|
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 6:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Среща на Хотнишкия водопад - 26-27 юли !!!
Автор |
Съобщение |
marinsto
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Фев 17, 2008 10:33 am Мнения: 20 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Това наистина е прекрасно място ,а и датата пасва на отпуската ми.По това време смятам да съм в Априлци което съвсем не е далеч окло 100км.Така че и мен ме бройте.Единственния проблем е, че съм от скоро във форума и не познавам никой,но мисля че 2-3 водчици ще решат проблема.
_________________ fiat MAREA 1.9JTD
|
Сря Юли 09, 2008 1:35 am |
|
 |
sok1
|
marinsto написа: ...но мисля че 2-3 водчици ще решат проблема.
Само? 
|
Сря Юли 09, 2008 9:31 am |
|
 |
marinsto
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Фев 17, 2008 10:33 am Мнения: 20 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
След 2-3 водчици нещата ще си тръгнат от самосебеси.
_________________ fiat MAREA 1.9JTD
|
Сря Юли 09, 2008 9:52 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
marinsto написа: Това наистина е прекрасно място ,а и датата пасва на отпуската ми.По това време смятам да съм в Априлци което съвсем не е далеч окло 100км.Така че и мен ме бройте.Единственния проблем е, че съм от скоро във форума и не познавам никой,но мисля че 2-3 водчици ще решат проблема.
Приятелю повярвай ми че няма да имаш нужда и от 2-3. Колегите са много пекани и предразполагат за приятно прекарване още преди водките. А след тях става мазало............. 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Сря Юли 09, 2008 10:15 am |
|
 |
CHILIEV
|
marinsto написа: След 2-3 водчици нещата ще си тръгнат от самосебеси.
така е
преброен си 
|
Сря Юли 09, 2008 10:16 am |
|
 |
CHILIEV
|
искам да помоля колегите, които разполагат с преносими лампи (на газ, към запалката на колата или някакъв алтернативен начин за захранване) да ги вземат, предполагам ще стане доста голяма маса, така че ще са нужни поне 2-3 лампи за да се виждаме.. иначе нямаме никакъв шанс да се разпознаем след 22 часа и 2 ракии 
|
Сря Юли 09, 2008 11:13 am |
|
 |
sok1
|
CHILIEV написа: искам да помоля колегите, които разполагат с преносими лампи (на газ, към запалката на колата или някакъв алтернативен начин за захранване) да ги вземат, предполагам ще стане доста голяма маса, така че ще са нужни поне 2-3 лампи за да се виждаме.. иначе нямаме никакъв шанс да се разпознаем след 22 часа и 2 ракии 
 От мен има една.
|
Сря Юли 09, 2008 11:17 am |
|
 |
Lord Mordor
|
Е го варненския заблуден пак да се обади в последния момент  . Не съм влизал сто години и какво виждат очите ми - групови мероприятия - свеж въздух, живописна гледака и яко ядини и пиини  . То като гледам други варненски няма пак да има, ама не пречи пак да се изтърся  . До кога мога да заявя учатието си в олимпийския спорт който се оформя  . Митето и Братовчедката няма ли да идват?
|
Пет Юли 11, 2008 12:45 am |
|
 |
sok1
|
Lord Mordor написа: До кога мога да заявя учатието си в олимпийския спорт който се оформя  .
Тъй като спането ще е в хотел "Звездоброй", а пък размазването ще с кой-каквото си донесе, заявки се правят до последната секунда. 
|
Пет Юли 11, 2008 3:47 am |
|
 |
JacK`DanielS
Кара кола
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 7:33 pm Мнения: 224 Местоположение: Велико Търново
|
ами за тези които ще дойдат към 18ч. на водопада някакво наказание ще има ли 
_________________ Fiat Punto GT

|
Съб Юли 12, 2008 11:37 pm |
|
 |
CHILIEV
|
JacK`DanielS написа: ами за тези които ще дойдат към 18ч. на водопада някакво наказание ще има ли  стек с ред-бул, да се съживяваме CHILIEV написа: мисля че часът на срещата е удачно да е около 12:00 или 13:00 а като място е много удобно - мястото, където се събирахме за националната среща. нека колегите, които са от по-далече да предложат час за събирането, така че да не се чувстват притеснени откъм времето и да пътуват спокойно ако някой има затруднения, мога да го посрещна някъде около габрово 
обновен списък с засега желаещите да присъстват има в първия ми пост.
ако някой съм пропуснал - да се обажда
едит: нужни са още няколко лампи освен тази на sok1(преди няколко поста уточних какви) моля ако някой разполага с подобна да я довлече че да можем да си целим кебапчетата...
едит2: за всеки случай пак да напиша че се реши всеки да си носи манджа 
|
Нед Юли 13, 2008 1:17 am |
|
 |
sok1
|
CHILIEV написа: мисля че часът на срещата е удачно да е около 12:00 или 13:00 а като място е много удобно - мястото, където се събирахме за националната среща. Предлагам да е между 12.00 и 13.00 на уреченото място ( справка за уреченото място). CHILIEV написа: ...за всеки случай пак да напиша че се реши всеки да си носи манджа 
И средства за "размазване"... 
|
Нед Юли 13, 2008 2:58 am |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
Ще се заформя ли колона от София , понеже за концерта ще сам там и на другата сутрин направо с вас да тръгна 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Нед Юли 13, 2008 9:41 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
r3p71l3 написа: Ще се заформя ли колона от София , понеже за концерта ще сам там и на другата сутрин направо с вас да тръгна 
И аз съм на концерта и ще тръгвам на другия ден.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Нед Юли 13, 2008 11:23 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Аз ще съм ясен в последния момент  ако не съм на работа идвам да ви видя, но ако съм няма да мога, освен това вечерта отлитам за Русе, така или иначе пак няма да мога да остана щото ще пътувам освен да присъединя и майка и баба към компанията  ох забрайх и мацката
Направо се срещаме там, аз ще ви изненадам 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Нед Юли 13, 2008 12:04 pm |
|
|