soulkeeper написа:
BatVas написа:
Aз съм завършил финанси 2002 година .
Ех да можеше студентските години да се върнат и сега да съм първи курс студентче, да се мотам по кафета с колежките, да ходя на купончета, да се качвам по гръмоотводите на студентските общежития (щото някои портиерки са лоши и ме гонят в 00.00 часа - трябва да се връщам по гръмоотвода до първия светещ прозорец - това е малко трудно като си пил 3 водки) и т.н.т Спомени, спомени :cry: :roll:
"Студенски години- сладък живот
таз вечер теренче- утре белот
студентски години - Защо сте само пет?
Ах защо не бяхте петдесет и пет! "
или
"Запишиме тате във ВФСИ, ВФСИ
да натрупам тате много пари.
ВФСИ много жени все хуави
само да имаш малко пари"
ВФСИ (Висш Финансово Стопански Институт) това е старото има на СА "Д.А.Ценов"
Колега ти да не си бил торист,в академията ?
Еми като се успивах за спорт - трябваше да ходя на някакви екскурзии по планините за да ми зачетат 3 присъствия. Иначе бях при Костов на тенис на корт - ако това имаш впредвид за турист.
Иначе съм почнал 97 година, ама една година прекъсвах(като ходих в Англия ,99 година)
Ама песните си ги знам от различните му купони с китара - Момчетата които свириха са : Борката, Иво от Видин,Лъчо и Тихомир от Свищов - последните трима активни планинари

Знам много песнички - общо взето за програма 4 часа без повторения - а иначе тия въпросните като се съберат могат да изкарат много повече-особенно Лъчо и Тишо
А относно свободния достъп - много добре си спомням 1997 година - тогава в интернет прохождаше в Бг и в канал Свищов на mirc да речем имаше толкова хора колкото в канал София-общо взето провинцията беше представена от Свищов(то затова и много хора вместо икономисти станаха програмисти и Уеб дизайнери)просто защото имаха достъп до интернет доста по рано и май бяхме единствените с толкова компютри за свободен достъп в БГ :roll: И сега срещам хора които помня от 97г че се интересуваха от компютри и работят в ИТ сферата (някой даже за известни фирми в Англия , германия. щатите- аз понеже съм и геймърчр - имам познат които работи и за Юби Софт(прави игри)