Дата и час: Сря Юли 16, 2025 2:12 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Писна ми кофти бензин и нафта.... 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Писна ми кофти бензин и нафта....
Разглобих си ТД заради тъпотията на Бензиностанцията до 3-то РПУ да слагат боклуци в нафтата :x
Поне си и подмених турбото с такова от браво ТД100 и сега дизеловатра бегачка е номер едно...

П.С>сипвайте си от ОМВ и тва е,аз се лъжех тамзарати хубавата машина за помпане на гуми :cry:

Пон Ное 27, 2006 10:05 pm
Профил ICQ WWW
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки...

Пон Ное 27, 2006 10:13 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Darkrage написа:
до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки...

Па на големата,веднъж ме излъгаха и с бензина,сипаха ми за 10лв а ми зеха 20 :shock:

Пон Ное 27, 2006 11:04 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Selqatin написа:
Darkrage написа:

Па на големата,веднъж ме излъгаха и с бензина,сипаха ми за 10лв а ми зеха 20 :shock:

E ти сляп ли си бре :shock: :36_2_33:

Пон Ное 27, 2006 11:23 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз сипвам от ЛукОйл и за сега нямам забележки никакви.

Пон Ное 27, 2006 11:48 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
Аз сипвам от ЛукОйл и за сега нямам забележки никакви.

зависи какво,и аз от там си купувма пепси,ма с OMV-то бензин бега мнооо повече :shock:

Вто Ное 28, 2006 8:49 am
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95 :) Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък.

Вто Ное 28, 2006 12:21 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
..... Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. ........

Ми сега му казват Лукойл Нефтохим :wink:

Вто Ное 28, 2006 2:10 pm
UNREAD_POST 
Доволен съм от качеството на Лукойл, но една заспа снощи вместо 95 ми сложи 92. После трябваше да доливам със супер.

Вто Ное 28, 2006 2:46 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95 :) Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък.

червеното не е вярно - всяка от големите вериги има внос от разл. места - австрия, румъния, гърция и т.нт. това се прави най-малкото с цел алтернатива на основния канал от Лукойл.
синьото пък не го разбирам - зашо на Лукойл бензина е най-хубав - нали сам твърдиш, че се зарежда от същото място както и в останалите бензиностанции ?!?

Вто Ное 28, 2006 3:00 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
charlie написа:
червеното не е вярно - всяка от големите вериги има внос от разл. места - австрия, румъния, гърция и т.нт. това се прави най-малкото с цел алтернатива на основния канал от Лукойл.
синьото пък не го разбирам - зашо на Лукойл бензина е най-хубав - нали сам твърдиш, че се зарежда от същото място както и в останалите бензиностанции ?!?

от Австрия ОМВ внасят само ОМВ 100
друго не вярвам
иначе и аз съм чувал да се внасят горива от Гърция и Румъния - най-често пропан-бутан

Вто Ное 28, 2006 3:07 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?
Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.

Вто Ное 28, 2006 3:16 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.

може би тук
нали някой беше писал във форума - слага се само добавка

Вто Ное 28, 2006 3:21 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
sev, идеята ми е че колегата не е прав като казва, че нищо не се внася - точно обратното внасят се, и то не само от ОМВ. например имаше период, през който петрол и лукойл бяха в нетърпими отношения и петрол внасяше горива от каде ли не, така че не може да се твърди категпрично, че 100% от горивата продавани в бг са от лукойл.
п.п. освен 100 октановия бензим, омв си внася и сизел спринт :wink:

Вто Ное 28, 2006 3:25 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
doofiat написа:

В "Каспичан ойл" АД!!! :mrgreen:
Където и да го правят по-важен е пътя от "ойла" до бензиностанцията.... там обикновено стават магариите, ако не са ги хванали яко за гушите цистерно-шофьорската паплач! :mrgreen:

Вто Ное 28, 2006 3:26 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща