|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 3:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
trenov1974
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Ное 23, 2007 2:30 pm Мнения: 16 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 Въпрос за Брава ТД100
Здравейте колеги,От скоро при нормално загрял двигател при спиране
на сфетофар стрелката на температурата плавно пада на нулата а
при потегляне пак се връща в нормално положение,по средата.А по
някога и при каране се появява същия проблем.Някой сещалисе
от какво можедае.Благоря предварително.
|
Съб Дек 29, 2007 4:47 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: въпрос брава тд100
trenov1974 написа: Здравейте колеги,От скоро при нормално загрял двигател при спиране на сфетофар стрелката на температурата плавно пада на нулата а при потегляне пак се връща в нормално положение,по средата.А по някога и при каране се появява същия проблем.Някой сещалисе от какво можедае.Благоря предварително.
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Съб Дек 29, 2007 8:23 pm |
|
 |
Pavleti
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Мар 10, 2007 7:10 pm Мнения: 8 Местоположение: София 21 Нови Искър
|
Привет,
по-скоро проблема е в уреда за отчитане на температурата. Някаде контактите на таблото не са достатъчно добри. Аз имам същият проблем - стрелката ми играе около средата на уреда (ту 2мм по-ниско ту 2мм по-високо). Сменени са и термостат и датчика от радиатора. Така че остава таблото. Същият проблем имам и с уреда за отчитане на горивото.
Приятно посрещане на Нова Година на всички колеги и повече късмет догодина!
|
Пон Дек 31, 2007 6:18 pm |
|
 |
sok1
|
Явно уредът за температурата ти е чувствителен към напражението. При спиране на светофар оборотите на колата падат и напражението в инсталацията на колата също, което е съвсем нормално. При потегляне оборотите, съответно и напрежението се вдигат. Проблемът ти е от електрическо естество и е в таблото според мен. Трябва да се търси защо напрежението за уреда на температурата не е стабилизирано. Това е от мен.
ЧНГ! 
|
Пон Дек 31, 2007 6:36 pm |
|
 |
trenov1974
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Ное 23, 2007 2:30 pm Мнения: 16 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Колеги благодаря за отговорите
ЧНГ.
|
Сря Яну 02, 2008 12:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|