|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 9:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
donnna
|
|
Вто Дек 12, 2006 9:38 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ама дека са ви пръстените ?!?!?
Ей баси кретенията. Тия говорят като робокопи. И си знаят само ние сме честни, искренни, не сме лицемрни ...
 Бах Маам му 
|
Вто Дек 12, 2006 10:17 am |
|
 |
morg
Кара кола
|
Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 5:04 pm, променена общо 1 път
|
Вто Дек 12, 2006 11:37 am |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
morg написа: Да ви кажа - гледал съм само един епизод от тая простотия (не по мое желание) и се втрещих. Тия 3-те че са тъпи, тъпи та чак вдлъббнати - така е. Ама онова чудовище дето приличаше кръстоска между Джаба от "Междузвездни войни" и каруцар! И на всичкото отгоре се опитваха да я изкарат великата жена, страхотна добра и едва ли не красива?!?!
Тия им трябва по един коктейл в къщата (за Молотов говоря) е това вече ще е шоу!

|
Вто Дек 12, 2006 12:17 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Никога не съм го следил това чудо - нито 1,2 и 3 - та версия. Това което съм заглеждал случайно ме е убеждавало че е добре режисиран спектакъл целящ да извади на светло междуличностни отношения на доста ниско ниво.
Има хора на които това харесва - всеки има избор дали да го гледа или не.
|
Вто Дек 12, 2006 12:40 pm |
|
 |
tonov
|
За тия тричките в пълна сила важи "Роди ме мамо тъпа, аз сама ше се изруся"
Лелеее.... нямам думи просто 
|
Вто Дек 12, 2006 12:40 pm |
|
 |
Stilo
|
tonov написа: За тия тричките в пълна сила важи "Роди ме мамо тъпа, аз сама ше се изруся" Лелеее.... нямам думи просто 

|
Вто Дек 12, 2006 3:09 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Простотията на българския народ край няма. Първо закриха радио Гонг, за да стане чалга сега таа простотия. Какъв пример дават на малките деца? Искам някой да ги попита тия трите тъпи руси кози какъв пример могат да дадът на подрастващото поколение
|
Вто Дек 12, 2006 5:17 pm |
|
 |
pr_00f
|
Отговора е много лесен - ЛОШ пример.
Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема.
За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.
бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия.
Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planet
|
Вто Дек 12, 2006 5:23 pm |
|
 |
Nino
|
pr_00f написа: Отговора е много лесен - ЛОШ пример. Не мога да разбера как интелигентни хора, ще седнат да си губят времето да пишат в подобна "дълбокоумна" тема. За така наречените "предавания" пък изобщо няма да коментирам. Че във форума е забранено да се псува.
бтв. Аз дори и телевизор нямам в къщи - това е перфектен начин да се запазиш от заливащата те по почти всички канали простотия. Единственото което става за гледане е Discovery и Animal planet
Хи-хи и това гледам само от няколко години.
|
Вто Дек 12, 2006 5:33 pm |
|
 |
Sven
|
 Re: Цирка Big Brother 3
Stilo написа: Както всичко в България е изродено - къде остана истинското, след като една изключително посредствена благоевградчанка ще спечели игра в която погребаха окончателно българския интелект и издигнаха в култ простотията и невежеството, облечено с откровенно самочувстие без покритие. Точно това е смисъла на шоуто и така е в цял свят, нарочно се избират определен тип хора ( тъпи, злобни, невъзпитани и т.н. ) иначе нямаше да е шоу. Който спечели това шоу, означава, че просто е спечелил първото място в целия сеир, а не че е пример за типичния български човек или е някъв интелект. Относно алтернативата на бтв, много се изложи тоя Слави, ама Ники Кънчев му го каза най-добре: Цитат: ....тв водещите са като диктаторите – много бързо се самозабравят – откъде са тръгнали, накъде отиват, кои са им зрителите, какво искат да кажат. Стават като пауните – слушат само себе си и опашките си... Big Brother e страхотно шоу и явно затова е най-гледаното в цял свят.
|
Вто Дек 12, 2006 5:38 pm |
|
|