|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 9:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Към колегите от Варна - ако може едно рамо... :)
Автор |
Съобщение |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
 Към колегите от Варна - ако може едно рамо... :)
ALOHA! И дойде време, когато почва човек да се замисля по-сериозно за живота... Скоро се очертава да сменям подписа под аватара от София на Варна :mrgreen: по любов  Та да попитам, може ли някой да подложи едно рамо за работа... Аз съм почнал вече да ровя по обявите от нета, ма нали знаете, колкото повече - толкова повече
Накратко, завършил са техникум по полиграфия и фотография със специалност фоторепродукция и предпечат. От '99 имам малко повече от година в кочто не съм работил по специалност. Работил съм като предпечатар и от време на време някой простичък дизайн, а последните 3г. се занимавам със широкоформатен печат и външна реклама.
Като странично се бора с компютри и мрежи. Подържам в нас 3 компа и рутер/сървър за VPN, SFTP, web, бора си моя си сайт от-до...
Та ако някои има нужда или знае някои друг такъв дето се интересува от шебек като мен много бих се радвал :mrgreen: Пък ако няма такова като горното, може и нещо друго, стига да е прилично платено и да не е прекалено изкълчено:)
Аиде, па като намина мое да черпа:) От 26-ти до 29-ти вечерта пак съм варненски  ако пък някои наистиа му хрумненаистина нещо 0886200011  ))))))
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Вто Окт 17, 2006 10:08 am |
|
 |
phoenix
|
здравей, пратих ти лично съобщение......
|
Вто Окт 17, 2006 10:39 am |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Йеее, дръж се Варна, идем:)
Уредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клон:)
Ако ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. :mrgreen:
са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки:) Да видим и там някой и друг колега:)
|
Съб Ное 04, 2006 3:47 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
bubachko написа: Йеее, дръж се Варна, идем:) Уредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клон:) Ако ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. :mrgreen: са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки:) Да видим и там някой и друг колега:)
й уреди се:) варна е много хубав град за живот, нито малък, нито голям. обаче ти точно за зимата отиваш- голям зор ще видиш с ветровете, ще ти се счупят ушите. желая ти успех
|
Съб Ное 04, 2006 4:41 pm |
|
 |
trustworthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 4:18 pm Мнения: 150 Местоположение: Варна
|
Моля за извинение за офтопика, но температурите във варна и въобще по черноморието, са чувствително по-високи отколкото навътре в страната (в това число и софия) почти през цялата зима. вярно е, че духа вятър, но не навсякъде, все пак морето си оказва влияние.
Дано колегата успее да се уреди по-скоро в града и го очакваме на местните сбирки ;)
_________________ _______
146 JTD
|
Съб Ное 04, 2006 10:16 pm |
|
 |
Nino
|
bubachko написа: Йеее, дръж се Варна, идем:) Уредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клон:) Ако ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. :mrgreen: са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки:) Да видим и там някой и друг колега:)
Глей ся, както някой по-умен от мен беше казал: "ВСИЧКО ОТДАЛЕЧЕНО ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ"..............ма кой беше?  :roll:
Хемингуей ли друг ли..уф... не си спомням!!! :mrgreen:
Последна промяна Nino на Съб Ное 04, 2006 11:18 pm, променена общо 1 път
|
Съб Ное 04, 2006 10:20 pm |
|
 |
Yoda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 4:27 pm Мнения: 63 Местоположение: Варна
|
Ей какви чудеса прави любовта !!! 
_________________ FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
|
Съб Ное 04, 2006 11:11 pm |
|
 |
doofiat
|
Евала пич, поздравявам те! Пожелавам ви да се още по-щастливи с любимата, и да постигнеш нови, по-високи професионални и лични успехи(таз година булка, догодина..... две люлки :mrgreen: )! Успех!
|
Съб Ное 04, 2006 11:21 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
|
trustworthy написа: Моля за извинение за офтопика, но температурите във варна и въобще по черноморието, са чувствително по-високи отколкото навътре в страната (в това число и софия) почти през цялата зима. вярно е, че духа вятър, но не навсякъде, все пак морето си оказва влияние. Дано колегата успее да се уреди по-скоро в града и го очакваме на местните сбирки ;)
Ми аз ще съм в Младост(незнам кой се води), точно до пазарчето и СОУ "Неофит Бозвели", а така като гледам на картата, съвсем близо до мястото за срещите:) стига още и традиционно да си е там на ъгъла на Варненчик и Република
|
Нед Ное 05, 2006 4:21 pm |
|
 |
trustworthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 4:18 pm Мнения: 150 Местоположение: Варна
|
Срещите се местят за неопределено време на паркинга (респективно барчето  ) на комплекс Пикадили, който се намира на отсрещния ъгъл на бензинистанция петрол, където се проведоха последните няколко сбирки.
_________________ _______
146 JTD
|
Нед Ное 05, 2006 5:06 pm |
|
 |
Immortal
|
Бе баш си духа във Варна, Сливенския вятър е лек повей пред варненския... (живял съм 2 години във Варна и почти 10 в Сливен).
Иначе колега, честито за Варна (един от любимите ми градове, заедно с Пловдив), както и за булката. Ма защо тъй ти при нея, а не тя при тебе?!?
Или и ти като мен е си припяваш от време на време ?"..Не искам да съм зет заврян, не искам да живея там ... " ;)
|
Вто Ное 07, 2006 1:08 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
bubachko написа: Ми аз ще съм в Младост(незнам кой се води), точно до пазарчето и СОУ "Неофит Бозвели", а така като гледам на картата, съвсем близо до мястото за срещите:) стига още и традиционно да си е там на ъгъла на Варненчик и Република
Май ще сме съседи  Квартала е супер,нещо като търговски център е в момента!Всички световни хипермаркети са ти на 5/10 минути пеша:?
И кръчми има доста...... 

|
Вто Ное 07, 2006 1:26 am |
|
 |
bubachko
Член на клуба
|
Immortal написа: Ма защо тъй ти при нея, а не тя при тебе?!? Или и ти като мен е си припяваш от време на време ?"..Не искам да съм зет заврян, не искам да живея там ... " ;)
Ми всъщност имаше вариант и тя да дойде в София, ма лично аз не искам вече тук... Това велико преселение на народите и тоя пусти мерак на народа да живее тук направо е...а майката на града... Мен ако питате е ненормално от 7 млн. човека 2 млн. да живеят в София, от обща територия 111 000 кв.км... Аз лично не издържам повече на това:) и затова аз исках да сме във Варна:))))))
|
Вто Ное 07, 2006 11:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|