Дата и час: Чет Юли 17, 2025 6:43 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Токът беше духнал за 2 часа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Хах! Като каза токът, сега се сетих за в Дружба при майка и татко! Вчера отивам аз там, влизам в банята, пускам водата, ама ... к'во от това! Няма да коментирам канонадата от пожелания! И се обличам и почвам да ровя из нета да видя к'во става! Както и да е! Ремонт! НО... оказва се, че дори и след ремонта няма да ни я пуснат, защото входа дължал 27к лева на Топлофикация! Ебаси агонията! И звънкам на баща ми! А той вика! Ебаси къв идиот съм! А аз си плащам редовно като поп! Хах! Българска му работа! Май ще си купуваме бойлер, а?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Сеп 17, 2008 11:12 am
UNREAD_POST 
Споко. Нашият блок дължат 43 000лв...и аз очаквам честитка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Вече ще се прекръстя на Мундарка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Бойлер е спасението....горко им на тези дето са под наем, ако нямат читави хазяи :neutral:

Сря Сеп 17, 2008 11:23 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Споко. Нашият блок дължат 43 000лв...и аз очаквам честитка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Вече ще се прекръстя на Мундарка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Бойлер е спасението....горко им на тези дето са под наем, ако нямат читави хазяи :neutral:

Добре, че съм си свикнал! Така или иначе в Лозен си живея на бойлери! И си ми е много добре! Да му мисли който няма как да си сложи!

Сря Сеп 17, 2008 11:32 am
UNREAD_POST 
Ще има "Мъжо, пускай нагревателя. Искам две кофи вода. Уф, бе, много гореща вода. Ела да ми полееш да си измия косата" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Сря Сеп 17, 2008 11:36 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ще има "Мъжо, пускай нагревателя. Искам две кофи вода. Уф, бе, много гореща вода. Ела да ми полееш да си измия косата" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Да става к'вото ще! То това е съвсем нормалния изход на нещата! Не плащаш - не ползваш! Лошото е само, че и тея дето си плащат го духат! Ама здраве да е! И това нема да ни смачка!

Сря Сеп 17, 2008 11:48 am
UNREAD_POST 
То духането не е лоша работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Сеп 17, 2008 12:08 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
То духането не е лоша работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Да ти кажа право, аз съм влюбен в него(духането)!!! Явно и ти имаш няк'ви симпатии, щом констатацията ти е такава!
Скийте к'во има в бисквитката

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Сеп 17, 2008 12:14 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka, май ти се е запалила снимката!?

Сря Сеп 17, 2008 12:19 pm
UNREAD_POST 
Верно, че се е запалила...ааа не ме стряскай, тва са огньовете на Ада Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Посланието на снимката е оригинално :cool:

Сря Сеп 17, 2008 12:21 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Верно, че се е запалила...ааа не ме стряскай, тва са огньовете на Ада Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Посланието на снимката е оригинално :cool:

Определено снимката е номер едно!
Огньовете на ада казваш! Че ти к'во общо имаш с него? Да не си си хванала някое дяволито гадже?

Пфу! Висях в НОИ като луд! Тея направо са няк'ви нечовеци там!

Сря Сеп 17, 2008 2:16 pm
UNREAD_POST 
Дяволът за опашката съм хванала Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Пък и аз си падам малко дяволица :P

Сря Сеп 17, 2008 3:26 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Дяволът за опашката съм хванала Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Пък и аз си падам малко дяволица :P

Дяволица! Пък после вика: "Не се притеснявай, ела на срещата, аз няма да те бия за тасовете"
Да бе, даааааааааааааа!

Сря Сеп 17, 2008 3:31 pm
UNREAD_POST 
Ела на срещата да не дойда аз да те измъкна, че тогава боят е в двойни дози Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Сря Сеп 17, 2008 3:46 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ела на срещата да не дойда аз да те измъкна, че тогава боят е в двойни дози Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Ще ме измъкнеш, ама неможеш да ме намериш! Отивам да сменям емблемите на Бравото, ще го пишс Опел! Така никога няма да ме познаеш! Ще се скрияяяяя!

Сря Сеп 17, 2008 3:55 pm
UNREAD_POST 
Ще те позная по чупеноо фарче и лепената броня, а да и по голата глава Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Сря Сеп 17, 2008 3:58 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616 ... 637  Следваща