|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Nino
|
The_Wicker_Man написа: И сега се обръщаме към другарите модератори да видим дали мерят с еднакъв аршин. Простолюдието като кажем лайно на някой директно си получаваме златната толумба. Да видим сега какво ще последва. Но най вероятно да си затворят очите. А към колегата НИНО .. не виждам с какво съм провокатор. Пак казвам това е ФОРУМ. Всеки казва каквото мисли. Защо прося БАН? Защото не съм на твоето мнение ли ? Ами то нека всички които не са на твоето мнение да получиме БАН.
Ама що си мислиш, че земята се върти около теб и си център на вселената? Как реши, че "колегата НИНО" визира теб.... и къде същия употреби твоя "ник" или име. Къф ти е проблемЪт? Що ми намесваш името?! А..... О, нямам изобщо предвид теб, нещо си се объркЪл? Аз теб си та уважавам... ти мен уважамаш ли ма??! :mrgreen:
Сори, за друг ставаше дума!!!!! Исвинявай ся:mrgreen:
ПП... модераторите прочетохте ли някъде да цитирам името или "ника" на "The_Wicker_Man"??????
|
Чет Дек 07, 2006 12:28 am |
|
 |
doofiat
|
Nino написа: ПП... модераторите прочетохте ли някъде да цитирам името или "ника" на "The_Wicker_Man"??????
 Кво ти бе The_Wicker_Man???
|
Чет Дек 07, 2006 12:40 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ами на предната страница нямаше никой от Люлин който да е пост-нал освен томазо или мен, а тоя изрече Люлински комплексар ...Значи всички от Люлин сме комплексари и лайнари.
Никой не е казал че света се върти около мен, обаче шуробаджанащината по която толкоз плюете тук, тук вирее със страшна сила.
|
Чет Дек 07, 2006 1:01 am |
|
 |
doofiat
|
|
Чет Дек 07, 2006 10:34 am |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Колеги, предполагам, че всеки вече се изказа за темата, която отдавна се отклони! Извинявам се на всички, които съм засегнала с тази тема, включително и полицая на форума  (dfxc753). Предлагам темата или да бъде вече приключена, тъй като нещата тръгват на лична основа и почват да се ръсят обиди на ред, или да се коментира само по нея!
|
Чет Дек 07, 2006 7:22 pm |
|
|