Дата и час: Сря Юли 09, 2025 6:43 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
В КРАЧКА 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
И сега се обръщаме към другарите модератори да видим дали мерят с еднакъв аршин. Простолюдието като кажем лайно на някой директно си получаваме златната толумба. Да видим сега какво ще последва. Но най вероятно да си затворят очите.
А към колегата НИНО .. не виждам с какво съм провокатор. Пак казвам това е ФОРУМ. Всеки казва каквото мисли. Защо прося БАН? Защото не съм на твоето мнение ли ? Ами то нека всички които не са на твоето мнение да получиме БАН.

Ама що си мислиш, че земята се върти около теб и си център на вселената? Как реши, че "колегата НИНО" визира теб.... и къде същия употреби твоя "ник" или име. Къф ти е проблемЪт? Що ми намесваш името?! А..... О, нямам изобщо предвид теб, нещо си се объркЪл? Аз теб си та уважавам... ти мен уважамаш ли ма??! :mrgreen:
Сори, за друг ставаше дума!!!!! Исвинявай ся:mrgreen: :36_2_33:

ПП... модераторите прочетохте ли някъде да цитирам името или "ника" на "The_Wicker_Man"??????

Чет Дек 07, 2006 12:28 am
UNREAD_POST 
Nino написа:
ПП... модераторите прочетохте ли някъде да цитирам името или "ника" на "The_Wicker_Man"??????

:36_2_33: Кво ти бе The_Wicker_Man???

Чет Дек 07, 2006 12:40 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ами на предната страница нямаше никой от Люлин който да е пост-нал освен томазо или мен, а тоя изрече Люлински комплексар ...Значи всички от Люлин сме комплексари и лайнари.
Никой не е казал че света се върти около мен, обаче шуробаджанащината по която толкоз плюете тук, тук вирее със страшна сила.

Чет Дек 07, 2006 1:01 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
Ами на предната страница нямаше никой от Люлин който да е пост-нал освен томазо или мен, а тоя изрече Люлински комплексар ...Значи всички от Люлин сме комплексари и лайнари.
Никой не е казал че света се върти около мен, обаче шуробаджанащината по която толкоз плюете тук, тук вирее със страшна сила.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Айдеееееееее, сега и форума ти е крив!

От много плюене по модове, админи и т.н. едната свещичка на коледната украса изгасна. Сега пич, вземи огин за пали я, направи я пепел :36_2_33:

Чет Дек 07, 2006 10:34 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги, предполагам, че всеки вече се изказа за темата, която отдавна се отклони! Извинявам се на всички, които съм засегнала с тази тема, включително и полицая на форума :wink: (dfxc753). Предлагам темата или да бъде вече приключена, тъй като нещата тръгват на лична основа и почват да се ръсят обиди на ред, или да се коментира само по нея!

Чет Дек 07, 2006 7:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3