Автор |
Съобщение |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
Сетих се .То и аз го имам тоя сайт ама защо не погледнах там първо ........Мерси все пак 
_________________ Слагайте си коланите
|
Пет Дек 09, 2005 1:48 pm |
|
 |
lovelyBoy
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Авг 25, 2005 10:55 am Мнения: 32 Местоположение: София
|
Тоя сайт е малко лъжлив ама... Този път това е вярно горе-долу... 
_________________ Shumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/
/Dedra 1.8 i.e./
|
Нед Дек 18, 2005 12:12 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
значи колеги, м/у браво хгт и пунто гт има малка разлика в ускорението и голяма разлика в усещането вътре... все пак едното е 1000кг. турбо кола, другото 1300кг. тромав петак  и аз като купувах кола се оглеждах главно за такова пунто, но седнах в бравото и... любов от пръв поглед!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Нед Дек 18, 2005 1:06 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
Не мисля че има малка разлика в ускорението въпреки че не съм се возил в Bravo HGT според мен има огромна разлика преди да си купя Пунтото и аз поразглеждах такива Bravo но много приятели ме посъветваха да не се лъжа защото били доста тромави незнам аз не съм се возил просто така ми казаха знам че го има и момента "абе мани го тва е Фиат " което мен лично меко казано ме вбесява но...... . Идеята ми е да ми кажеш вървят ли тия Фиатки или не защото явно ти караш такова а аз просто съм чувал за него .
|
Нед Дек 18, 2005 7:03 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
|
ааа и още нещо .Преди няколко дена го поразгледах отдолу и много ме притесни факта че двете неща които са най-уязвими отдолу са картера и резервоара много ще се радвам ако знаете някакъв начин да се постави някаква кора отдолу която поне малко да ги пази защото колата е доста ниска а резервоара си личи че вече е бил задиран доста агресивно.
|
Нед Дек 18, 2005 7:08 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
BOIT написа: Не мисля че има малка разлика в ускорението въпреки че не съм се возил в Bravo HGT според мен има огромна разлика преди да си купя Пунтото и аз поразглеждах такива Bravo но много приятели ме посъветваха да не се лъжа защото били доста тромави незнам аз не съм се возил просто така ми казаха знам че го има и момента "абе мани го тва е Фиат " което мен лично меко казано ме вбесява но...... . Идеята ми е да ми кажеш вървят ли тия Фиатки или не защото явно ти караш такова а аз просто съм чувал за него .
май около 0,5 сек Пунтото е по-бързо и до 100 и на 400 м :roll:
Едно време съм се пускал с Браво ХГТ, а аз със заводско ГТ - на старта 1-2 коле му правя и нагоре се така си стоиме 
Нед Дек 18, 2005 9:29 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
|
Преди малко бях в Дунев защото нещо ми тропаше отпред отдясно и се оказа че предна дясна пружина ми е излезла от леглото те много свободно си се лашкат тия пружини и на мен не ми хареса много и сега незнам дали да търсия да сложа някакви по високи най-малко за през зимата щото съм като снегорин .Казаха ми 65 лв едната та незнам сега посъветваите ме кво да правия дали да карам с тия много леко и внимателно или да си намеря от някъде некви нормални да сложа щото вече счупих единия праг в некав лед ли буца или нещо такова и аз незнам.Той е само спукан и сега трябва да видя къде лепят брони да ми го оправят .Другото за което вече писах е в Дуневи има една мацка кара същото Пунто и тия има отдолу една метална като престилка под картера и въобще много готино пази всичко отпред отдолу и идеята ми е знаете ли къде мога да си сложа такава престилка и продават ли се правят ли ти я как става.
|
Пон Дек 19, 2005 3:53 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 Re: Fiat Punto GT
Ами то ако имаш възможност и условия нея караи при маистори които незнаят от каде се отваря капака на колата а просто сия прави сам . В интернет има всичко дори и книгата за ПУНТО макар и да нее на български. ако ти дрябва нешо обадисе /kluchar@abv.bg/ или 0888/642747
АЗ също карам ПУНТО и доста зор съм видял Щото няма маистори дори и в големи сервизи.Говоря за такива кадето взимат помалко.
|
Пон Дек 19, 2005 11:14 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
Обади се на някой познат от Италия да ти прати едно пунто .Аз моето така си го взех / С уговорката За състоянието според парите/Тука всичките са нащо правени.Иначе няма да е продават в италия ако всичко и е в ред.Коста./kluchar@abv.bg///kluchar.ad-bg.net/
|
Пон Дек 19, 2005 11:20 pm |
|
 |
Speedster
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 3:12 am Мнения: 117 Местоположение: Благоевград
|
Здрасти Boit сега видях темата и ми е интерестна защото и аз карам същото пунто :mrgreen: направи ли такава ламарина за която си писал по-отгоре :?:
|
Чет Май 18, 2006 8:50 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
братле не може да влиза боит във форума по последни данни от тях и затова и го няма го питам ако се засечем на божурище то и за моито ще е добре да видя че и аз съм със спортно окачване 
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Чет Май 18, 2006 10:14 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Аз за това преди да си свала окачването,си смених картера със по нисък и качих цялата ауспохова с-ма по нагоре,включително и спортното ми гърне(сега се показва от бронята,а не виси от долу),но въпреки това от време на времена някой легнали полицай ако съм с повече от 2-ма човека самото купе закача  зимата не знам какво ще права :?
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пет Май 19, 2006 12:02 am |
|
 |
Speedster
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 3:12 am Мнения: 117 Местоположение: Благоевград
|
И мойта е доста нисичка хем съм с 16-ки а и гърнето ми е ниско :?
|
Пет Май 19, 2006 5:02 am |
|
|