Дата и час: Вто Юли 08, 2025 1:35 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Към колегите от Варна - ако може едно рамо... :) 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Към колегите от Варна - ако може едно рамо... :)
ALOHA! И дойде време, когато почва човек да се замисля по-сериозно за живота... Скоро се очертава да сменям подписа под аватара от София на Варна :mrgreen: по любов :D Та да попитам, може ли някой да подложи едно рамо за работа... Аз съм почнал вече да ровя по обявите от нета, ма нали знаете, колкото повече - толкова повече :D

Накратко, завършил са техникум по полиграфия и фотография със специалност фоторепродукция и предпечат. От '99 имам малко повече от година в кочто не съм работил по специалност. Работил съм като предпечатар и от време на време някой простичък дизайн, а последните 3г. се занимавам със широкоформатен печат и външна реклама.
Като странично се бора с компютри и мрежи. Подържам в нас 3 компа и рутер/сървър за VPN, SFTP, web, бора си моя си сайт от-до...

Та ако някои има нужда или знае някои друг такъв дето се интересува от шебек като мен много бих се радвал :mrgreen: Пък ако няма такова като горното, може и нещо друго, стига да е прилично платено и да не е прекалено изкълчено:)

Аиде, па като намина мое да черпа:) От 26-ти до 29-ти вечерта пак съм варненски :) ако пък някои наистиа му хрумненаистина нещо 0886200011 :)))))))

Вто Окт 17, 2006 10:08 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
здравей, пратих ти лично съобщение......

Вто Окт 17, 2006 10:39 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Йеее, дръж се Варна, идем:)
Уредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клон:)
Ако ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. :mrgreen:
са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки:) Да видим и там някой и друг колега:)

Съб Ное 04, 2006 3:47 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
bubachko написа:
Уредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клон:)
Ако ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. :mrgreen:
са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки:) Да видим и там някой и друг колега:)

й уреди се:) варна е много хубав град за живот, нито малък, нито голям. обаче ти точно за зимата отиваш- голям зор ще видиш с ветровете, ще ти се счупят ушите. желая ти успех

Съб Ное 04, 2006 4:41 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Моля за извинение за офтопика, но температурите във варна и въобще по черноморието, са чувствително по-високи отколкото навътре в страната (в това число и софия) почти през цялата зима. вярно е, че духа вятър, но не навсякъде, все пак морето си оказва влияние.
Дано колегата успее да се уреди по-скоро в града и го очакваме на местните сбирки ;)

Съб Ное 04, 2006 10:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
bubachko написа:

Глей ся, както някой по-умен от мен беше казал: "ВСИЧКО ОТДАЛЕЧЕНО ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ"..............ма кой беше? :dontknow: :roll:
Хемингуей ли друг ли..уф... не си спомням!!! :mrgreen:

Последна промяна Nino на Съб Ное 04, 2006 11:18 pm, променена общо 1 път

Съб Ное 04, 2006 10:20 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ей какви чудеса прави любовта !!! :wink:

Съб Ное 04, 2006 11:11 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Евала пич, поздравявам те! Пожелавам ви да се още по-щастливи с любимата, и да постигнеш нови, по-високи професионални и лични успехи(таз година булка, догодина..... две люлки :mrgreen: )! Успех!

Съб Ное 04, 2006 11:21 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
trustworthy написа:
Моля за извинение за офтопика, но температурите във варна и въобще по черноморието, са чувствително по-високи отколкото навътре в страната (в това число и софия) почти през цялата зима. вярно е, че духа вятър, но не навсякъде, все пак морето си оказва влияние.
Дано колегата успее да се уреди по-скоро в града и го очакваме на местните сбирки ;)

Ми аз ще съм в Младост(незнам кой се води), точно до пазарчето и СОУ "Неофит Бозвели", а така като гледам на картата, съвсем близо до мястото за срещите:) стига още и традиционно да си е там на ъгъла на Варненчик и Република

Нед Ное 05, 2006 4:21 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Срещите се местят за неопределено време на паркинга (респективно барчето :)) на комплекс Пикадили, който се намира на отсрещния ъгъл на бензинистанция петрол, където се проведоха последните няколко сбирки.

Нед Ное 05, 2006 5:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
Бе баш си духа във Варна, Сливенския вятър е лек повей пред варненския... (живял съм 2 години във Варна и почти 10 в Сливен).

Иначе колега, честито за Варна (един от любимите ми градове, заедно с Пловдив), както и за булката. Ма защо тъй ти при нея, а не тя при тебе?!?
Или и ти като мен е си припяваш от време на време ?"..Не искам да съм зет заврян, не искам да живея там ... " ;)

Вто Ное 07, 2006 1:08 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
bubachko написа:
Ми аз ще съм в Младост(незнам кой се води), точно до пазарчето и СОУ "Неофит Бозвели", а така като гледам на картата, съвсем близо до мястото за срещите:) стига още и традиционно да си е там на ъгъла на Варненчик и Република

Май ще сме съседи :wink: Квартала е супер,нещо като търговски център е в момента!Всички световни хипермаркети са ти на 5/10 минути пеша:?
И кръчми има доста...... :D

Вто Ное 07, 2006 1:26 am
Профил ICQ WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Immortal написа:
Ма защо тъй ти при нея, а не тя при тебе?!?
Или и ти като мен е си припяваш от време на време ?"..Не искам да съм зет заврян, не искам да живея там ... " ;)

Ми всъщност имаше вариант и тя да дойде в София, ма лично аз не искам вече тук... Това велико преселение на народите и тоя пусти мерак на народа да живее тук направо е...а майката на града... Мен ако питате е ненормално от 7 млн. човека 2 млн. да живеят в София, от обща територия 111 000 кв.км... Аз лично не издържам повече на това:) и затова аз исках да сме във Варна:))))))

Вто Ное 07, 2006 11:24 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]