Автор |
Съобщение |
Angelof
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Мар 21, 2006 7:38 pm Мнения: 16 Местоположение: Димитровград
|
всъщност ако може някой да помогне със Синхронизатор за скоростна кутия ... да казва колко парички и да си стискаме ръцете, че ще си уроня зъбите пичове 
|
Вто Мар 21, 2006 10:14 pm |
|
 |
x 1/9
|
 Под капака на моето Бертоне мърка също двигател на Абарт !
128S е модификаията ... до колкото знам е бил проектиран и вграждан в Фиат Абарт ( не се сещам точната модификация, но май беше Ритмо Абарт Спорт)
машинката е карбураторна и е перфектна ! От къде вади тази динамика и еластичност не ми е ясно, но е идеалния двигател за мен. Не сличайно е вграждан в редица модели на Фиат през годините, а и в любимите ни Жигулита и Лади по-късно
Респект към инженерите и конструкторие на фирмата ! 
|
Вто Мар 21, 2006 10:23 pm |
|
 |
x 1/9
|
Angelof написа: Братле ... от около близо година я карам ...  ................ имам проблеми с окачването ... а не мога да намеря никуде части на старо за абарт ... всичко е за ритмо 65,75,80 ей такива боклуци. както и да е. единственото което ме интересува е къде мога да си намеря части втора ръка за Абарт и евентуално некой който да има достатъчно нерви да ми я оправи  иначе бръмчи яко 185 макс Хасково - Димитровград ... очудвам народа ей 
Колега, питай Хит-Ко по болните ти теми за частите и сервиза. Той ти е наблизо в Ямбол и ще си ммнооогооо доволен после. Айде успех
|
Вто Мар 21, 2006 10:29 pm |
|
 |
Angelof
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Мар 21, 2006 7:38 pm Мнения: 16 Местоположение: Димитровград
|
Мерси ... малко ми е далече Ямбол ... но ще си накупя всички чаркове и ще взема да ида до там.
|
Сря Мар 22, 2006 1:01 am |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
Значи зад Бизнес центара в Хасково има магазин на Фиат аз сичко съм купувал от там за мойто ритмо(носачи тампони маншони)На ABARTH-а стабилизиращата щанга му е различна от на обикновените спирачните апарати са други ама ти сигурно няма да ги сменяш така че ако ти трябва някой чаркол иди там иначе в Д-град има магазин за амортисъори сигурно го знаеш но ти препоръчвам при евентуална смяна-газови 
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Сря Мар 22, 2006 9:27 am |
|
 |
x 1/9
|
Angelof написа: Мерси ... малко ми е далече Ямбол ... но ще си накупя всички чаркове и ще взема да ида до там.
Колега .. системата е следната - говориш с Хит-Ко... определяте поръчката... той ти я праща с куриер. Системата е проверена и работи перфектно. На 3 Март сестра ми получи от него един кашон с чаркове с куриерска фирма. Както виждаш и празниците даже не са проблем. Тъй че обаждай се на човека и действайте!
|
Сря Мар 22, 2006 10:32 am |
|
 |
Angelof
Кара детска количка
|
Ваййй газови амортисцори братле ... колко кинта двата предни ? 400 ? 500 ?? аз смених предните два с некви маслени ..хич не съм доволен ...ама хич .. то се оказа че носача и шарнир и простотии са ми за смяна ... заден ресьор ми е издал багажа ... като кача двама души отзад ... и Ритмото 60-70 макс ... що тъй бе орца ... а за магазина в Д-град го знам ... те тези са егати обирджиите имам приател дето бачка в неква фирма дето внасят Монрьо и тем подобни и уж са официални представители на марката за България, и мога да кажа че цената е доста по НЕсътресаваща, но все пак...
Пичове некой дето е от Хасково може ли да ми погледне Ритмото ... некой дето кара такова и знае кви са и кусурите и прочие ... по сервизите ме качват на черешата .. (все пак малко разбирам от коли, след толкова много ремонти)
ако некой е мераклия да отнесе почерпка и после едно кръгче с моята принцеса. Дайте да сравним коя повече коя по малко коя трака коя не и така нататък ... аз го карам туй Влакче на ужасите по малко от година ... ай моля ви са ! 
_________________ Fiat Ritmo Abarth 105tc
|
Сря Мар 22, 2006 5:46 pm |
|
 |
Angelof
Кара детска количка
|
Мерси за съвета братле. утре съм на ремонт да ми оправят носача ... дано всичко да е наред ... смених предни накладки и днес все едно нямам спирачки  хахаха "Децата Нямат Спирачки"  яко :mrgreen: мерси на всички дори мисля да се обадя на тези от Ямбол за ресьор ... айде време е за кръчма
|
Сря Мар 22, 2006 9:44 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
|
Братле ако имаш нещо за настройка по двигатела човека е Красъо-музиканта много хора го знаят но за моето Ритмо имах доверие само на него и много работи см научил от него така че ако искаш повече информация........
А аз към 30 ще се прибирам към Хасково Ако искаш можем да пием по бира 
|
Сря Мар 22, 2006 11:56 pm |
|
 |
turbob
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 11:12 pm Мнения: 6 Местоположение: Пловдив Област
|
здравейте разбрах за клуб фят и реших да пиша...сега имам брава-103кс но искам да ви кажа че преди години купих двигател от alfa75 2000 с 4 вебера 150кс.исках да го сложа на мойта жигула но преди това поръчах 2 разпределителни вала с голями фази комплект с ангренажните колела и яки пружини полирах всмукателните и изпуск отвори,биелите,иколяновя вал,оликотих с1.2кг маховика.качих го нажигулата..при първия тес скъса щангите на задния мос,подсилих ги . много се кефих немога да опиша за какво става въпрос палеше гумите до 4ск.имаше проблем само с стабилноста но е спънах после няколко пъти чупи диферинциал и 2-3ск.правих ги докато 6чупих и бутало и се отказах да е правя поради скъпите части...
|
Чет Мар 23, 2006 11:55 pm |
|
 |
Angelof
Кара детска количка
|
Братле случайно да караш Абарт Кабриолет ??? днес бях при Ерол ... и едно турче ми каза, че някакъв пич идвал с некъв кабрио и обирал всичко  хахах веднага си помислих за теб ... но чесно казано не намерих нищо освен чифт рамена за чистачки ... естествено ги взех ;) а за бирата немаш грижа ... пък при тоя за двигателя ще ме заведеш да ми погледне малко ... пък бирата от мен  айде живи здрави
|
Пет Мар 24, 2006 12:00 am |
|
 |
diodi
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 9:21 pm Мнения: 1 Местоположение: София 19 Люлин
|
Едно време бащата имаше регата 100. ей направо приказна кола на 19 годими дигаше 170км/ч , за съжаление я продаде на едни цигани. Направо ме е яд че не можах да и се порадвам за по-дълго... 
|
Пет Мар 24, 2006 12:44 am |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
|
Не не е мое това Кабрио иначе го знам
Моето ритмо беше едно бежово по стария модел с двата фара и халогените на спойлера и по новото табло
|
Пет Мар 24, 2006 4:29 pm |
|
 |
Angelof
Кара детска количка
|
ахам ... ясно разбирам ... а ся кво караш драги ? не караш ли Абарт ? щото аз се оглеждам всеки ден в Хасково да скиам некой дето кара такова . ама никой не мога да видя...
Салаах Малейкум Пичове ... Регата 100 е супер яка колица ... абе... италианците правят яки двигатели ... айде отивам да боцна нещо чуждо ...
|
Съб Мар 25, 2006 5:01 pm |
|
 |
Angelof
Кара детска количка
|
Ваййй... тоя пич яко преработвал бе братче ... жигули ... 2000 кубика 150к.с. ... евала ... аз мога да си преработя само СД-то да чете разбъркано ...  хахаха ...
|
Съб Мар 25, 2006 5:06 pm |
|
|