил  просто леко ни поизлъгаха със това къде е поделението та 50-тина километра си обикаляхме напразно
|
Нед Мар 11, 2007 4:03 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
nasty написа: Та да кажа ко стана..като тръгнахме към 12 и 30 от сф-то та 2 и 10 бяхме при пловдив а пъррвопричината беше 1 поделение да видим къде е че 1 приятел влиза в казармата на 27-ми.И му казали поделението е в с.Труд намерихме го ама поделение няма...и до граф игнатиево ходихме не.... накрая хапнахме и добре че на 1 др поделение този дето беше на КПП-то е служил в онова поделение парашутното се води по номер го забравих.. Влезнахме в пловдив с единствения ориентир че поделението е с/ъ филипс та питахме 1 патрулка тя ни обясни до била-та как да стигнем и от там да питаме там се залутахме в друга посока та при 1 пожарникари питахме и ни обясниха та го намерихме най-накрая туй поделение разгледахме разпитахме и хайда да разглеждаме пловдив ама то тъкмо мача май почваше към 5 беше та доста полиция и коли и видяхме Ескалибур та покарахме малко карт като цяло доста добра пистичка после до вътре ама сичко пълно и детски РД та пак се повозихме и хайде към София-та като цяло малеееее при вас е 1во чисто ! тва във софия такава чистота в центъра и в кварталите няма,2ро нямате дупки толкоз смело в чужд град не съм карал честно и движението е малко рай за шофиора та др път като ходим за клетва свиждане вече ще поразгледаме по обстойно градчето 
Еми то доколкото чета е поделението до нас! Както казаха колегите, ако беше казал за какво тръгваш, да бяхме ти казали къде са поделенията. ;) Другия път ще знаеш
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Нед Мар 11, 2007 7:49 pm |
|
|