Интересен казус се е заформил тук гледам, а и не само тук
Да кажа и аз, всеки има право да пише където, колкото и когато си поиска.
Всеки сам преценява на чии срещи да ходи и на кои не. Никой не е бил и никога няма да бъде натирен
от среща на fiat-bg.com/forum, напротив, на тези срещи всички са добре дошли.
Ние сме фенове на италианските автомобили и ако сме станали роби някому,
то е само на тези автомобили и на никого и нищо друго.
На наша среща са идвали администратори от другия форум и всичко е било ок.
Всеки сам преценяве къде има, няма или не му харесва демокрацията.
Живеем в свободна държава. Също така всеки един от потребителите на форума чистосърдено сам
може да каже срещнал ли е лошо отношение тук или не е срещнал. Излишните нападки,
които се подклаждат от хора, чули недочули, не мисля, че са от полза някому.
И понеже се заговори за ръководител на форума, та да кажа няколко неща. Някой да е усетил определен човек да се държи като такъв?
Аз не мисля така. Колегата Ferrari е собственик на домейна, форума и т.н.
Но колегата Ferrari всеки един потребител във форума може да каже дали се е държал като нещо повече от някой
от останалите членове във форума, стига правилата да се спазват. Напротив, помагал е винаги безрезервно и с желание по начина,
по който си помагаме всички останали тук в това наше общо миниобщество.
Ако той желаеше да е едноличен началник или Фюрер, както го кръстиха определени лица, нито аз щях да съм
администратор на форума наравно с него, нито щеше да има екип от още 10 души модератори, а той щеше да си дерибейства сам.
Важното е да сме фиатаджии, да си помагаме и да вървим напред, всичко друго няма да доведе до положителен резултат.
И още нещо, този форум НЕ СЕ Е цепил, голяма част от базата му беше пренасочена към друг домейн,
завършващ на .орг, друга част от базата беше затрита от някои от хората от стария екип и след това
с прокламирането на определена пропаганда налице имаме два форума и определена бройка потребители (далеч не всички)
в единия от тях (НЕ В НАШИЯ), нагнетяващи необясними отрицателни чувства.