Дата и час: Съб Юли 05, 2025 7:05 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Фиат Брава или Фиат Мареа?????? 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST Фиат Брава или Фиат Мареа??????
Здравейте фиат-фенове! Ще си зимам Фиат и доскоро гледах само Бравата , ама сега и мареата (седан ) взе да ми хваща окото. знам че си е въпрос на вкус ама искам да чуя и вашето мнение , за да разбера достойнствтаа и недостатъците на двете коли сравнени помежду им! Благодаря на всички , който дадат смислено мнение! Поздрави! :)

Пет Мар 09, 2007 12:57 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
аре някой да даде мнение по наболелия ми въпрос :)

Пет Мар 09, 2007 4:02 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
nick_jbl написа:
аре някой да даде мнение по наболелия ми въпрос :)

Пич тая тема не е за продава!!!! Местя я в Общи

Пет Мар 09, 2007 10:02 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Вземи си Marea-та, ако е седан разбира се ... само да не се излъжеш да вземеш комби!!! Аз като купувах кола, точно преди да взема мойта си хaресах и една Marea сребриста, ама убиец направо и още ме е яд, че не я взех. Просто си бях навил преди това колата да е Brava и това беше единствената причина да се откажа от Marea. Не че Brava e лош избор, напротив, много съм доволен от мойта, но сега като се замисля определено Marea е по-добрият вариант, ама не комби :mrgreen: ...

Ти ще си усетиш коя кола е за тебе като ти падне пред очите ... аз се влюбих в мойта от 150 метра. Просто беше тя :)

Пет Мар 09, 2007 11:15 am
UNREAD_POST 
виж тука какво се продава http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=14487

Съб Мар 10, 2007 12:13 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Гледах я и тая. Ама няма климатик и АБС :( пак и май ще гледам за дизел. искам да попитам дали дизел 1.9тд 100 коня с цена до 5500 съмнително евтина ли е или мога да си намеря такава , която да не е прегравяна, амортизирана и т.н....?

Съб Мар 10, 2007 8:31 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Колега wwweb, не знам защо мислиш, че ако вземе комби, ще се излъже. Като си търсих кола, и аз бях твърдо против комбитата, но само като я видях наживо, веднага ми грабна окото - това е може би най-красивото комби. Колата е голяма и комфортна, изобщо няма да се излъже човекът, ако си вземе, не знам откъде ти хрумна това?! Няма такова нещо, че понеже е голяма, значи е тромава въпреки "само" 103-те си конски сили, а и не вярвам той да я взема за състезания, де... То всеки си харесва своето де, но поне в това съм сигурен, че няма да се "излъже", ако я вземе. Успех!

Пон Мар 12, 2007 12:47 pm
Профил
UNREAD_POST 
Знаех си, че някой ще се обиди като се изкажа против комбитата, но това си е лично мое мнение :) Просто не харесвам автомобили комби ... това е. Не съм искал да засегна някой! Всеки има право на избор. Все пак е нормално да предлагам на човека това, което харесвам, а не обратното :)

Поздрави! :)

Пон Мар 12, 2007 12:52 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Sven написа:
А според мен пък, комбитита са много хубави, докато седана Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 е някво грозно недоразумение.

Подкрепям твоята теза. Харесвам Мареа, но само ако е комби. Другата нещо са и объркали докато са констриурали задницата.

Пон Мар 12, 2007 3:58 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
ЕЕ ще ме накараш да пусна снимки сега да те опровергая. :)

Задницата е нещото, което най-много ми харесва в тази кола.Просто е различна и и придава много елегантен вид.

Да не говорим, че тези коли не се срещат под път и над път и тове е допълнителен + за мен :wink:
Лично мнение.Всеки си има вкус :mrgreen:

Пон Мар 12, 2007 4:11 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Слав написа:
ЕЕ ще ме накараш да пусна снимки сега да те опровергая. :)

Задницата е нещото, което най-много ми харесва в тази кола.Просто е различна и и придава много елегантен вид.

Да не говорим, че тези коли не се срещат под път и над път и тове е допълнителен + за мен :wink:
Лично мнение.Всеки си има вкус :mrgreen:

Само като чета подписа ти и се плаша от такова огромно "домочадие" дето си насъбрал. Я кажи тогава за возията на Брава и Мареа :) Поне ще имаш наблюдения.

Пон Мар 12, 2007 4:14 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Аз също искам да чуя за нещо за разликата във возията между Бравата и Мареата. Колко е разликата във вървенето на тези два модела за двигател до 105 коня ,конкретно за 1.6 бензин и 1.9 тд100?? Голям ли е разхода на Мареята за бензиновия двигател?(по-скоро колко по-голям е разхода на мареата, щото все пак колата е по-голяма и тежка). Да пишат хора с конкретни наблюдение. Поздрави на всички!!! :)

Пон Мар 12, 2007 5:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща