Дата и час: Вто Май 20, 2025 6:23 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Ръчна подкачваща помпа за горивото 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Ръчна подкачваща помпа за горивото
Здравейте ! Интересува ме подкачваща помпа - ръчната така наречена круша от много съфорумници (става дума за дизелов агрегат) при напомпване трябва да седи твърда ако не се бъркам . А ако се препомпа има ли нещо като преливник от където да излиза нафтата през съответната ръчна помпа ? Тъй като на един колега с Фиат Улисе помпаме докато не стане твърда крушата ,когато опита да запали крушата омеква и има лек теч на нафта и не може да запали .Предполагаме че теча на нафта е от горивопровода който идва от резервоара дърпа въздух и не може да запали като хората чак след 3-4 подгрев пали . Дали трябва да се стегне със скоба и дали не смуче въздух или де да знам приемам съвети всякакви ? Благодаря Ви предварително !

Пет Яну 04, 2008 8:40 pm
UNREAD_POST 
Оправихме проблема сменихме ръчната помпа за подкачване на горивото и даже май в повече помпахме защото не можеше да смогне и 4-5 завъртаня едни черни кълбета дим , предполагаме че е от това защото смърдеше на неизгоряла нафта. Все още приемам съвети .

Съб Яну 05, 2008 9:52 pm
UNREAD_POST 
С цел да ме обявят за откачалка при положение че сам си задавам въпросите и си отговарям ще кажа , че решихме проблема . Една част от проблема е че ръчната помпа за подкачване е смучела въздух другата част изгоряла подгряваща свещ . Дано темата бъде в полза .

Вто Яну 08, 2008 10:04 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Аз научих нещо ново-мерси :cool:

Изображение

Пон Яну 14, 2008 1:26 am
Профил
UNREAD_POST 
Радвам се че съм бил от полза на някой. :D

Вто Яну 15, 2008 7:35 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST въпросче
Здравей,имам въпросче:такава ръчна помпа само в TD100 ли присъства?в JTD105 има ли я?

Сря Яну 16, 2008 5:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
Jimy не знам , но все си мисля че трябва да има , по лесно е да си подкачиш и обезвъздушиш с нея от колкото на акумолатор . Попитай някой от колегите с JTD двигател да ти каже .

Сря Яну 16, 2008 11:08 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ако я стискаш крушата всяка сутрин- значи имаш проблем някъде с утечки,
иначе това нещо се стиска когато колата не е палена седмица+ дни. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Сря Яну 16, 2008 11:23 pm
Профил
UNREAD_POST 
Така и никой не отговори на колегата Jimy . А въпроса му беше има ли JTD ръчна подкачваща помпа ? Защото аз не знам отговора . Колеги с JTD помагайте .

Нед Яну 20, 2008 1:24 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]