Дата и час: Нед Юли 13, 2025 10:30 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Изненада на разсъмване 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST Изненада на разсъмване
Малко предисловие - от приблизително 3 години бях щастлив собственик на Фиат Типо '89 г. Стара колица но винаги безпроблемно ме е возила и никога не ме е оставяла на пътя. Преди малко повече от 5 месеца започнах работа в София и разбира се вярната колица безаварийно ме возеше по софийските булеварди. Преди по-малко от месец и сложих чисто новичка газова уредба BRC и идилията стана пълна. До тази сутрин, когато излязох пред блокът ми в Младост 3 отивайки на работа и на мястото където скромното ми фиатче бе паркирано предния ден стоеше едно празно изпълнено с мъка място. Все си мислех, че и крадците имат "професионално" достойнство и няма да си сложат главата в торбата за 16 годишна кола, но явно съм се лъгал. Може би регистрационният номер "ВТ" различаващ се от всички останали наоколо "С" е бил допълнителен стимул. Незнам. Факт е, че ми откраднаха фиатчето, а аз просто си казвам мъката тук. Пазете си колите колеги, защото явно крадците не подбират стара или нова. :cry:

Чет Авг 10, 2006 11:06 am
Профил
UNREAD_POST Re: Изненада на разсъмване
Bobolin написа:
Малко предисловие - от приблизително 3 години бях щастлив собственик на Фиат Типо '89 г. Стара колица но винаги безпроблемно ме е возила и никога не ме е оставяла на пътя. Преди малко повече от 5 месеца започнах работа в София и разбира се вярната колица безаварийно ме возеше по софийските булеварди. Преди по-малко от месец и сложих чисто новичка газова уредба BRC и идилията стана пълна. До тази сутрин, когато излязох пред блокът ми в Младост 3 отивайки на работа и на мястото където скромното ми фиатче бе паркирано предния ден стоеше едно празно изпълнено с мъка място. Все си мислех, че и крадците имат "професионално" достойнство и няма да си сложат главата в торбата за 16 годишна кола, но явно съм се лъгал. Може би регистрационният номер "ВТ" различаващ се от всички останали наоколо "С" е бил допълнителен стимул. Незнам. Факт е, че ми откраднаха фиатчето, а аз просто си казвам мъката тук. Пазете си колите колеги, защото явно крадците не подбират стара или нова. :cry:

Голяма мъка, колега. Не знам по какъв критерий ги подбират. Аз също съм намирал колата си разбита. Вътре нищо не липсваше. Беше правен опит да я подкарат.

Чет Авг 10, 2006 11:11 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Борко нЕма да се плашиш (такава си ни е държавицата) - БРАВОТО ЗОВЕ 8)

Чет Авг 10, 2006 11:14 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
съжалявам човек и на мен ми откраднаха колата преди 2г.
неподбират гадовете каквото им трябва тва взимат

Чет Авг 10, 2006 11:23 am
Профил
UNREAD_POST 
мнооооого кофти,неам думи просто

кажи рег.номер и някакви белези ако има,някой може случайно да я види някъде

Чет Авг 10, 2006 11:36 am
UNREAD_POST 
Някой има ли познати бакшиши? Те най-лесно откриват кола ако тя се движи по София. Вече имам опит с подобно търсене.

Чет Авг 10, 2006 11:39 am
UNREAD_POST 
имам 5-6 човека от 1-ви канал на ОК,даже трябва сега да дойде един от тях и ще му кажа

Чет Авг 10, 2006 11:41 am
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Благодаря за готовноста за помощ. Ако трябва да съм честен, не залагам големи надежди но все пак знае ли човек.
Реистрационният номер на колата е ВТ0465АК
Колата е тази на аватара ми - тъмнозелен металик. Довечера като се прибера ще постна снимки - най-малкото да остане за спомен.

Чет Авг 10, 2006 11:52 am
Профил
UNREAD_POST 
Съжалявам колега.Това е много неприятно. :(
Все пак недей да си тровиш нервите.Ще си вземеш по-хубава сега!

А номера и аз го записах и ако може да се направи нещо веднага ще пиша!

Чет Авг 10, 2006 12:10 pm
UNREAD_POST 
Колега, да не те обезсърчавам ама най вероятно е започнато разкостването на колицата вече - те такива не ги карат или продават ами заминават за части - това е единствения начин да им вземат пари - просто е имало поръчка за такава...

Надявам се че си имал каско - ако не - моите ИСКРЕНИ съболезнования и съчувствие...

Чет Авг 10, 2006 1:13 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Yavor написа:
Колега, да не те обезсърчавам ама най вероятно е започнато разкостването на колицата вече - те такива не ги карат или продават ами заминават за части - това е единствения начин да им вземат пари - просто е имало поръчка за такава...

Надявам се че си имал каско - ако не - моите ИСКРЕНИ съболезнования и съчувствие...

Не, нямах каско. Живеех с излюзията, че няма да се излъжат да крадат такава кола. Вече илюзии нямам. :?

Чет Авг 10, 2006 1:58 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
не се знае ...
на мен преди година и половина ми откраднаха типото. също 89г.
подадох жалба и я пуснах за издирване (това в полицията)
след около 2 месеца ми се обадиха полицаите да отида да си позная колата.
явно хлапета се бяха повозили и я зарязали пред един блок. съседка се обадила да се оплаче, че тая кола седи там вече 6 месеца и така аз пак си имам количка.
липсваше само столчето на детето. резервоарът си беше пълен. запали от раз (само дето нямаше ток)

дано и при теб се оправят нещата.

Чет Авг 10, 2006 2:24 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Какво да говорим......живеем в Намибия! :arrow: виж линка!!!

Чет Авг 10, 2006 3:07 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Ето така изглежда(ше) "Типо"-то.

Изображение

Последна промяна Bobolin на Вто Авг 15, 2006 11:34 pm, променена общо 1 път

Чет Авг 10, 2006 7:41 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST изненада
и моето още на 4 та седмица го разбутаха за крадене и на косъма, а на един познат му взеха докато отишъл да уговаря за работа ГАЗ и то строшен контейнеровоз от 82 година .

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Чет Авг 10, 2006 10:47 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща