Автор |
Съобщение |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Какво карат в Югославия?
Миналата седмица бях за 3 дена там. Честно казано съседите ме изненадаха много приятно. Пътувайки още видях доста запазени автомобили и то сами границата в Димитровград. Толкова запазени FIAT 1300 и 1500 не бях виждал. А за Tipo и Tempra да не говорим. Карат се повече дори и от родните им застави. Но изнедата ми беше малко след като влязохме в Белград - огромен търговски и сервизен център на FIAT/Lancia/Alfa Romeo и Iveco. Не съм имал възможността в България да видя още Thesis но там видях. Очите ми станаха на ластик :lol: . Невероятно красива кола.
Какво да ви кажа? Знаят какво да карат съседите.
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Сря Дек 01, 2004 4:31 pm |
|
 |
Capoeira
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:39 pm Мнения: 179 Местоположение: София
|
О. значи нищо не си видял. Аз още преди няколко месеца срещнах един Тезис на края на Витошка, невероятна кола просто съм възхитен!
|
Сря Дек 01, 2004 6:12 pm |
|
 |
INTEGRALE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 5:07 pm Мнения: 104 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
В Гърция, това лято за един предиобед видях 3 Thesis- а. Страхотна лимузина. А иначе в южната ни съседка се карат много итал коли- Alfa 147 и 156, Lancia Y, Lybra, Fiat Punto, Bravo/a, Marea и Stilo. Нагледах се на гореизброените автомобили, като голямата част от тях бяха тунинговани.
|
Сря Дек 01, 2004 10:50 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Сря Мар 28, 2007 5:04 am, променена общо 1 път
|
Чет Дек 02, 2004 3:19 am |
|
 |
Ferrari
|
 Thesis
Аз също съм виждал 2 Thesis и едната беше с дипломатически номер. Май е машината на италиянското посолство. По-интересно ми беше какво водеше олимпийския огън в София - червена Alfa GT. Друго GT още не съм виждал в София.
|
Чет Дек 02, 2004 9:44 am |
|
 |
Tempra 1.4
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:20 pm Мнения: 17 Местоположение: София
|
 Re: Какво карат в Югославия?
deqnak__ написа: Миналата седмица бях за 3 дена там. Честно казано съседите ме изненадаха много приятно. Пътувайки още видях доста запазени автомобили и то сами границата в Димитровград. Толкова запазени FIAT 1300 и 1500 не бях виждал. А за Tipo и Tempra да не говорим. Карат се повече дори и от родните им застави. Но изнедата ми беше малко след като влязохме в Белград - огромен търговски и сервизен център на FIAT/Lancia/Alfa Romeo и Iveco. Не съм имал възможността в България да видя още Thesis но там видях. Очите ми станаха на ластик :lol: . Невероятно красива кола.
Какво да ви кажа? Знаят какво да карат съседите. Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО :!: :?: :!: :?:
Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГО 
_________________ Карам Фиат Темпра 1.4 1995г.Всички екстри...
|
Чет Яну 06, 2005 12:00 pm |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
 А...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Пон Апр 11, 2005 8:21 pm |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
Mitko написа: Аз също съм виждал 2 Thesis и едната беше с дипломатически номер. Май е машината на италиянското посолство. По-интересно ми беше какво водеше олимпийския огън в София - червена Alfa GT. Друго GT още не съм виждал в София.
Да сещам се за кой Тезис говориш- това е дипломатическия, на посланника на Италия в България. Днеска видях новата Алфа ГТ- нещо невероятно е - с червени апаратчета на спирачките:))) и огромни лети джанти.... Мина под моста на НДК. Пожелавам я на всеки :lol:
_________________ FIAT MAREA - 1998г 1.6 16V elx
|
Пон Апр 11, 2005 9:59 pm |
|
 |
me_to_u
|
Цитат: Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГО
Ехх, спомени! Първата ми кола беше Юго, направих я кукла, карах я към 3 годинки и сега ми е гадно като я виждам тоя, на който я продадох какво я направи :evil:
|
Пон Апр 11, 2005 10:34 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
И аз карах 10 години Юго и бях много доволен . 5 литра едвам гореше а ако щете вярвайте го продадох с оригиналния акумулатор ТРЕПКА .Заради него сега се полакомих за Пунтото като мислех че ще е нещо още по добро ама като че ли се разочаровам постепенно.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пон Апр 11, 2005 11:15 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Колега , като че ли повече те е жал за акумулатора отколкото за Югото! А питате ли ги американците как се перчат с тия =ЛЕПИ КОЛИ=
А колко мислите че са v USA ?
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Апр 12, 2005 1:02 am |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
me_to_u написа: Цитат: Темпрата е много неудобна за града...голяма е!Взех си едно ЮГО.Перфектно!С двигател от УНО Преди три години минах от там(Югославия).Ходех до Литва.И съвсем случайно... Видях куките с ЮГО Ехх, спомени! Първата ми кола беше Юго, направих я кукла, карах я към 3 годинки и сега ми е гадно като я виждам тоя, на който я продадох какво я направи :evil: Мноу станаха хората с ЮГО  Нашето още си е наше, но не го карам :roll: Иначе ввърви като двяр  1884 г., все пак :? Yugo 45 :lol: Все пак - най - популярният балкански автомобил !
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Последна промяна Tempra SX на Вто Апр 26, 2005 5:02 pm, променена общо 1 път
|
Вто Апр 12, 2005 6:26 pm |
|
 |
RFF
Регистриран на: Пон Апр 25, 2005 4:05 pm Мнения: 2 Местоположение: Балчик
|
 Re: Какво карат в Югославия?
deqnak__ написа: Миналата седмица бях за 3 дена там. Честно казано съседите ме изненадаха много приятно. Пътувайки още видях доста запазени автомобили и то сами границата в Димитровград. Толкова запазени FIAT 1300 и 1500 не бях виждал. А за Tipo и Tempra да не говорим. Карат се повече дори и от родните им застави. Но изнедата ми беше малко след като влязохме в Белград - огромен търговски и сервизен център на FIAT/Lancia/Alfa Romeo и Iveco. Не съм имал възможността в България да видя още Thesis но там видях. Очите ми станаха на ластик :lol: . Невероятно красива кола.
Какво да ви кажа? Знаят какво да карат съседите.
Lancia Thesis Има във Добрич ! Аз лично сум я засичал във Варна, в склада на фирма "ПАРАЛАКС"
_________________ Румен Петров (RFF)
|
Вто Апр 26, 2005 4:24 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Миналата година,лятото в едно градче близо до Питсбърг (за САЩ става дума) видях едно ....... ЮГО  .Направо щях да падна.Беше си с редовни номера и в движение-на другия ден като се връщах беше паркирано по друг начин.
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Вто Апр 26, 2005 4:38 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави
"бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Апр 26, 2005 8:37 pm |
|
|